مشاهده نسخه کامل
: مادربردهای که کارت گرافیک آنبرد دارند_VGA ONZ
farid_ss
01-02-2011, 18:05
با سلام
این مادربردهای که کارت گرافیک آنبرد دارند. VGA ON برای کسی که اهل بازی نیست و اصلا" نمیخواد بازی نصب کنه.فقط خیلی خیلی زیاد اهل دیدن فیلم : کلیپ_تراک_انواع فایل های ویدیویی هم باکیفیت هم بی کیفیت هست این مادربردها بدردش میخوره ؟ یا نه ؟
برای اینکه میخواد از هزینه ها کم کنه و کارت گرافیک جداگانه نخره.
حال اگر نمیشه و باید کارت گرافیک مجزا بخره.
و قرار باشه در همین حد که در بالا عرض کردم از سیستم کار بکشه و مانیتور هم میخواد LG W2253 TQ که فول اچ دی هست بخره.
حالا بنظر شما با توجه به این کارکردی که میخواد از سیسیتم بکشه کارت گرافیک لازم داره یا نه؟ واگر لازم داره چه کارتی بخره بهتر هست؟؟
لطفا" در این زمینه یه راهنمایی کلی کنید تا همه چیز را در باره این مادربرد های کارت گرافیک آنبرد vga on دارند متوجه بشیم؟؟؟؟؟؟
با تشکر بسیار.....
hasanmotori
01-02-2011, 18:37
کارت گرافیک تاثیری تو فیلم دیدن نداره مگر اینکه از یه برنامه خاص که مربوط به nvidia یا ati هست استفاده بشه که چیز مهمی نیست یعنی الان همه فیلمو با cpu میبینن
پس شما همون مادربورد با گرافیک آنبورد رو بردار
Ali*Reza
01-02-2011, 20:59
به نظر من هم برای فیلم دیدن و کارهای مشابه ، گرافیک آنبرد کافیه.
farid_ss
01-02-2011, 21:42
با سلام
این مادربردهای که کارت گرافیک آنبرد دارند. VGA ON برای کسی که اهل بازی نیست و اصلا" نمیخواد بازی نصب کنه.فقط خیلی خیلی زیاد اهل دیدن فیلم : کلیپ_تراک_انواع فایل های ویدیویی هم باکیفیت هم بی کیفیت هست این مادربردها بدردش میخوره ؟ یا نه ؟
برای اینکه میخواد از هزینه ها کم کنه و کارت گرافیک جداگانه نخره.
حال اگر نمیشه و باید کارت گرافیک مجزا بخره.
و قرار باشه در همین حد که در بالا عرض کردم از سیستم کار بکشه و مانیتور هم میخواد LG W2253 TQ که فول اچ دی هست بخره.
حالا بنظر شما با توجه به این کارکردی که میخواد از سیسیتم بکشه کارت گرافیک لازم داره یا نه؟ واگر لازم داره چه کارتی بخره بهتر هست؟؟
لطفا" در این زمینه یه راهنمایی کلی کنید تا همه چیز را در باره این مادربرد های کارت گرافیک آنبرد vga on دارند متوجه بشیم؟؟؟؟؟؟
با تشکر بسیار.....
کارت گرافیک تاثیری تو فیلم دیدن نداره مگر اینکه از یه برنامه خاص که مربوط به nvidia یا ati هست استفاده بشه که چیز مهمی نیست یعنی الان همه فیلمو با cpu میبینن
پس شما همون مادربورد با گرافیک آنبورد رو بردار
به نظر من هم برای فیلم دیدن و کارهای مشابه ، گرافیک آنبرد کافیه.
با تشکر از پاسخ شما دوستان عزیز
حالا بنظر شما مادربرد با گرافیک آنبرد با سوکت 1156 بهتره یا با سوکت 775
یه چندتا خوب و عالیش رو میشه معرفی کنید؟؟؟
بعدهم یه سوال داشتم در مورد cpu
cpu Q9550 قویتره یا AMD X4 965 قویتره یا Core i3 550 برای همون مادربرد با گرافیک آنبرد که بالا خدمت تون عرض کردم میخوام???
pasargadd
01-02-2011, 21:52
775 امکان ارتقا نداره به خصوص اینکه شما به فکر سری q هستین.
بودجتون برای سیستم چقدره؟چه قطعاتی میخواین؟
farid_ss
02-02-2011, 12:35
775 امکان ارتقا نداره به خصوص اینکه شما به فکر سری q هستین.
بودجتون برای سیستم چقدره؟چه قطعاتی میخواین؟
با سلام و با تشکر از پاسخ شما دوستان عزیز
راستش من اصلا" اهل بازی نیستم.فقط خیلی خیلی زیاد به دیدن فیلم علاقه دارم.اونم به این صورت که اینترنت آفلاین دارم.فیلم و کلیپ های که دانلود میشه رو نگاه میکنم.(در پست اول بالا هم توضیح دادم).
