ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اررور دیتابیس ، انجمن ساز mybb ، لطفا راهنمایی کنید

alireza013
30-01-2011, 12:45
درود
خسته نباشید

بنده از انجمن ساز mybb استفاده می کنم و از byethost هم هاست خریدم .

چند مدتیه (فکر کنم از زمانی که تعداد کاربرای آنلاین بیشتر شده) این اررور رو هر از گاهی میگیرم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چطور میشه تعداد ماکزیمم افراد آنلاینی که به یک دیتابیس وصل میشن رو افزایش داد؟

مشخصات سخت افزاری:

Quad-Core Intel® Xeon® processor 7300 series
4 GB RAM at 1066 MT/secondº speed
Fast RAID hard disk sub-system
3 SONNET rings to multiple carriers including MCI, Global Crossing, and Time Warner Cable.
300 websites per server maximum

ضمن اینکه توی قسمت پشتیبانی ارائه دهنده هاست نوشته بود یه DDOS attack رخ داده اخیرا.این چه نوع حمله ای هست و چه مشکلی برای هاستم پیش میاره؟

dracula_killer
30-01-2011, 21:40
ضمن اینکه توی قسمت پشتیبانی ارائه دهنده هاست نوشته بود یه DDOS attack رخ داده اخیرا.این چه نوع حمله ای هست و چه مشکلی برای هاستم پیش میاره؟
دوست عزیز درباره ی ارور نمی تونم نظری بدم اما یه توضیحی بیام بهت بدم درباره ی حملات DOS و DDOS
اینگونه حملات برای اشغال کردن پهنای باند به کار میره و نتیجشون،دان شدن سایت ها است.فرق DOS و DDOS در اینه که در DDOS مهاجم از چندین زامبی(بعضی وقت ها رقم این زامبی ها به 100000 می رسه) برای اشغال پهنای باند کمک می گیره و درصد موفقیتش از DOS بیشتره

Ezio142
05-07-2011, 18:46
هاست های رایگان محدودیت دارن.بین این ا byethost از همه شون ضعیف تره.سرعت سرورش افتضاحه.byethost همون گیگفا و گیگپا ایرانه.این هاست ها نمایندگی بایت هاست انگلستان هستن.
من پیشنهاد میکنم انجمنتون رو به یکی از هاست های رایگان زیر منتقل کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که این یه هاست ایرانیه.10 گیگ فضا و 100 گیگ پهنای باند داره.سه تا ساب دامین هم داره:youhosting.ir , ooq.ir , zio.ir

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه هاست خارجیه که امکانات قبلیه رو داره.با این تفاوت که سرعت سرورش بالاتره ولی ساب دامینش فقط freezoka.net هستش.