مشاهده نسخه کامل
: مشکل تصویر OOVOO
با سلام
من از نرم افزار OOVOO برای چت تصویری استفاده می کنم، یک مدتی که تصویر وب کمم برای طرف مقابل به صورت فریز شده و بدون حرکت پخش می شه یعنی به محض برقراری ارتباط یک فریم از تصویر ارسال می شه و دیگه تصویر حرکتی نمی کنه اما صدای من را خوب دریافت می کنه (طبق صحبت طرف مقابلم) اما من تصویر و صدای اون و کامل و بدون هیچگونه مشکلی دریافت می کنم. در ضمن تو قسمت TEST برنامه OOVOO تصویر خودم بدون هیچگونه مشکلی پخش می شه دیگه نمی دونم مشکل از چی.
نرم افزا ر را آپدیت کردم - ویندوز عوض کردم - هیچ کدام نتیجه نداد حالا نمی دونم مشکل از وب کم یا اینترنت!
در صورت امکان اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
joe_satriani
29-01-2011, 10:18
با سلام
مشکل از طرف مقابل هست
به اون بگید که نرم افزارش رو آپدیت کنه
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
من موردی که شما گفتید را انجام دادم ( البته خودم نه، طرف مقابل) برنامه اش اپدیت شد اما همچنان مشکل به قوت خودش باقی فقط تنهامشکل تصویر از طرف من که برای طرف مقابل به صورت فریز شده می باشد.
ممکن مشکل از وب کم من باشه؟
با تشکر
joe_satriani
29-01-2011, 20:36
سلام دوست عزیز
من موردی که شما گفتید را انجام دادم ( البته خودم نه، طرف مقابل) برنامه اش اپدیت شد اما همچنان مشکل به قوت خودش باقی فقط تنهامشکل تصویر از طرف من که برای طرف مقابل به صورت فریز شده می باشد.
با تشکر
با سلام
نه مشكل از وبكم نيست
چون داريد توي سيستم خودتون تصوير رو واضح و بدون مشكل مشاهده ميكنيد
هر مشكلي هست توي سيستم مقصد هست
حالا يا مشكل موقتي هست
يا اينكه سيستمشون دچار مشكل هست و ....
موفق باشيد.
Sara Kia
30-01-2011, 12:01
سلام دوست عزیز
با تشکر
من فکر میکنم اشکال در اینترنت است. با سیستم دیگری (لپ تاپ) امتحان کنید, اگر باز هم مشکل داشتید پس اشکال از این تر نته .
با لب تاب هم امتحان کردم اما نشده ، به هر حال یا مشکل از اینترنت یا از سیستم طرف مقابل
با تشکر
Sara Kia
31-01-2011, 14:51
حالا با یک ISP دیگه ای امتحان کن اگه بتونی یک اداره یا جائی که اینترنت شان کمی آزادتره , من که فکر میکنم مشکل از این تر نته,چون من حتی دوتا عکس پشت سرهم نمیتونم بفرستم حالا تو میخوای تصویر بفرستی؟ از جای دیگه سعی کن سوراخ زیاده موفق باشی.
خوب هردو با دو نفر دیگه امتحا کنین و ببینین مشکل برطرف میشه یا خیر؟ هم شما با یکی دیگه مکالمه تصویری کن و هم طرف مقابلت و ببینین آیا تصویر شما برای شخص دیگری ارسال میشه؟
آیا اون دوستتون میتونه تصویر شخی دیگهای رو براحتی داشته باشه؟
نیلوفر خانوم
13-05-2013, 14:20
با سلام
مدتی است که نمیتونم برنامه oovoo را log in کنم. هر دفعه ازم میخواد برنامه رو upgrade کنم و من هم این کارو چندین باره که انجام دادم ولی مشگل حل نشده است. شما میتونید کمکم کنید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.