من اول قصد داشتم تا یک میلیون برای این سیستم جدید خرج کنم.و ماربرد P67A-UD3P بخرم.
ولی درشیراز تا همین دیروز (89/12/12).
cpu 1155 که به این مادربرد بخره هنوز نیمده.و میگن حالا حالا هم شیراز نمیاد.
دیروز هم که در این قسمت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گفته شه که این معماری اصلا" اشکال داره.
خوب من هم گفتم با این وضعیت بیام یه سیستم که بتونه فعلا" کارمن رو راه بندازه بخرم.تا ببینم در آینده چیه میشه.
***حالا اگر شما دوستان این چندتا سوال من رو که در بالا پرسیدم رو جواب بدید ؟؟؟؟؟
که درباره مادربرد باگرافیک آنبرد و در مورد cpu ها که کدام قویتر هست رو جواب بدید.من میتونم یه نتیجه گیری کنم و فعلا" یه سیستم بخرم ببینم که در آینده چیه میشه؟؟؟؟؟
اگر راهنمایی دیگه و نظر دیگه ای هم دارید بفرمایید؟؟؟ ممنون میشم؟
با تشکر از شما.............
CPU:AMD Athlon2 X4 640=105
MB:Asrock 870iCafe=95
RAM:Kingmax 4G(2*2G)DDR3 1333=52
VGA:SAPPHIRE HD 5450 1GB DDR3=65
HDD:Seagate barracuda7200.12 1TB=64
ODD:Liteon DVDRW 24X=24
POWER:Green 535A=60
CASE:Green ZEST=30
farid_ss
02-02-2011, 21:08
با سلام و با تشکر از پاسخ شما دوستان عزیز
راستش من اصلا" اهل بازی نیستم.فقط خیلی خیلی زیاد به دیدن فیلم علاقه دارم.اونم به این صورت که اینترنت آفلاین دارم.فیلم و کلیپ های که دانلود میشه رو نگاه میکنم.(در پست اول بالا هم توضیح دادم).
من اول قصد داشتم تا یک میلیون برای این سیستم جدید خرج کنم.و ماربرد P67A-UD3P بخرم.
ولی درشیراز تا همین دیروز (89/12/12).
cpu 1155 که به این مادربرد بخره هنوز نیمده.و میگن حالا حالا هم شیراز نمیاد.
دیروز هم که در این قسمت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گفته شه که این معماری اصلا" اشکال داره.
خوب من هم گفتم با این وضعیت بیام یه سیستم که بتونه فعلا" کارمن رو راه بندازه بخرم.تا ببینم در آینده چیه میشه.
***حالا اگر شما دوستان این چندتا سوال من رو که در بالا پرسیدم رو جواب بدید ؟؟؟؟؟
یکی درباره مادربرد باگرافیک آنبرد و در مورد cpu ها که کدام قویتر هست رو جواب بدید.من میتونم یه نتیجه گیری کنم و فعلا" یه سیستم بخرم ببینم که در آینده چیه میشه؟؟؟؟؟
اگر راهنمایی دیگه و نظر دیگه ای هم دارید بفرمایید؟؟؟ ممنون میشم؟
با تشکر از شما.............
با سلام و با تشکر از پاسخ شما دوستان
دوستان عزیز اگر براتون امکان داره جواب سوالات من که در پستها بالا نوشته شده رو بدید؟؟
چون اگر من بدونم که این مادربردهای که گرافیک آنبرد دارند کار من رو انجام میدند.جور دیگه تصمیم میگیرم.
و اگر بدونم که انجام نمیدان یه جور دیگه تصمیم میگرم چون میخوام برم سیستم بخرم؟؟؟؟
پس جواب سوالات من رو که در پستها بالانوشته شده رو بدید؟؟؟؟؟؟
با تشکر بسیار از همه شما .......
farid_ss
03-02-2011, 22:12
با سلام
دوستان عزیز اگر براتون امکان داره جواب سوالات من که در پستها بالا نوشته شده رو بدید؟؟
چون اگر من بدونم که این مادربردهای که گرافیک آنبرد دارند کار من رو انجام میدند.جور دیگه تصمیم میگیرم.
و اگر بدونم که انجام نمیدان یه جور دیگه تصمیم میگرم چون میخوام برم سیستم بخرم؟؟؟؟
پس جواب سوالات من رو که در پستها بالانوشته شده رو بدید؟؟؟؟؟؟
با تشکر بسیار از همه شما .......
برای دیدن فیلم فول اچ دی هم گرافیک مهمه و هم سی پی یو وقتی گرافیکتون خوب باشه دیگه پردازش فیلم به عهده ی سی پی یو نمیفته که مثلا تو کارت های رادئون قابلیتی هست به نام avivo که برای پردازش فیلم های hd هست شما رو ی گرافیک و سی پی یو سرمایه گذاری کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.