ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پر شدن حجم درایو c به صورت غیر واقعی و از کار افتادن show hiden file

Oxizhen
30-01-2011, 21:54
سلام

چند وقته که مدام پیغام پر شدن حجم درایو c منو کلافه کرده...در صورتی که به جز ویندوز برنامه ی دیگه ای روش نصب نیست یا فایل خاصی روش ذخیره نکردم .... ضمنا گزینه ی show hiden file هم غیر فعال شده رو سیستمم ( تیکش میزنم اپلای میکنم بعدش دوباره میرم میبینم do not show hiden file خود به خود تیک خورده ) .... فک کنم ویروسی شده سیستمم .... کسی میدونه مشکل از کجا آب میخوره ؟... لطفا نگید hibernet یا system restore رو غیر فعال کنم ...آنتی ویروسمم آپ تو دیته( نود32) هستش اما اسکن که میکنم چیزی رو شناسایی نمیکنه.... یه برنامه ای هم هست رو سیستمم داداشم نصب کرده یه برنامه ی آموزشیه که سی دیه نصبه خودشو داره... هر کاری میکنم آن اینستال نمیشه و پیغام آن اینستال فایلد رو میده.... به نظر شما ربطی به این فایل نداره ؟؟ چجوری پاکش کنم ؟!

s1mah
30-01-2011, 22:02
دوست من سلام
مشگل شما به واسطه یک ویروس هست که در روت پارتیشن سی و در تمپ فایلهای مجازی میسازه و هیدن میکنه

از نرم افزار nc یا dn استفاده کن مشگل حجم حل میشه ولی مشگل ویروست را با نورتون حل کن

موفق باشی

Oxizhen
31-01-2011, 17:47
مرسی ....یه لینکی چیزی ازین نرم افزارایی که گفتی نداری بدی دانلود کنم ؟!

EXTREME
31-01-2011, 18:12
100% که سیستم شما ویروسیه
و ممکنه پر شدن حجم درایو c هم از همین ویروس باشه
کاری باید بکنید اینه اول از همه ویندوز رو عوض کنید و بعد از تعویض بدون اینکه my computer درایو ها و my document رو باز کنید یا
به روش سرچی ویورسا رو پاک کنید یا با یه آنتی ویروس آپدیت شده بقیه ی درایو هارو پاک کنید
اگه تو این شرایط بخواین با آنتی ویروس سیستم رو اسکن کنید ممکنه آنتی ویروس درست آپدیت نشه (به خاطر وجود ویروس)
یا بعد از پاک کردن ویورس ها ممکنه اثر ویروس ها رو سیستم بمونه پس بهترین کار همون کاریه که گفتم

s1mah
31-01-2011, 22:09
دوست من هر 3 نرم افزار را میتوانی سرچ کنی و دانلود کنی انتی ویروس نورتون هم که 15 روزه را میتوانی دانلود کنی

موفق باشی

hes25
28-04-2011, 08:47
سلام.

این مشکل برای منم پیش اومده بود چقدر بدبختی کشیدم تا درست بشه ببین این کارا رو که میگم انجام بده:

1=نود 32 رو پاک کن کار اون نیست ویروسی که اومده تو سیستمت خیلی ناقلاست!

2=کسپر 2011 آبدیت شده نصب کن و کل هارد و بزار اسکن کنه

3=اینجا مهمه که من هر کاری میکردم باز سیستم کند بود لامصب !

برنامه TuneUp Utilities 2011 _1-Click Maintenance رو نصب میکن و یه دور کل سیستمو اسکن کن که خیلی قدرتمنده به هیچ مشکلی هم باج نمیده!

4=کسپر رو پاک کن و دوباره نود نصب کن .

الان من از پاییز تا حالا ویندوز عوض نکردم باور کنین! بهترین راه همینه

موفق باشین.