مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره پارتیشن بندی توسط خود ویندوز
سلام
دوستان من یه لپ تاپ سونی خریدم که یه درایو بیشتر نداره. لپ تاپ من 64 بیتی هستش. هر نرم افزار پارتیشن بندی نصب می کنم میگه نرم افزار برای 32 بیتی هستش.ولی فهمیدم که میشه از خود ویندوز سون هم پارتیشن بندی کرد.
این راه رو رفتم و دیدم ولی انجام ندادم. چون دیدم مثلا اگه درایوم 30 گیگ فضای خالی داره اونجا مینویسه میتونی تا 4 گیگ shrink کنی . این قضیش چیه دیگه؟
ebicross
29-01-2011, 00:26
از داخل ویندوز این کار رو نکنید. از دیسک های بوتیبل این کار رو بکنید.
درایو ویندوز رو که حجمش رو تغییر بدین دیگه ویندوز بالا نمیاد.
دیسکهای Acronis و paragon (موجود در مجموعه ی کوانتوم 3 فروشگاه P30World) بوتیبل هستند و در محیطی خارج از ویندوز بدون از دست رفتن اطلاعات براتون این کار رو انجام میدن.
آخه پاراگون رو نصب کردم ولی ایراد گرفتش و گفت ویندوزت 64 بیتی هستش
ebicross
29-01-2011, 11:22
شما Paragon رو توی محیط ویندوز اجرا کردین.
منظور من اینه که با دیسکهایی که مثل ویندوز بوت میشن و برای دسترسی بهشون باید سیستم رو ریست کرده و از طریق اون دیسکها بوت کنید تا خارج از محیط ویندوز براتون پارتیشن بندی بکنند.
فکر نمی کنید بازم ایراد بگیره؟ چون خود سیستم 64 بیتی هستش دیگه . نظرتون چیه؟
ebicross
29-01-2011, 11:42
من خودم ویندوزم 64 بیتیه و راحت از این نرم افزارها استفاده میکنم.
این نرم افزارها به سیستم عامل کاری ندارند و ویندوز شما در محیط این برنامه ها مثل عکسها و موزیکهای شما فایلهای بی تاثیری هستند که حتی میتونید براحتی حذفش کنید.
در کل این نرم افزارهای بوتیبل از هارد هیچ استفاده ای نمیکنند و حتی اگر هارد رو از سیستم جدا کنید این نرم افزارها کار میکنند چون تمام اطلاعاتشون در CD خودشون ذخیره شده.
Acronis محیط ساده ای داره که براحتی میتونید حجم های درایوهاتون رو بهم انتقال بدین و در آخر تغییرات رو اعمال کنید و مدتی هم طول میکشه که به میزان پر بودن هارد شما بستگی داره. از چند دقیقه تا چند ساعت.
Dew Drop
29-01-2011, 13:43
سلام
با آکرونیس خیلی راحت می تونید این کار رو بکنید.من با این نسخه اش لپ تاپی که ویندوز 64 بیت داره رو پارتیشن بندی کردم...
کار باهاش خیلی راحته,فقط یه کم طول میکشه...باز اگه جایی مشکل داشتین بپرسید.
اینم لینک دانلودش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید***از لینک حذف کنید.
در ضمن من این کار رو از داخل ویندزو کردم که مشکلی هم پیش نیومد.
لینک دانلود مشکل داشت عزیز. دانلود کرد ولی ناقص.
و اینکه ebicross جان از سی دی که بوت می کنم سی دی پاراگون چند تا گزینه میاره. مثلا گزینه اول نرم افزار پارتیشن مجیک و ... اما پاراگون سه تا گزینه داره. یعنی سه تا نرم افزار داره. یکیش تهش نوشته server . یا یکیش نوشته comander . بعدش هر کدوم از این گزینه ها رو انتخاب می کنم یه سری سوال اولش می پرسه که بین همه نرم افزارها یکسان هستش. دو گزینه میاد که یکیش load هستش. والا ترسیدم بزنم و ریست کردم سیستم رو. چه کنم؟
ebicross
29-01-2011, 16:12
به هر حال شما همون Partition Magic رو بزن! گرچه این گزینه فکر نمیکنم توش باشه.
نترسید مشکلی پیش نمیاره. در کل این نرم افزارها برای همین منظور ساخته شدند و نهایت تلاش شده که مشکلی براتون پیش نیاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطابق تصویر بالا باید بیاد که شما همون Hard Disk Manager رو میزنید و شروع میکنه Load کردن.
بعدش باید از انتهای درایو C کم کنید که به صورت فضای اضافی بوجود بیاد.
میتونید همونجا انصراف بدین و بقیش رو که کار روی فضای ازاد هست در محیط ویندوز که راحت ترین انجام بدین و یا میتونید همونجا درایو اضافه کنید.
مرسی رفیق. حسابی سنگ تموم گذاشتی برام. واقعا مرسی. امتحان می کنم و اگر مشکلی پیش اومد میگم حتما. خیلی آقایی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.