ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو درایور هارد پاک شد چجوری بر گردونمش ؟

payam.n5
28-01-2011, 20:30
سلام به دوستان گرامی/ یکی از اشنایان رفتم خونشون ویندوزش و عوض کنم ویندوزش xp بود و میخواستم به 7 تغییر بدم ولی مشکل این بود که درایور c یش ظرفیتش پایین بود و 9 گیگ بیشتر ظرفیت نداشت درایور d یش عوضش 29
گیگ خالی داشت و گفتم که از d اضافه میکنم به c
سیدی ویندوز سون گذاشتم و رسیدم به قسمتی که تو سیدی ویندوز سون مربوط به درایوها و اونکه کدام درایور میخوای برای نصب انتتخاب کنی و کلا کارای مربوط به درایوها منم همیشه برای هر کی میخواستم پارتیشن بندی کنم از این قسمت پارتیشن بندی میکردم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد من اومدم درایور d رو انتخاب کردم و گزینه دیلیت پارتیشن زدم ولی در کمال تعجب دیدم سه درایو دیگه هم دیلیت شد و نوشت unlocated یه لحظه واقعا نمیشه گفت ترس ولی اعصابم خرد شد هیچی به این اشنام نگفتم گذاشتم ویندوز عوض شه ببینم چه خاکی باید سرم کنم ویندوز تموم شد نصبش بالا که اومد و مای کامپیوتر باز کردم دیدم از 5 تا درایور دو تا بیشتر نیست این اشنامون گفت چی شده سه تای دیگه کو نمیدونستم چی بگم یه چیزی سر هم کردم و خلاصه تقصیر از گردن خودم برداشتم گرچه بزرگواری کرد و با اینکه میدونم فهمید چیزی نگفت ولی اعصاب من خرد شد رفتم diskmgmtباز کردم درایور و وضعیت هارد به این صورت بود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو درایور unlocated هست وقتی راست کلیک میکنم روشون که درایو جدید بسازه ازشون این ارور میده :

چه مشکلی هست این وسط ؟ امکانش هست دوباره پارتیشن و فایل ها رو برگردونم ؟ کلی عکس و فیلم خانوادگی داشته تو اون
واقعا از دیروز که اینطور شده فکرم مشغوله و سرم درد گرفته که این اتفاق افتاده من بارها این کارو کردم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد من فقط درایور d رو انتخاب کردم و دیلیت پارتیشن زدم ولی 3 درایو همزمان دیلیت شدن و فقط یکی سالم موند
تو رو خدا هر کمکی میتونید بکنید بگید ممنونتون میشم
منتظرم نظراتتون هستم دوستای عزیز

payam.n5
28-01-2011, 20:47
در ضمن مدل هارد مکستور و مدل دقیق ترش تو این عکس مشخصه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zentex586
29-01-2011, 13:35
هر کمکی میتونید بکنید

من توی اینترنت جستجو کردم، به نظر میرسه مشکلی هست که خیلی ها رو گرفتار کرده، بعضی هاشون تونسته بودن با استفاده از برنامه TestDisk به پارتیشن های ”اختصاص داده نشده“ دسترسی پیدا کنن و احتمالن اطلاعات داخل اونها رو بیرون بکشن. یه امتحانی بکنید.

در ضمن توی اون فروم ها پیشنهاد شده که از برنامه Setup ویندوز 7 برای پارتیشن بندی استفاده نکنید. این طوری اون 100 مگابایت رو هم رزرو نگه نمیداره.

ata.royalfalcon
29-01-2011, 14:43
براي پارتيشن بندي امن و بي خطر ميبايستي سلسله مراتب طي بشه
خلاصه اي از نحوه پارتيشن بندي بصورت كلاسيك و قديمي

براي پارتيشن بندي به شيوه جديد هم طبق همون قاعده انجام ميشه
براي بازيابي كردن از پارتيشن unallocated به اين پست مراجعه شود