ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بد سکتور هارد

feal
29-01-2011, 15:12
سلام
هارد من خیلی بد خراب شده و بد سکتور گرفته طوری که هیچ سیستمی اونو نمیشناسه و برنامه هایی مثل پارتیشن مجیک هم تا چند درصد کار میکنند و بعدش دیگه نمیتونند هاردو فرمت کنند و به هیچ وجه دیگه ای هم نمیشه فرمتش کرد
برنامه HDD Regenerator را دانلود کردم برای تعمیر هارد از سی دی بوت میشم ولی در طول 5 ساعت فقط 238 عدد بیت (کمتر از یک درصد کل هارد) را تعمیر کرد و با این حساببرای این هارد 320 توشیبا لپتاپی حدود 1000 ساعت وقت میخواد که کامل تعمیر بشه
(چون بیشتر هارد خرابه) چه راه حلی پیشنهاد میدید چون هاردم شامل محتویات خانوادگیم هست نمیتونم بدم شرکتهای بازیابی به هیچ وجه حنی اگه مجبور بشم نابودش کنم .ایا برنامه ای یا روشی برای تعمیر ش هست طوری که بتونم بازیابی کنم؟
با تشکر

ihddc
29-01-2011, 19:39
سلام
هارد من خیلی بد خراب شده و بد سکتور گرفته طوری که هیچ سیستمی اونو نمیشناسه و برنامه هایی مثل پارتیشن مجیک هم تا چند درصد کار میکنند و بعدش دیگه نمیتونند هاردو فرمت کنند و به هیچ وجه دیگه ای هم نمیشه فرمتش کرد
برنامه HDD Regenerator را دانلود کردم برای تعمیر هارد از سی دی بوت میشم ولی در طول 5 ساعت فقط 238 عدد بیت (کمتر از یک درصد کل هارد) را تعمیر کرد و با این حساببرای این هارد 320 توشیبا لپتاپی حدود 1000 ساعت وقت میخواد که کامل تعمیر بشه
(چون بیشتر هارد خرابه) چه راه حلی پیشنهاد میدید چون هاردم شامل محتویات خانوادگیم هست نمیتونم بدم شرکتهای بازیابی به هیچ وجه حنی اگه مجبور بشم نابودش کنم .ایا برنامه ای یا روشی برای تعمیر ش هست طوری که بتونم بازیابی کنم؟
با تشکر

سلام

شرایطی که شما از هارد نقل کردید نشون میده که بشدت مشکل فیزیکی در هارد وجود داره. احتمالا روی سطح صفحه های داخل هارد خراشیدگی بوجود آمده . اگر بخواهید از نرم افزارهای تعمیر هارد یا بازیابی استفاده کنید احتمالا باعث خواهد شد که خراشیدگی روی پلتها به هد هارد منتقل شود و دیگه هارد دیتکت نکند.
البته استفاده از نرم افزار رفع بد سکتور تو شرایطی که اطلاعات نیاز است 100% اشتباه است. چون سکتورهای حاوی اطلاعات که بصورت بدسکتور در آمده را با سکتورهای رزرو جایگزین میکند و درصد بازیابی اطلاعات پایین میآید.

بنابراین برای بازیابی اطلاعات این هارد احتیاج به دستگاههای خاص بازیابی اطلاعات است.
شرکتهای تخصصی بازیابی اطلاعات میتوانند در این زمینه بشما کمک کنند. البته اگه قابل اطمینان باشند.

موفق باشید

joe_satriani
29-01-2011, 20:15
با سلام
اگه مشكل از صفحه ي ديسك باشه راهي نداريد
و با توجه به اينكه يه سري از مراحل رو هم طي كرديد و جوابي نگرفتيد؛ پس بي فايده هست هر كاري كه بكنيد

موفق باشيد.

feal
29-01-2011, 21:08
ممنون بابت جوابتون
خیلی نا امیدم کردید ولی مطمئن هستم میشه درستش کرد فقط باید راهشو پیدا کنم چون هارد تقریبا نو بود
و این برنامه میتونه تعمیرش کنه فقط خیلی کنده که میخام ببینم راهی برای سرعت دادن بهش هست ؟

