ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت جهت ياد گرفتن افتر افکت

ehsan-amir
31-01-2011, 11:50
با سلام خدمت دوستان

با معذرت خواهي از تمامي دوستان، براي من چندين مسئله براي يادگرفتن افتر افکت پيش آمده است که از شما راهنمايي مي خواهم:

نکته اول: به نظر دوستان براي ياد گيري افتر افکت از بين دو گزينه زير کدام بهتر است؟
1- يادگيري جامع افترافکت به اين صورت که تمام جزييات از همان ابتدا فرا بگيرم.
2- يادگيري افترافکت به اين صورت که ابتدا جزييات کلي برنامه (مثل نحوه کار با گزينه ، محيط برنامه و...) و سپس يادگيري افترافکت براساس يادگيري تکنيک ها و ترفندها (مثل آموزشهاي Video Copilot که براساس تکنيک ها مي باشد مثل پاشيدن خون – چگونگي ايجاد جلوه خاص- نحوه کار با پلاگين ها و يا همين بسته هاي آموزشي در فروشگاه سايت مي باشد) به طوري که بتوانيم براساس اين نوع يادگيري در نهايت خروجي مد نظر را در رابطه محصول داشته باشيم.
// دوستان اگر لطف کنند هر نظري که دارند از بين 2 گزينه بالا منبع را هم معرفي کنند ممنون مي شوم

نکته دوم: به نظر دوستان چه در سطح مبتدي و يا حرفه اي لزومي است که ما از پروژه هاي آماده (مثل سورسهاي آماده شرکت Digital Juice و يا شرکت Video Copilot و...) استفاده کنيم يا خير؟ (البته منظور من اين است که از آنها استفاده کنيم در جهت اينکه محصول نهايي خود را هر چه بهتر کامل باشد نه اين که آماده خوري کنيم)

reza2kn
31-01-2011, 14:00
سلام دوست عزیز:40:
اول از همه تبریک یگم داری به جمع افتری ها میپیوندی :دی
دوم هم شما بسته های آموزشی Basic روبگیر اول من خودم Basic های Video Copilot و پیشنهاد میکنم
بعد که دیگه همه چیز اومد دستت شروع کن و آموزش های همه جا رو ببین همین بسته های همین سایت رو بگیری خیلی عالیه...
بعد از Basic های Video Copilot میتونی آموزش های Creative Cow یا Lynda رو ببینی بقیه آموزش های اندرو (Video Copilot) هم هست اگه زبانت خوبه هم حتما کتاب
After Effects CS5 Visual Effects and Compositing Studio Techniques
رو بخون:27:
برای افتر منبع خیلی خیلی زیاده! هم کتاب هم آموزش تحت وب ، هم فیلم و...
شروع کن و برو جلو تا حدود 2 سال دیگه تقریبا اگه بخوای بهش اهمیت بدی و هر روز ببینی میتونی کل آموزش ها رو ببینی
راجع به کار پروژه ها هم والا هرکی علایق و قانون های خودش رو داره بعضیا کلا با پروژه آماده شروع میکنن ، بعضیها 10 ساله کار میکنن و دست به پروژه آماده نزدند...
من خودم فقط دوست دارم پروژه ای رو ببینم و بفهمم چه جوری کار شده و برای پیشرفت یه چیز ضروریه چون ممکنه اون کاری رو که شما با کلی دردسر و با 30 دقیقه زمان انجام میدی اون طرف تو اون پروژه راحت تر و تو 8 دقیقه از یه مسیر دیگه رفته باشه:46:
موفق باشید:11:

hosein0251
31-01-2011, 15:38
فقط یه چیزی رو یادت باشه . حتما وقتی آموزش ها و روش ها رو می بینی . سعی کن یه ویدئو با دوربین معمولی مثل همون بگیری و گام به گام روش کار کنی . خیلی تاثیر داره . :40:
بعدا که دستت یکم گرم شد سعی کن یکم فراتر از اون آموزش انجام بدی و مثلا یه قسمتش رو تغییر بدی (به سلیقه خودت )

albertoperanc
31-01-2011, 16:47
دوست عزیزم...

با کسب اجازه از اساتید...:11:

یادت نره...بعد از خوندن 2تا پست بالا،حتما یه مداد و یه دفتر نفاشی بخری...فکر کن...بکش...بساز...

چیزی نیست که تو این افتر لعنتی نتونی اجرا کنی!

اون چیزایی رو که میکشی،بهش جون بده بعد لذت ببر از کارت.....:40:

ehsan-amir
31-01-2011, 18:29
با تشکر مجدد از همه دوستان. فقط دوست گرامي hosein0251 منظور شما را متوجه نشده ام.

hosein0251
31-01-2011, 22:46
ehsan-amir جان کدوم قسمت رو می گی ؟

ولی کلا منظورم این بود که من کلا وقتی یه آموزش (مثلا videocopilot) رو می دیدم با هر دوربینی که دستم بود می رفتم دقیقا عین همون رو (خام) ضبط می کر دم ( چه از خودم چه از دوستام) و بعد طبق آموزش کار رو ویدئوی خودم رو دنبال می کردم .
شخصا خیلی برای من مفید بود . :20:

امیدورام منظورم رو متوجه شده باشی

mnamazi
01-02-2011, 08:56
سلام
شما واقعا که استاد همه ما و دیگران هستید ، بهتون تبریک میگم . . .
آقا رضا شما می تونید که فیلم بعضی از پروژه ها و یا فایل آماده اون ها که شخص خودتون ساختید رو برم بزارین؟
ممنون
کوچیک شما !!

ehsan-amir
01-02-2011, 09:56
حالا متوجه شدم