مشاهده نسخه کامل
: ارسال و ثبت اطلاعات به سرور یا همون سایت
یه سورس میخواستم که بعضی اطلاعات رو از سیستم بگیره و به سرور ارسال کنه و اونجا هم فایلهای پی اچ پی پردازش کرده و اطلاعات رو ذخیره بکنن
مثلا
ویندوز یوزر نیم
پسوورد
ورژن ویندوز
ای پی سیستم
برنامه های نصب شده
حجم درایو ها
و...
رو هر سیستمی که اجرا بشه این ماطلاعات رو در اولین کانکنت به اینترنت به سرور ارسال بکنه
تورو خدا کمکم کنید خیلی ضروریه
sadeghbarout
30-01-2011, 07:59
دوستان عزیز از visual basic خیلی استفاده های بهتر از نوشتن spyware و ویروس و از این چیزها میشه کرد
حالا خوبه یکی همین برنامه رو برای خودت بفرسته؟
لطفا استفاده های صلح آمیز بکنید!!؟
دوست عزیز و محترم
بنده قصد ندارم تروجان یا هر برنامه مخربی رو که شما گفتین بسازم
توضیح دادم تا شما بدونید من چی میخوام
شما اگه میتونین کمکم کنید
دستتون درد نکنه
دوست عزیز و محترم
بنده قصد ندارم تروجان یا هر برنامه مخربی رو که شما گفتین بسازم
توضیح دادم تا شما بدونید من چی میخوام
شما اگه میتونین کمکم کنید
دستتون درد نکنه
اگه واقعاً قصدتون خیره... من راهنمایی تون می کنم...!؟! :20:
واسه این کار می تونید از کامپوننت های مختلفی... مثل Winsock و Inet و حتی WebBrowser یا توابع سیستمی (توابع API ...!؟!) winsock (کتابخانه wsock.dll) استفاده کنید...!؟! :27:
خیلی ساده ست... کافیه یه فایل PHP بنویسید... که اطلاعات رو مثلاً به روش get بگیره...!؟! (اینجوری ساده تر میشه...!؟!) بعد هم اطلاعاتی رو که می خواید برای سرور بفرستید... بچسبونید ته آدرس سایت... و به صورت یه request براش بفرستید...!؟! :13:
مثلاً اینجوری :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین طور که می بینید... بعد از اسم فایل PHP (نوشته سبز رنگ...) یه علامت سوال میاد... و بعد از اون اسم آرگومان (نوشته آبی رنگ...) و یه مساوی و مقدار اون آرگومان (نوشته قرمز رنگ...) برای جدا کردن... آرگومان ها هم می تونید از & استفاده کنید...!؟! :13:
حالا نوبت میرسه به بخش ارسال اطلاعات از VB ...!؟! :21:
یه راه ساده استفاده از کنترل Inet ه...!؟! (اسم کاملش اینه : "Microsoft Internet Transfer Control x" ...!؟!) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب... حالا نوبت میرسه به فایل PHP ...!؟! :13:
این قسمت مربوط میشه به بخش برنامه نویسی وب... ولی... من براتون این فایل رو نوشتم...!؟! :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم راست گفته باشید... و در راه اشتباه ازش استفاده نکنید... وگرنه مسئولیتش با خودتون...!؟! :20:
اگه مشکلی بود بگید تا بیشتر راهنمایی تون کنم...!؟! (توجه کنید کد ها نیاز به ویرایش دارن...!؟! :13:)
موفق باشید...!؟! :46:
قربون دستت خیلی ممنون
خیلی کمکم کردی
sadeghbarout
05-02-2011, 15:06
دوست عزیز میشه بگید این کار خیر و نیت خوب که با دونستن IP و password ویندوز یه نفر در ارتباطه چی میتونه باشه؟:41:
داداش از كوجا ميتونم فايل پي اچ پي پيدا كنم كه لوگين داشته باشه بعد لوگين بتوني اطلاعات ارسال شدرو ببيني مثل پي اچ پي برنامه HC Stealer.exe يا Sharp Stealer v2.5.exe .........منتظر جوابتونم .........
چطوري ميتونم بفهمم كه برنامه HC Stealer.exe پي اچ پي شو خودم چطوري بفرستم تا بگيره....منزورم گرفتنش از
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم خواهشا زود جواب بدين:n19::n05:
داداش از كوجا ميتونم فايل پي اچ پي پيدا كنم كه لوگين داشته باشه بعد لوگين بتوني اطلاعات ارسال شدرو ببيني مثل پي اچ پي برنامه HC Stealer.exe يا Sharp Stealer v2.5.exe .........منتظر جوابتونم .........
چطوري ميتونم بفهمم كه برنامه HC Stealer.exe پي اچ پي شو خودم چطوري بفرستم تا بگيره....منزورم گرفتنش از
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم خواهشا زود جواب بدين:n19::n05:
rayansys
27-05-2013, 21:45
بهترین کار ارتباط مستقیم ویژوال بیسیک با مای اس کیو ال هست که میتونید کانکتورشو دانلود کنید و باهاش ارتباط برقرار کنید و اطلاعاتتونو بریزید داخلش :n19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.