مشاهده نسخه کامل
: شعبده بازی از مبتدی تا تخصصی
سلام دوستان.من خودم تازه یه 4 5 روزه که بدجور توی خط این شعبده افتادم . دوس دارم این تاپیک یجاد بشه و هر کسی هر چیزی میدونه بیاره بذاره.
من خودم یه چند تا کلیپ پیدا کردم جالب هستن امروز نه ولی فردا میتونم واستون آپلود کنم.امیدوارم که این تاپیک ایجاد و به خوبی پیش.با تشکر از همه کاربران و مدیران P30WORLD . ممنون :11:
شما هم فعلا تا فردا اگه چیزی داشتین بذارین بیکار نمونین :46::10:
کلیپ یکی از تردستی های مربوط به کارت
لینک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من خودم یه سوال دارم اگه کسی میدونه بهمون بگه .
اگر دیده باشین یه شعبده بازی هست که طرف یه لحظه عطسه میکنه و یهو گردنش تا نزدیکای شکمش میاد پایین.کسی راز این تردستی رو میدونه ؟
شـیـفــو
31-01-2011, 02:08
اگر دیده باشین یه شعبده بازی هست که طرف یه لحظه عطسه میکنه و یهو گردنش تا نزدیکای شکمش میاد پایین.کسی راز این تردستی رو میدونه ؟
كمر و شانه ها رو ثابت كردن ( با چوب يا هرچيز ديگه ) طرف فقط يه ذره دولا ميشه و با دستاش ادا درمياره اينگار كه سرش افتاده تو دستش
ممنونم دوست عزیز.
کلیپ آموزش درآوردن دود از دست !!!!
لینک :
موفق باشین.
شما هم اگه چیزی پیدا کردین بذارین
soha is the beSt
01-02-2011, 06:46
ممنونم دوست عزیز.
لینک :
موفق باشین.
چه قد باحال بود :دی
مرسی
دیوید کاپرفیلد چطوری رو هوا معلق میمونه؟
منظورم همون حرکتیه که چند سال پیش جلوی سازمان ملل زد!
دیوید کاپرفیلد چطوری رو هوا معلق میمونه؟
منظورم همون حرکتیه که چند سال پیش جلوی سازمان ملل زد!
با استفاده از جرثقیل و وصل کردن نخ های نا مرئی به خودش ، یک تکنولوژی پیشرفته که چند سال پیش ناسا در اختیار داشت .
امشب ساعت 12 به بعد واستون دو سه تا کلیپ آموزشی باحال میذارم :21: منتظر باشین :27:
راز ظاهر شدن یهویی کاپرفیلد روی شیشه (توی یه سالن که 4 نفر اون شیشه رو برداشتن) :
تا بحال با خودتون فکر کردین که کاپرفیلد چجوری روی آب راه میره ؟؟؟
اگه میخواین راز این قضیه رو کشف کنین فایل زیر رو دانلود کنین : (حجم 7.3 مگابایت)
دوستان جریان کریس آنجل چیه اونم شعبده بازیه :18:
Aref_2008
02-02-2011, 01:29
من کلیپ شعبده بازی زیاد دارم دوستان بگن چه نوع سبکی دوست دارن تا براشون آپ کنم :)
ولی فکر نکنم کسی داخل عمل کردن زیاد علاقه نشون بده!!!:whistle:
دوستان جریان کریس آنجل چیه اونم شعبده بازیه :18:
بله شما اگه این کلیپی که من گذاشتم رو ببینید با خودتون میگین کاش شعبده بازی بود !!! حقه بازی محض هست . من که خودم کف کردن جماعت عقلشون به کجاها میرسه :18:
من کلیپ شعبده بازی زیاد دارم دوستان بگن چه نوع سبکی دوست دارن تا براشون آپ کنم :)
من خودم شخصا علاقه مندم :31:
راستش من زیاد از این روش های منتال یا همون ذهنی دوس دارم اگه داشته باشین.
اون بار توی ماهواره یه مسابقه استعداد یابی بود یه ایرانی رفت توی مسابقه ( و اتفاقا همشهری منم بود از ارومیه بود :31: ) اومد قشنگ جلوی داور ها دو تا قاشق در آورد داد اونا آزمایش کردن دیدن قاشق ها طبیعی و سالم هست بعد یکی از قاشق هارو گرفت و با چشمش قاشق رو شکوند :18: ( البته این رو هم بگم که قاشق رو با یک دستش گرفته بود و یکم هم قاشق رو تکون میداد)
بعد قاشق دوم رو از داور ها گرفت اون قاشق رو هم بطور ساده گذاشت توی کف دستش و با اون یکی دستش بدون اینکه دستش تماسی با قاشق داشته باشه قاشق رو خم کرد !!!!
