ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دسترسی به شیر فولدر تو win7

BAHAR_SA
30-01-2011, 13:26
یه سیستم دارم که به lan وصله،و همه سیستمها به shareddocument(win xp) یا users-public(win 7) همدیگه دسترسی دارن .اما این سیستم که ویندوزش 7 هستش نمی تونه پوشه شیر شده خودش(users) رو بازکنه و ارور میده که شما permission لازم رو ندارید.ولی از رو سیستمهای دیگه میشه این شیر فولدرش رو باز کرد.ممنون میشم کمکم کنید.

ebicross
30-01-2011, 19:42
خب میتونید از طریق Properties پوشه این دسترسی رو ایجاد کنید و یا ابزار Take Owner Ship رو نصب کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BAHAR_SA
31-01-2011, 12:31
تنظیمات این سیستم دقیقاً مثل بقیه سیستم هاست.ولی اونا مشکلی ندارن.permission فول کنترل هم داره ولی بازم همونطوره

Konami_Pc
31-01-2011, 13:08
واسه ویندوز 7 واست عکس گرفتم من اینجوری شیر میکنم راحت هم فایلها شیر میشه

1

2

3

4

بعد که زدی روی permission دوباره Ok رو بزن حالا فایلهات اجازه دسترسی دارن و شیر شدن

BAHAR_SA
01-02-2011, 12:58
تمام این مراحل رو انجام دادم ولی نشد.این ارور رو میده:

\\ a-pc\folder is not accessible you might not have permission to use this network resource.contact the administrator of this server to find out if you have access permissions.

The specified network name is no longer available
تنظیمات خود فولدر مورد نداره.چون روی بقیه سیستمها باز میشه.ولی از توی سیستم خودش باز نمیشه.تنظیمات سیستم ظاهراً مورد داره

BAHAR_SA
05-02-2011, 13:54
کارم راه افتاد..کلاً هیچکوم از سیستمها با win7 نمیتونستن فولدر شیر شده خودشون (users-public) رو توی my network ببینن اما هرکی با IPخودش\\ تویrun تونست فولدر usersخودش رو باز کنه.اما بازم نفهمیدم که چرا هیچ سیستمی از روی اسم خودش تویmy network نمی تونه این فولدرش رو باز کنه. اگه کسی دلیلش رو میدونه بگه ما هم بفهمیم.