مشاهده نسخه کامل
: keychanger.exe - System Error به چه دلیل اتفاق می افتد؟
amirarsalaan
30-01-2011, 19:54
نمی دانم به چه دلیلی و یا به خاطر نصب کدام برنامه هنگامی که ویندوز من بالا می آید این ارور می آید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفن دلیل آن را به من توضیح می دهید؟
ebicross
30-01-2011, 20:06
این فایل یک جور درایور میشه گفت برای محصولا Logitech هستش.
اینکه پاک شده نمیدونم برای چی هستش ولی میتونید از اینجا دانلود کنید و در مسیر System32 کپی کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aminsoloist
01-04-2013, 09:26
من ويندوز سون سرويس پك رو رو سه تا سيستم نصب كردم و هر سه سيستم اين پيغام رو ، هرچند دفعه يكبار كه سيستم مياد بالا نشون مي دن .
چرا اين فايل ، هنگام نصب ويندوز در فولدر system32 قرار نمي گيره ؟؟؟؟؟؟
aminsoloist
01-04-2013, 09:42
من فقط فايل KBDHOOK.DLL رو در پوشه سيستم 32 گذاشتم و به نتيجه نرسيدم . اون پيغامه همچنان برجاست..
در فايلي كه شما براي دانلود معرفي كرديد ، چيزاي ديگري هم هست . لطفا واضح تر بفرماييد كه عملكرد هركدام به چه صورت هست . با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aminsoloist
01-04-2013, 09:43
این فایل یک جور درایور میشه گفت برای محصولا Logitech هستش.
اینکه پاک شده نمیدونم برای چی هستش ولی میتونید از اینجا دانلود کنید و در مسیر System32 کپی کنید.
من فقط فايل KBDHOOK.DLL رو در پوشه سيستم 32 گذاشتم و به نتيجه نرسيدم . اون پيغامه همچنان برجاست..
در فايلي كه شما براي دانلود معرفي كرديد ، چيزاي ديگري هم هست . لطفا واضح تر بفرماييد كه عملكرد هركدام به چه صورت هست . با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jafarian
01-04-2013, 23:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک علت همین ارور امکانش هست از اون فایل باشه علت دیگه امکانش هست از ویروس باشه یا اینکه از برنامه MRT که روی سیستم نصب دارین به KeyboardChanger که پاک کردنش به احتمال زیاد خذف بشه در ضمن اکثر برنامه های موجود در MRT حاوی ویروس هستن:n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.