بعد یه تردستی دیگه کرد که حالا زیاد من خوشم نیومد و در آخر که جالب تر بود به داور ها گفت که خود داور ها 4 تا از تماشاگران رو انتخاب کنند بفرستن سر صحنه . داورها هم خودشون 4 نفر رو انتخاب کردن (2 مرد و 2 زن)
این همشهری ما :31: یه دفترچه از جیبش در آورد و یه مداد.به 3 تا از اونایی که توی صحنه بودن گفت که 3 تا عدد بنویسن و به چهارمی هم گفت که این 3 تا عدد رو جمع بزنه و یه عددی اومد (یادم نیست ولی ما مثلا اینجا فرض میکنیم 10596) این شعبده بازه قبل از اومدن به صحنه یه پاکت بزرگ رو چسب زده بود و روش یه علامت سوال گنده زده بود.به یکی از اون 4 نفر گفت که بیان این پاکت رو پاره کنن.وقتی این پاکت رو پاره کردن دیدن که توش یه کاغذ بزرگ پیچیده شده . کاغذ رو باز کردن دیدن که همون عدد (10596) روی کاغذ نوشته شده !!!! دیگه ترکیه کفش برید !!!! (برنامه ترکیه بود) منم خودم کف کردم :18: و در آخر هم هر سه داور بهش رای مثبت دادن
ببخشین که یکم دراز شد ولی اگه اینارو بلدین یا یه همچین چیزایی دارین به ما هم بگین :27:
راستی یه چیز جالب . اسم طرف فکر کنم عارف هم بود :20: (نکنه خودتی هان :31:)
ba maram
02-02-2011, 13:09
ممنونم دوست عزیز.
لینک :
موفق باشین.
سلام ... خیلی تاپیک جالبیه....
خسته نباشید
این لینک هم خرابه...اگه بشه سالمشو بزارید ممنون میشم
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
راز ظاهر شدن یهویی کاپرفیلد روی شیشه (توی یه سالن که 4 نفر اون شیشه رو برداشتن) :
لینک خراب است..
ba maram
02-02-2011, 13:22
سلام...ممنون میشیم(همگی:31:)
بیشتر اگه با ورق یا چیزایی که کار کردن باهاشون هزینه بر نیست باشه عالیه
راستی منم یه pdf آموزش شعبده بازی دارم اگه دوست داشته باشین براتون میزارم
Aref_2008
02-02-2011, 13:27
برو تو این سایت خودتو خلاص کن انواع اقسام اموزش شعبده بازی با لینک مستقیم
فروشگاه هم داره می تونی خرید کنی ولی بنظرم فعلا لازم نیست اول برو همه آموزش ها رو دانلود کن
اینم آموزش باحالیه
خداحافظ :11:
ba maram
02-02-2011, 15:14
برو تو این سایت خودتو خلاص کن انواع اقسام اموزش شعبده بازی با لینک مستقیم
فروشگاه هم داره می تونی خرید کنی ولی بنظرم فعلا لازم نیست اول برو همه آموزش ها رو دانلود کن
اینم آموزش باحالیه
خداحافظ :11:
مرسی ی ی ی
خدا پشت و پناهت:11:
سلام ... خیلی تاپیک جالبیه....
خسته نباشید
این لینک هم خرابه...اگه بشه سالمشو بزارید ممنون میشم
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
لینک خراب است..
هر دو تا رو امتحان کردم .سالم بود . موفق باشی :10:
در ضمن من هم همه کلیپ هایی که اینجا می ذارم تقریبا 90% رو از همین سایتی که دوستان میگن (شعبده باز دات کام) دانلود کردم . :11:
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
راستی منم یه pdf آموزش شعبده بازی دارم اگه دوست داشته باشین براتون میزارم
آره رفیق حتما بذاری ممنون میشم
من درخواست می دهم . لطفا با این ابزار فقط باشه در ضمن جالب و شگفت انگیز باشه
نخ یا نوار های شیرینی
کاغذ ساده
سکه معمولی
خودکار و قلم
( به طور کلی ابزار مخصوص شعبده بازی نخواد )
ممنون می شوم یکی از این سبک بگذارید .
سایت شعبده باز دیگه واسه چی ف ی ل ت ر شد ؟؟؟؟ :18:
من تازه میخواستم برم آموزش منتال benchak رو سفارش بدم :41:
سلام دوستان
من یه مجموعه ی 6 DVD دارم که اسمش هست The magic biggest secret finally revealed که همش در مورد فاش کردن اسرار شعبده بازیه و در هر برنامه مثلا اگه 6 تا شعبده نشون میده 3 تاش که از شعبده های معروفه (مثل راه رفتن کریس روی آب یا پرواز در هوا) و 3 تای دیگه اش هم شعبده ی آسون که خودت بتونی تو خونه انجامش بدی...
تو تورنت سرچ کنید شاید باشه...
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
سایت شعبده باز دیگه واسه چی ف ی ل ت ر شد ؟؟؟؟ :18:
من تازه میخواستم برم آموزش منتال benchak رو سفارش بدم :41:
الان که فیلترش باز شد.
من رو این مجموعه کلیک کردم ولی میگه مطلیی وجود نداره!
s-a-l-i-m
02-09-2011, 18:37
بهتره دنبال این کارها نباشید چون هرچی کار شاخ هست رو نمی تونید انجام بدید و اکثر کلیپ هایی که جناب ماسک میده بیرون خیلی بد اون حرکت رو لو داده :)))
من الان دارم سریال 5 قسمتی شعبده بازی رو دانلود می کنم که کریس انجل توش داور بود .
یعنی الان 1 هفته هست که کلا این طور کلیپ ها با کیفیت بالا تو لیست دانلودم هست ولی یک سری حرکات ساده رو نمایش میدهند.
در ظمن همچین تاپیکی قبلا اینجاها بودش و خیلی پر بار هم بود . زدن تاپیک دیگه اضافیست بهتره بگردید همون رو پیدا کنید خیلی بهتره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.