pesarebaba2006
01-02-2011, 16:43
سلام . میخواستم لطف کنید و نظراتتون را بگین .
فقط لطفا چیزای تکراری نگین . اینو همه میدونن که Intel در کل جهان محبوبیت بیشتری داره و همچنین قیمت بالاتری .
اینتل جدیدا داره مدام سوکت عوض میکنه و این اصلا به نفع مصرف کننده نیست .
اینجا نمیخوایم بحث هواداری از 2 برند را راه بندازیم . فقط میخوام تقاوت این 2 را بدونم .
شنیدم AMD توی پردازش های گرافیکی ضعیف تر عمل میکنه .
لطفا بحث بسیار تخصصی اورکلاک را هم پیش نکشید که اینطوری خیلی بحث طولانی میشه .
من الان یدونه سیستم دارم که از سال 81 تا الان دارمش . البته یه بار مادربوردش را عوض کردم . ولی در هر صورت :
GA-8I865p
2000 Full cach !!!! ( گفتم که سال81 خریدم :31: )
Geforce4 128
1 Gig ram
با برنامه ی آرشی کد یه مقداری کار دارم . بازی هم زیاد میکنم . الان Fifa06 نصبه و دلم لک زده واسه بازی های بالاتر ولی نمیتونم نصب کنم .
شما لطفا در در کنار بحث در مورد تفاوت های Intel و AMD بگین سی پی یو چی بخرم بیشتر به دردم میخوره ؟ (روشن بودن مداوم کامپیوتر ، دانلود ، موسیقی ، بازی-نه در حد حرفه ای- ،...)
لطفا تفاوت Core i3 با دو هسته ای های معمولی مثل E6500 را هم بگین .
فقط لطفا چیزای تکراری نگین . اینو همه میدونن که Intel در کل جهان محبوبیت بیشتری داره و همچنین قیمت بالاتری .
اینتل جدیدا داره مدام سوکت عوض میکنه و این اصلا به نفع مصرف کننده نیست .
اینجا نمیخوایم بحث هواداری از 2 برند را راه بندازیم . فقط میخوام تقاوت این 2 را بدونم .
شنیدم AMD توی پردازش های گرافیکی ضعیف تر عمل میکنه .
لطفا بحث بسیار تخصصی اورکلاک را هم پیش نکشید که اینطوری خیلی بحث طولانی میشه .
من الان یدونه سیستم دارم که از سال 81 تا الان دارمش . البته یه بار مادربوردش را عوض کردم . ولی در هر صورت :
GA-8I865p
2000 Full cach !!!! ( گفتم که سال81 خریدم :31: )
Geforce4 128
1 Gig ram
با برنامه ی آرشی کد یه مقداری کار دارم . بازی هم زیاد میکنم . الان Fifa06 نصبه و دلم لک زده واسه بازی های بالاتر ولی نمیتونم نصب کنم .
شما لطفا در در کنار بحث در مورد تفاوت های Intel و AMD بگین سی پی یو چی بخرم بیشتر به دردم میخوره ؟ (روشن بودن مداوم کامپیوتر ، دانلود ، موسیقی ، بازی-نه در حد حرفه ای- ،...)
لطفا تفاوت Core i3 با دو هسته ای های معمولی مثل E6500 را هم بگین .