PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت های عمده ی Intel و AMD چیه ؟

pesarebaba2006
01-02-2011, 16:43
سلام . میخواستم لطف کنید و نظراتتون را بگین .

فقط لطفا چیزای تکراری نگین . اینو همه میدونن که Intel در کل جهان محبوبیت بیشتری داره و همچنین قیمت بالاتری .

اینتل جدیدا داره مدام سوکت عوض میکنه و این اصلا به نفع مصرف کننده نیست .

اینجا نمیخوایم بحث هواداری از 2 برند را راه بندازیم . فقط میخوام تقاوت این 2 را بدونم .

شنیدم AMD توی پردازش های گرافیکی ضعیف تر عمل میکنه .

لطفا بحث بسیار تخصصی اورکلاک را هم پیش نکشید که اینطوری خیلی بحث طولانی میشه .

من الان یدونه سیستم دارم که از سال 81 تا الان دارمش . البته یه بار مادربوردش را عوض کردم . ولی در هر صورت :

GA-8I865p
2000 Full cach !!!! ( گفتم که سال81 خریدم :31: )
Geforce4 128
1 Gig ram

با برنامه ی آرشی کد یه مقداری کار دارم . بازی هم زیاد میکنم . الان Fifa06 نصبه و دلم لک زده واسه بازی های بالاتر ولی نمیتونم نصب کنم .

شما لطفا در در کنار بحث در مورد تفاوت های Intel و AMD بگین سی پی یو چی بخرم بیشتر به دردم میخوره ؟ (روشن بودن مداوم کامپیوتر ، دانلود ، موسیقی ، بازی-نه در حد حرفه ای- ،...)

لطفا تفاوت Core i3 با دو هسته ای های معمولی مثل E6500 را هم بگین .

pooriya_hp
01-02-2011, 16:45
لپ تاپ = intel

دسکتاپ = AMD

Erfan.
01-02-2011, 19:25
سلام.

بودجه تون رو معین کنید.

---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

در ضمن چه قطعاتی رو میخواید عوض کنید؟ باید اکثر قطعات کیستون عوض بشه...

saeed774
01-02-2011, 21:13
اينتل سرعتي کار ميکنه و AMD قدرتي ! تعداد نرخ تبادل اطلاعات که FSB ناميده ميشه نشان دهنده اين موضوع هست . اين متغير براي پردازنده هاي اينتل عمدتا 133 و براي AMD عمدتا 200 مگاهرتز هست.
به عنوان مثال فردي رو در نظر بگيرين که ميخواد وسايلي رو تو رودخونه جابجا کنه ! براي اينکار دو کار پيش رو داره يا وسايل رو به اندازه حجم قايق بار بزنه و تند تند بره و دوباره بار بزنه يا اينکه از قايق بزرگتري استفاده کنه که حجم زيادتري از بار درون قايق جا بشه و نيازي به رفت و برگشت اضافي نباشه.
خوب الان شايد متوجه شده باشي ، اينتل حجم کمتري از اطلاعات رو ميتونه حمل کنه ولي از سرعت زيادي براي رد و بدل کردن اطلاعات استفاده ميکنه ولي AMD حجم زيادي از اطلاعات رو براي بار اول حمل ميکنه و نيازي به سرعت زياد نسبت به اينتل هم نداره .
تعداد رفت و برگشت هم مولتي پلاير ناميده ميشه که اينتل از تعداد زيادي نسبت به اي ام دي برخوردار هست .

ولي چون سرعت رفت و برگشت اينتل از حجم بار AMD سريعتر هست و بار مذکور زودتر به مقصد ميرسه از اينرو اينتل به عنوان پردازنده سريعتر معرفي ميشه .

پيشنهاد من اينه که حتما سري جديد 1155 اينتل رو بخرين که واقعا شاهکار کرده و اين تعداد رفت و برگشت بار رو به 42 عدد با حجم 100 مگا هرتز رسونده که قبلا 24 عدد با حجم 133 بود .

saeed774
01-02-2011, 21:20
البته مولتي پلاير رو ميتوني تعداد قايق ها هم فرض کني که حجم قايق هاي اينتل کمتر ولي تعدادشون زيادتر هست ولي حجم قايق هاي Amd بيشتر ولي تعدادشون کمتر هست .

ali2424
01-02-2011, 21:40
يشنهاد من اينه که حتما سري جديد 1155 اينتل رو بخرين که واقعا شاهکار کرده
به نظر من فعلا دست نگه دارید این پردازندها همچین بی مشکل هم نیستند

P aYa M
01-02-2011, 22:11
به نظر من فعلا دست نگه دارید این پردازندها همچین بی مشکل هم نیستند
منم يه چيزايي شنيدم اما نميدونم چقدر صحت داره...
هنوز كامل مشخص نشده ايراد از CPU ‌هست يا چيپست...

pesarebaba2006
01-02-2011, 23:33
در جوابی دوستی که گفتن من بگم چیا میخوام عوض کنم و چقدر هزینه کنم :

من از شما فقط میخوام کمکم کنید که سی پی یو را انتخاب کنم . بقیه اش را تقریبا اطلاعات جامع و خوبی دارم . انتظار قدرت و سرعت شاهکار از سیستم ندارم . نمیخوام بالای 150 برای سی پی یو بدم .

AMD یه خوبی که داره اینه که از AM3 استفاده میکنه و این باعث میشه بتونم براحتی ارتقا بدم . ولی اینتل راه به راه داره سوکت عوض میکنه !!!

در ضمن سوالی که آخر کار پرسیدم هم واسم خیلی مهمه ، لطفا پست اول را یه گوشه چشمی بندازین .

از دوستانی هم که تا حالا کمک کردن و نظر دادن بی نهایت سپاسگذارم .

Erfan.
01-02-2011, 23:57
با 150 تومان از AMD میتونید Phenom II X4 955 بگیرید که CPU خوبیه... و یکی از خوش قیمت ترین CPU های AMD هست...

madopak
02-02-2011, 08:45
میتونی با 200 تومن یه 6هسته ای AMD بگیری تا در آینده نرم افزارایی که بر پایه 6 هسته اومد به مشکل نخوری.مخصوصا برا تو که سیستمتو هر 8سال یه بار عوض میکنی.در ضمن قیمت مادر بوردهای AMD از intel ارزون ترن.

mdmehry
02-02-2011, 23:09
منم AMD 955 دارم. واقعا راضیم. کم نیوورده تا حالا.