مشاهده نسخه کامل
: درایوم کو ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من سیستمم ویندوزش بالا نیومد منم ریکاوری کردم .بعد الان یکی از درایوهام نیست موقع ریکاوری هم از روی هارد انجام نمیداد مجبور شدم از سی دی ها یی که تهیه شده بود استفاده کنم کمک میکنید ؟>
خوب بر میگرده به اینکه چگونه ریکاوری کردین !
معمولا ریکاوری 3 گزینه داره
خوب بر میگرده به اینکه چگونه ریکاوری کردین !
معمولا ریکاوری 3 گزینه داره
factory recover کردم
کلا درایو پریده رفته پاراگون هم نشونش نمیده.پارتیشن بندی ویندوزم نشون نمیده :41:
moeensoft
31-01-2011, 15:20
از مسیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Computer Management باز کن!
به قسمتی که تو عکس مشخص کردم(Storage), برو....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه هاردت پارتیشن مخفی داشته باشه!
از مسیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدComputer Management باز کن!
به قسمتی که تو عکس مشخص کردم(Storage), برو....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه هاردت پارتیشن مخفی داشته باشه!
اونجا هم رفته بودم نبود:(
مگه ویندوز 7 نیست؟
اگه الان فقط 1 درایو داری (همون درایو ویندوز) پس دو حالت داره، یا این درایو تقریبا با کل هارد برابره، که یعنی پارتیشن بندی نشده
یا اینکه این درایو قسمتی از هارد رو گرفته، و بقیه ی قسمت ها unlocated هست، که باز هم توی computer management نشون میده دوست عزیز،پس اگه دقت کنی، می بینی که درایو هات هیچ جا نرفته
در یه حالت خیلی خاص که دیگه تقریبا محاله، برو برنامه ی پارتیشن مجیک یا یه چیزی شبیه این رو نصب کن، این برنامه آمار دقیق پارتیشن هاتو میده
کاری بود در خدمتم
مگه ویندوز 7 نیست؟
اگه الان فقط 1 درایو داری (همون درایو ویندوز) پس دو حالت داره، یا این درایو تقریبا با کل هارد برابره، که یعنی پارتیشن بندی نشده
یا اینکه این درایو قسمتی از هارد رو گرفته، و بقیه ی قسمت ها unlocated هست، که باز هم توی computer management نشون میده دوست عزیز،پس اگه دقت کنی، می بینی که درایو هات هیچ جا نرفته
در یه حالت خیلی خاص که دیگه تقریبا محاله، برو برنامه ی پارتیشن مجیک یا یه چیزی شبیه این رو نصب کن، این برنامه آمار دقیق پارتیشن هاتو میده
کاری بود در خدمتم
ممنون دوست عزیز راستش با پاراگون هم تست کردم نبود.الان کل درایوهامو جمع میزنم 295 گیگ میشه 25 گیگ بقیش نمیدونم کجاست .تو اون درایومم کلی چیز داشتم.توی fdisk به نظرتون میشه پیداش کرد ؟؟ با fdisk چرا نمیشه کل هارد رو پاک کرد و دوباره پارتیشن بندی کرد ؟
راستش درست نفهمیدم منظورتون از "تو اون درایوم" چی بود؟
وقتی گفتی 295 گیگ، یاد اشتباه خودم چند ماه پیش افتادم، هارد لپتاپ من هم 320 گیگ هست، ولی وقتی بوتش می کنم برای اسکن کردنش یا هر کار دیگه ای که به هارد ربط داره، به جای 320 گیگ، مینویسه 298 گیگ که البته طبیعی است
اگه دقت کنی وقتی روی یک فولدر کلیک راست کنی و propertis رو بزنی، حجم فایل رو مثلا مینویسه 20 مگ، ولی جلوش تو پرانتز می نویسه 26 مگ
گفتم شاید به یه چنین اشتباهی برخورد کرده باشی، ولی به هر حال، برای پاک کردن کل هارد و پارتیشن بندی کردن دوباره، هزار تا راه وجود داره و بهترینش اینه که از طریق سی دی ویندوز ایکس پی بوت کنی و اونجا عملیات رو انجام بدی
فعلا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.