مشاهده نسخه کامل
: ذخیره و بازیابی عکس در دیتابیس
aliaghaaaaa
30-01-2011, 17:33
سلام دوستان.
من تو اینترنت هر چی گشتم نتونستم یه کد قابل فهم برای ذخیره عکس تو دیتابیس پیدا کنم.
می خواستم لطف کنید و برام یه کد بنویسید که بتونم باهاش تو سی شارپ یه عکس رو بدم به برنامه و ذخیره بشه تو دیتابیس.
بعد هم بتونم بازیابیش کنم.
البته اگه میشه یه کد قابل فهم و ساده بنویسید.
ممنون.:20:
sobhan1990
30-01-2011, 21:50
ذخیره عکس در اکسس با مثال عملی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدذخیره عکس در اس کیو ال سرور با مثال عملی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجای قسمت خط تیره لینک زیر رو بزارید:
developercenter . ir
البته منهای فاصله ها
aliaghaaaaa
31-01-2011, 10:04
سلام.
ممنون از لطفتون.
لینک های شم رو چک می کنم . اگه مشکلی بود مزاحم میشم.
ممنون.
aliaghaaaaa
31-01-2011, 19:12
سلام دوست عزیز.
من لینک هایی که معرفی کردید رو نگاه کردم. ولی درست و حسابی چیزی متوجه نشدم. آخه اطلاعاتم یه کم کمه.
و اینکه پروژه هایی هم که تو لینک ها بود اجرا نمیشد.
اگه میشه یه sample برام بزارید و بازم اگه ممکنه برام بنویسید هر مرحله داریم چکار می کنیم.
ممنون از لطفتون.:11:
sobhan1990
31-01-2011, 21:41
اگه وقت کردم امشب برات میزارم
اگه امشب نذاشتم فردا.
سلام.
برای ذخیره کردن عکس در فیلدی از جداول پایگاه داده خود در Sql Server باید نوع فیلد را Image انتخاب کرد البته برای پایگاه داده اکسس باید نوع فیلد داده را OLE Object انتخاب کرد.
فرض می کنم جدولی با نام Student به صورت زیر در پایگاه داده ای با نام School داریم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ذخیره سازی عکس باید آنرا به صورت مجموعه ای از بایتها ذخیره کرد برای این کار در NET. کلاسی با نام فایل داریم که در این کلاس متدی به نام ReadAllBytes وجود دارد این متد آدرس عکس در کامپیوتر را گرفته و آنرا به صورت مجموعه ای از بایتها می خواند .
برای راحتی کار تابعی به نام ConvertImageToByte را به صورت زیر تعریف می کنیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین تابع آدرس عکس موجود در کامپیوتر را گرفته و آنرا به صورت مجموعه ای از بایتها خوانده و در متغیری به نام picture که به صورت آرایه ای از بایت تعریف شده ذخیره می کند.
بقیه کار نوشتن دستور Insert برای درج کردن رکوردی در پایگاه داده :
فرض می کنیم عکس با نام test.png در کنار فایل exe برنامه داریم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددستورات بالا را در رویداد کلیک button خود بنویسید.
حالا اگر به دیتابیس خود بروید و جدول خود را باز کنید می بینید در قسمت فیلد مربوط به عکس عبارت <Binary data> نوشته شده است اما اگر می خواهید کدهای عددی را ببینید در یک New Query دستور زیر را اجرا کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته 1 : از نوع داده ای image فقط برای ذخیره سازی عکس استفاده نمی شود و می توان از این نوع برای ذخیره سازی فیلم و موسیقی و هرچیز دیگر استفاده کرد.
نکته 2 : به جای نوع داده image می توان از نوع (varbinary(max استفاده کرد که نحوه نوشتن دستورات آن هیچ تفاوتی ندارد که توصیه می شود ازاین نوع داده استفاده کنید.
موفق باشید:10:.
aliaghaaaaa
01-02-2011, 10:12
سلام.
ممنون از دوست خوبم hamishebahar که همیشه جواب های کامل و خوب میدن.
sobhan1990
01-02-2011, 16:40
اینم یه ساده نمونه برنامه ذخیره و بازیابی عکس با دیتابیس اکسس:
aliaghaaaaa
03-02-2011, 17:35
سلام.
خیلی ممنون از لطفت دوست عزیز.
aliaghaaaaa
20-02-2011, 13:20
سلام.
می خواستم اگه میشه یکی لطف کنه و مثل دوست خوبم hamishebahar ، لود کردن عکس از دیتابیس و قراردادنش توی picturebox رو هم توضیح بده.
ممنون از لطفتون/
aliaghaaaaa
22-02-2011, 10:41
سلام.
به قول دوستمون اگه جواب بدین ثواب داره.:31:
سلام علی آقا خسته نباشید.
همونطور که در مثال قبیل توضیح داده میتونید با استفاده از کد:
اطلاعات را از جدول select کرده.
البته یه نکته بگم چون توضیحش کمی زیاده به این فرض میرم جلو که شما select کردن از دیتابیس رو بلدید و داده هارو در یک کلاس میریزید.
یه مثال کوچیک:
و:
اگه متوجه نشدید سورس رو دنلود کنید.
موفق باشید.
M.Hashemi
24-02-2011, 12:00
با سلام
با تائید حرف های دوست عزیزم hamishebahar باید بگم.
از کد زیر نیز میتونید استفاده کنید(توجه داشته باشید در کد زیر پایگاه داده access 2007 بوده) :
البته یک جورایی همان کد hamishebahar است اما گفتم که گفته باشم :31:
امیدوارم این کد به کارتون بیاد.
با تشکر
MicrosoftH
31-03-2011, 16:17
ذخیره عکس در دیتبابیس و بازیابی آن
آموزش ذخیره و بازیابی عکس در دیتابیس با کد نویسی
حجم:87 کیلوبایت
پسورد:
دانلود:
vergilx7
29-06-2013, 12:29
سلام دوستان
من موقعی که می خوام عکس ذخیره شده را از dataGrid در بیارم به مشکل برمیخورم
کسی می تونه راهنمایی کنه
می خوام با انتخاب هر ردیف و زدن کلید عکس به یه فرم دیگه انتقال پیدا کنه و در یک picturebox ذخیره بشه
م.مهدی شیرازی
22-12-2013, 10:22
سلام . اگه براتون مقدوره کد برای دلفی هم میذارید؟ (ذخیره و بازیابی عکی از دیتابیس sql2008 و دلفی7)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.