ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالاتی پیرامون رید raid

ali_saeedi
28-01-2011, 20:00
یه سری سوالا راجع به رید:
1- مادر بورد gigabye ep31 قابلیت رید داره؟
2- اگه 2 هاردی که میخایم رید یکی نباشن مشکلی پیش میاد؟ آخه من یک مکستور 320 دارم میخوستم با مثلا 500 سیگیت رید0 کنم خوبه به نظرتون؟
3- یه چیزایی راجع به آموزش رید کردن خوندم میخواستم بدونم به نظره شما کاره سختیه؟ با اکسپی مشکلی داره؟ 7 چی؟

واقعا از همه دوستانه گل پی سی ورلدی ممنونم!

ali_saeedi
29-01-2011, 19:08
یعنی واقعا اساتید چی سی ورلدی جواب این سوالات رو نمیدونن!!!
یکی لطف کنه منو راهنمایی کنه عجله دارم!!!
ممنون از همه...!

EXTREME
29-01-2011, 19:16
یعنی واقعا اساتید چی سی ورلدی جواب این سوالات رو نمیدونن!!!
یکی لطف کنه منو راهنمایی کنه عجله دارم!!!
ممنون از همه...!
مدل دقیق مینتونو بگین
تا اونجایی که من یادمه چیپست های p31 گیگابایت رید رو ساپورت نمیکین و حتی چیپست های p45 هم رید رو ساپورت نمیکنن
بنابراین شما رید سخت افزاری نمیتونید بکیند میتونید رید نرم افزاری بکیند که اونم زیاد رو کارایی هارد تاثیر نداره
و بعد یه مدت قاط میزنه
همین دوتا هارد رو معمولی کنار هم بزارین بدون رید مشکلی پیش نمیاد

saeed774
29-01-2011, 19:39
- مادر بورد gigabye ep31 قابلیت رید داره؟
متاسفانه اين سري قابليت ريد نداره و خواستي ريد کني بايد از کارت ريد استفاده کني که اونم به قيمتش اصلا نمي ارزه . چون تفاوت زيادي تو پرفورمنس در حالت ريد ديده نميشه!

اگه 2 هاردی که میخایم رید یکی نباشن مشکلی پیش میاد؟ آخه من یک مکستور 320 دارم میخوستم با مثلا 500 سیگیت رید0 کنم خوبه به نظرتون؟
به راحتي ميشه دو هارد با برند و ظرفيت متفاوت رو با هم ريد کرد ولي...... در ريد ملاک حجم ريد شده با هاردي هست که کمترين حجم رو داره يعني اگه هارد با ظرفيت 320 و 500 رو با هم ريد صفر کنين حجم ريد شده ميشه : دوتا 320 که اونم ميشه 640 گيگابايت و 180 گيگ شما بدون استفاده و بلاتکليف ميمونه .

یه چیزایی راجع به آموزش رید کردن خوندم میخواستم بدونم به نظره شما کاره سختیه؟ با اکسپی مشکلی داره؟ 7 چی؟
اصلا سخت نيست و سه سوته ميشه ريد کرد وقتي مادربرد اين قابليت رو داشته باشه در تنظيمات بايوس حالت هارد روي Raid قرار ميگيره و وقتي سيستم بوت بشه حالت ريد بايد با کليدهاي ترکيبي Ctrl+I فعال ميشه ، ليست هاردها و حجمي که براي ريد قابل قبول هست نشون داده خواهد شد و تنظيمات پيش رو ادامه ميدي و نوع ريد رو که عمدتا ريد صفر هست انتخاب ميکني و ......
براي نصب ويندوز اکس پي يا بايد از سيدي اي که درايورهاي ريد و ساتا درش موجود باشه استفاده کني و يا درايور مادربرد رو ، روي فلاپي بزني و به هنگام نصب در ابتدا کليد F6 رو بزني تا درايور مربوطه نصب بشه و ادامه نصب .....
در ويندوز 7 هم نيازي به اين کار نيست چون تمام مادربردهاي فعلي درايور مربوط به ساتا و ريد رو شامل ميشه و بدون هيچ مشکلي نصب خواهد شد.

نتيجه : به جاي خريد کارت ريد که قيمتي حدود 70-80 تومن داره ميتوني با همان پول ماردبردت رو تعويض کني که قابليت ريد داشته باشه .

ali_saeedi
30-01-2011, 01:13
آقا بعضی جاها میگن این مادربورد ساپورت میکنه ها!!!
مدل دقیق:
gigabye ga-31-ds3l
اگه لطف کنین با قطعیت بگین ساچورت میکنه یا نه خیلی خوبه!
واقعا ممنون
میدونین آخه حجم این 320 مکستور کم کم داره , کم میاد!!
امیدوارم که ساپورت کنه!
ممنون از همتون!

یه سوال در مورده توضیحاتت:
اینکه گفتی 2 تا هارد با هم باشن از هر کدوم 320 تا استفاده میشه و یعنی 180 تا از 500 بلا استفاده میمونه یعنی ازون 180 تا دیگه ( همون هارد 500) نمیشه استفاده کرد؟!!!!
یا فقط به صورت رید نمیشه استفاده کرد؟!

Stream
30-01-2011, 01:28
آقا بعضی جاها میگن این مادربورد ساپورت میکنه ها!!!
مدل دقیق:
gigabye ga-31-ds3l
اگه لطف کنین با قطعیت بگین ساچورت میکنه یا نه خیلی خوبه!
واقعا ممنون
میدونین آخه حجم این 320 مکستور کم کم داره , کم میاد!!
امیدوارم که ساپورت کنه!
ممنون از همتون!

یه سوال در مورده توضیحاتت:
اینکه گفتی 2 تا هارد با هم باشن از هر کدوم 320 تا استفاده میشه و یعنی 180 تا از 500 بلا استفاده میمونه یعنی ازون 180 تا دیگه ( همون هارد 500) نمیشه استفاده کرد؟!!!!
یا فقط به صورت رید نمیشه استفاده کرد؟!
خیر دوست عزیز مادربرد شما از RAID پشتیبانی نمی کنه.

شرایطی که گفتند فقط مربوط به RAID0 است، شما می تونید تا چهار هارد SATA رو بدون مشکل بطور همزمان استفاده کنید و محدودیتی هم در حجم هیچ کدوم ندارید.

سوال دیگه ای هست در تاپیک مخصوص RAID مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.