مشاهده نسخه کامل
: لطفا برای شروع یادگیری کمک کنید
سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید گرامی.
میخواستم من رو در رابطه با سوالاتی که مطرح می کنم لطف کنید راهنمایی کنید چون واقعا فکرمو خیلی مشغول کرده .
من لیسانس کامپیوتر (نرم افزار) 25 ساله هستم به برنامه نویسی و رشته ام هم علاقه دارم ولی چون آنچنان که باید و شاید تو این زمینه حس می کنم به اندازه کار جلوه ویژه ارضاء شغلی نمی شم و آینده رشته ی خودم رو در کشور زیاد جالب نمی بینم و به شدت علاقه به مباحث جلوه ویژه دارم و کارهای قدرتمندی رو از افتر افکت دیدم:18:...در مجموع تصمیم به تغییر فیلد کاری گرفتم.
حالا به نظر اساتید گرامی:
1-با توجه به سنم برای شروع دیر نیست؟
2-آیا بهتره کاملا فوکوس کنم روی آموزش های افتر افکت بعد شروع به کسب در آمد کنم یا در کنار شغل دیگری که البته تغریبا مرتبط باشد یادگیری رو پیگیری کنم؟
یه مسئله ای هم که هست بیشتر دوست دارم در کنار یادگیری کار مرتبط داشته باشم اما دقیقا نمی دونم جه کاری باشم که هم کسب در آمد کنم (هر چند کم) و هم در مسیری که دارم میرم هم جهت باشه
در ضمن من کلا به هنر و نقاشی علاقه زیادی دارم راستی با فتوشاپ هم حرفه ای کار میکنم و ایلاستریتور هم نسبتا بلدم
لطف می کنید اگه راهنماییم کنید..
دوستان لطف کردید .
در این فوج عظیم راهنماییها و کمکهای دوستان از کی تشکر کنم.
دوستان لطفا راهنمایی کنید ناسلامتی شما ها دستی بر آتش دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hosein0251
09-02-2011, 12:01
شما می تونید جلوه های ویژه را به عنوان تفریح (فعلا ) یاد بگیرید . چون اگه از الان افتر رو شروع کنید حداقل چند سال طول می کشه در حد خوبی مسلط شده باشید
تو این مدت هم نمی تونید بدون منبع درآمد باشید . :5:
بعدا که به حدی رسیدید که می تویند پروژه ای رو در دست بگیرید . می تونید محض به جلوه های ویژه تغییر شغل بدید :46:.
موفق باشید
سلام دوست عزیز:40:
اول بهتون خوش اومد میگم برای ورور به جمع افتری ها
بعد راجع به سنتون اصلا زیاد نیست افراد 45-40 ساله هم هستند که تازه دارن شروع میکنن
من اول راجع به یادگیری افتر توضیح میدم و بعد راجع به کار:
ببین دوست عزیز شما میتونی کار با افتر رو شروع کنی و اگه با علاقه و پشکار بشینی پاش و آموزش ها رو ببینی و انجام بدی نزدیکای 2 سال طول میکشه که به سطح قابل قبولی از دانشش برسی همینطور میتونی بیای اینجا و سوال کنی و وقتی که ماجرا اومد دستت به بچه های دیگه هم کمک کنی که علم خودت رو قوی تر میکنه!
من خودم شاید یک سوم علم جلوه های ویژه مو (حالا یه جوری میگه انگار چی سرش میشه:2:) از همین انجمن ها جذب کردم این جوری که یکی پرسیده یه سوالی رو و برای خودم هم جالب بوده گشتم و پیدا کردم و به اون بنده خدا هم گفتم.
برای شروع میتونی از آموزش های Basic سایت Videocopilot استفاده کنی یا بسته های افتر همین سایت رو بخری من خودم برای شروع بسته دو رو به شما پیشنهاد میکنم.
آدرس اون آموزش های Basic هم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حالا راجع به کار :
کار برای کسی که میخواد کار جلوه های ویژه بکنه کمه!