EXTREME
29-01-2011, 21:10
سلام
با تشکر
من یه هارد همینطوری دستم رسید سامسونگ 160 گیگ ide که بد سکتور داشت با hdd regenerator
اسکن کردم هر سکتور خراب بود 20 درصد که رفته بود حدود 30000 تا بدسکتور گرفته بود بیخیالش شدم

feal
29-01-2011, 21:52
با توضیحات شما کاملا ناامید شدم از اینکه خودم بتونم کاری برای هارد انجام بدم
افسوس میخورم که چرا پروزه های کاریم که چند ماه روشون کار کرده بودم را با فایلهای خانوادگیم روی یک هارد ریختم و این اتفاق که افتاده بد جوری در مونده شدم
شرکتهای بازیابی اطلاعات برای جلب اطمینان ما که مطمئن بشیم اطلاعات ما رو ندیدند یا کپی نکردند چه کاری میکنند؟
مثلا در حضور خودمون بازیابی کنند و..
واقعا تا چه حد میشه به این شرکتها اطمینان داشت

joe_satriani
29-01-2011, 21:55
ممنون بابت جوابتون
خیلی نا امیدم کردید ولی مطمئن هستم میشه درستش کرد فقط باید راهشو پیدا کنم چون هارد تقریبا نو بود
و این برنامه میتونه تعمیرش کنه فقط خیلی کنده که میخام ببینم راهی برای سرعت دادن بهش هست ؟

با سلام
خوب به دليلي كه ميره تك تك سكتورها رو اسكن ميكنه طبيعيه
و اگه هم راهي براي سريعتر كردنش بخوايد انتخاب كنيد نه تنها سكتورها درست نميشن بلكه خرابتر هم ميشن و در نتيجه چيزي هم پيدا نميشه
---
اگه واقعا ميخوايد به امتحانش مي ارزه ديگه
بذاريد اسكن كنه ديگه

موفق باشيد.

ata.royalfalcon
29-01-2011, 22:03
با توضیحات شما کاملا ناامید شدم از اینکه خودم بتونم کاری برای هارد انجام بدم
افسوس میخورم که چرا پروزه های کاریم که چند ماه روشون کار کرده بودم را با فایلهای خانوادگیم روی یک هارد ریختم و این اتفاق که افتاده بد جوری در مونده شدم
شرکتهای بازیابی اطلاعات برای جلب اطمینان ما که مطمئن بشیم اطلاعات ما رو ندیدند یا کپی نکردند چه کاری میکنند؟
مثلا در حضور خودمون بازیابی کنند و..
واقعا تا چه حد میشه به این شرکتها اطمینان داشت

اگه تهران هستی ببرش اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونها کارشون درسته من یه بار اونجا رفتم هاردمو تعمیر کردن هاردم اصلا دیتیکت نمیشد لا مصب گرچه گرون میگیرن ولی اگه اطلاعاتت برات مهم باشه باید قبول کنی
پی نوشت :
فکر کنم صاحب اون پست شماره 2 همون شرکت بازیابی باشه اگه اشتباه نکنم

pasargadd
29-01-2011, 22:05
اگر اطلاعاتش براتون مهمه ببرید مراکز کامپیوتر تا بازیابی بشه.

feal
30-01-2011, 09:27
جناب ihddc
میخوام هاردمو در صورت امکان در محل خودم برام بازیابی کنید ایا امکانش برای شما هست؟ هزینه امد و شد تون به اصفهان هم رو چشمم

hike
30-01-2011, 14:01
منم چند روز پیش یک هارد 40 گیگ رو با hdd regenerator بدسکتور گیری کردم .شاید حدود 30 ساعت طول کشید.ولی هارده سرحال شد. بدیش اینه که خیلی طول می کشه

ihddc
30-01-2011, 15:58
جناب ihddc
میخوام هاردمو در صورت امکان در محل خودم برام بازیابی کنید ایا امکانش برای شما هست؟ هزینه امد و شد تون به اصفهان هم رو چشمم

سلام

دوست عزیز ما روزانه با هاردهای زیادی روبرو هستیم که مشکل دارند. اکثر این هاردها دارای اطلاعات خصوصی - کاری - نظامی - و... میباشند. برای حفظ اطلاعات تدابیر خاصی وجود دارد. سابقه شرکتهای بازیابی نشان دهنده امانتدار بودن آنها است.

برای اینکه تاپیک از بحث خارج نشود و بتوانید اطلاعات بیشتری کسب کنید به لینک زیر مرجعه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

امیدوارم مطالب خارج از قوانین نباشد.

موفق باشید