دقت کن گفتم "جلوه های ویژه" چون الان زیادن کسایی که کلیپ میسازن ، تبلیغ تلوزیونی میسازن ، پرومو یه محصول رو برای پخش تو اینترنت میسازن ، یا معرفی یه شرکت تو یه نمایشگاه ولی هیچ "جلوه ویژه" ای توش نیست با برنامه هایی مثل Premier و Edius و اینا و با پروژه های آماده ساختن یا با همین افتر و پروژه های آمادش یا پر رنگ کردن همه رنگا یا انداختن یه Lens Flare ( همین خط های آبی که رو همه چیز میبینی) ساخته شده.منظور من از جلوه های ویژه این نیست. معمولا کسایی که شروع میکنن اول برای فک و فامیل های و آشنایانشون کار میزنن که اونا هم یا انتظار کار مجانی دارن ، یا ارزون.
برای این دوستان کار هست ، زیاد هم هست. همینطور برای کسانی که میکس و مونتاژ فیلم های عروسی و مجالس و اینا رو انجام میدن کار هست پولشم خوبه...
حالا شما یا میتونی صبر کنی و چند سال جلوه های ویژه با افتر کارکنی و بعد بری سراغ یه برنامه 3 یعدی و بری تو چند تا پروژه کار کنی ، یا میتونی در حال یاد گیری افتر یه کار تو همون شاخه میکس و مونتاژ انجام بدی هم زیاد سخت نیست هم پول خوبی داره.
سوالی داشتی در خدمتم:10:
موفق باشید:11:
saeed2vfx
09-02-2011, 19:29
برای من خیلی عجبیه که توی این سن به این موضوع (علاقه به جلوه های ویژه) پی بردی! ولی بقول دوست خوبمون آقا رضا، برای شروع هیچوقت دیر نیست (مگر اینکه شرایط مالی خاصی داشته باشی که بهت اجازه نده وقتت رو صرف یادگیری تخصص جدیدی بکنی)
به نظر من سوالاتت خیلی شخصی هستن! و جوابش پیش خودت هست. ما نمیدونم شرایط مالی و خانوادگی شما در چه سطحی قرار داره و چقدر میتونی برای این تغییر حرفه وقت و هزینه صرف کنی.
من خودم 6 سال پیش اومدم سمت این حرفه و مشکلات خیلی خیلی زیادی داشتم که بخاطر علاقه زیادم با همه اونها جنگیدم. ولی الان بعد از گذشت این مدت طولانی و با همه تجاربی که کسب کردم و همه سوابق کاری که دارم و توی این حرفه دیگه تقریباً شناخته شدم، هنوز هم نمیتونم اینکارو به عنوان شغل اولم معرفی کنم و بگم میتونم باهاش امرار معاش کنم!
یه مطلبی رو خدمتون عرض میکنم شاید به نظرتون بی ربط بیاد ولی بد نیست که بدونید.. وقتی به بودجه های فیلم های پر فروش دنیا نگاه میکنید (که اغلب پر هستن از صحنه هایی که در اونها نهایت قدرت جلوه های ویژه به رخ تماشاچی و منتقدان کشیده شده) رقم های نجومی به چشمتون میخوره که هیچ سرمایه گذاری توی ایران همچین رقمی حتی به گوشش هم نخورده و هرگز حاضر نیست چنین خرجی بکنه. فیلم سازهای ایرانی دیدن که میتونن با چیدن چندتا صحنه رمانتیک کنار هم یه فیلم بسازن و یه سود قابل قبولی بکنن و به همین حد هم راضی هستن. و متقاعد کردنشون برای خرج کردن و ساختن فیلم هایی که جلوه های وِیژه قوی داشته باشه، به مراتب سخت تر از ساخت اون فیلمه!
حالا دیگه شما خودت قضاوت کن...
راستی یه چیز دیگه هم که میخواستم اضافه کنم این که سعی کن مفهموم رو یاد بگیری نه ابزار رو!
چون مطمئن هستم که فوقش 3 سال دیگه یه برنامه میاد که با یه کلیک کله یه آدم و میترکونه به هر شکلی که بخوای!!!
ابزار روز به روز دارن متفاوت تر و راحت تر میشن ولی مفاهیم همونن! شما اگه مفاهیم رو بلد باشی با دیگران فرق خواهی کرد!
موفق باشید:11:
سلام دوستان از نظرات و راهنماییهای همتون ممنونم.
در جواب برخی دوستان باید بگم نمیدونم شما دانشگاه رفته هستید یا نه و از شرایط و بازار کار خبر دارید یه نه به هر حال دوست ندارم جملات نا امید کننده بزنم و موج منفی بدم.
در کل امید وارم برای نسل های بعدی دانشگاهامون بار علمی و کاربردی خیلی بهتری پیدا کنن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.