مشاهده نسخه کامل
: خرید هارد 500 برای رید و سوالات پیرامون رید
ali_saeedi
28-01-2011, 19:57
سلام به همه
دوستان میخواستم یه هارد 500 بخرم که از همه نظر خوب باشه و به درد رید بخوره دوستانی زیادی سیگیت رو معرفی کردن ولی نظرات متفاوت بود اگه لطف کنین شما هم راهنمایی کنید واقعا ممنونم
در ضمن اگه 1 ترا خوب تری معرفی کنین که به صرفه باشه شاید نظرم بره رو 1 ترا!! :31:
یه سوالم دارم که هاردای ساتا 2 روی مادر بورد هایی که فقط ساتا ساپورت میکنن کار نمیکنه؟
یه سری سوالا راجع به رید:
1- مادر بورد gigabye ep31 قابلیت رید داره؟
2- اگه 2 هاردی که میخایم رید یکی نباشن مشکلی پیش میاد؟ آخه من یک مکستور 320 دارم میخوستم با مثلا 500 سیگیت رید0 کنم خوبه به نظرتون؟
3- یه چیزایی راجع به آموزش رید کردن خوندم میخواستم بدونم به نظره شما کاره سختیه؟ با اکسپی مشکلی داره؟ 7 چی؟
واقعا از همه دوستانه گل پی سی ورلدی ممنونم!
ali_saeedi
29-01-2011, 19:13
یعنی واقعا اساتید چی سی ورلدی جواب این سوالات رو نمیدونن!!!
یکی لطف کنه منو راهنمایی کنه عجله دارم!!!
ممنون از همه...!
shahramcat
29-01-2011, 19:14
سلام به همه
دوستان میخواستم یه هارد 500 بخرم که از همه نظر خوب باشه و به درد رید بخوره دوستانی زیادی سیگیت رو معرفی کردن ولی نظرات متفاوت بود اگه لطف کنین شما هم راهنمایی کنید واقعا ممنونم
در ضمن اگه 1 ترا خوب تری معرفی کنین که به صرفه باشه شاید نظرم بره رو 1 ترا!! :31:
یه سوالم دارم که هاردای ساتا 2 روی مادر بورد هایی که فقط ساتا ساپورت میکنن کار نمیکنه؟
یه سری سوالا راجع به رید:
1- مادر بورد gigabye ep31 قابلیت رید داره؟
2- اگه 2 هاردی که میخایم رید یکی نباشن مشکلی پیش میاد؟ آخه من یک مکستور 320 دارم میخوستم با مثلا 500 سیگیت رید0 کنم خوبه به نظرتون؟
3- یه چیزایی راجع به آموزش رید کردن خوندم میخواستم بدونم به نظره شما کاره سختیه؟ با اکسپی مشکلی داره؟ 7 چی؟
واقعا از همه دوستانه گل پی سی ورلدی ممنونم!
اگر میخای پول بدی چیز خوب بگیری حتما Western digital serie Black بگیر که الان 500 گیگ 68 تومن و 1 ترا 93 تومن هست . بهترین هاردهای موجود در بازار همین سری بلک هستش .
رابط ساتا 2 بر روی سوکت ساتا 1 مادربورد کارمیکنه اما در حد همون ساتا 1 .
بله مادربورد شما از رید 0 پشتیبانی میکنه برای 2 هارد .
اگر دوهاردی که میخاید رید کنید از نوع 0 یا هر ریدی هم حجم نباشن حجم کمتر در نظر گرفتخ میشه . مثلا 320 با 500 میشه دوتا 320 با حجم کلی 750 گیگ ... باید هردوهارد هم حجم باشن که از کلیه فضای هردو هارد استفاده بشه .
رید کار سختی نیست اما باید دقیت کنید مشکلی نداره . برای XP زمان ریختن احتیاج به درایور رید مادربورد دارید اما 7 خیر .
ali_saeedi
30-01-2011, 01:16
میدنی آخه بعضی ها از الاین کردنو نمیدوم نویز و اینای وسترن بد گفتن یه جوری شدم!!
شما مطمئنی ای مادر بورد ( gigabye ga-31-ds3l ) ساپورت میکنه رید 0 رو؟ آخه بعضی ها میگفتن نمیکنه ها!!!!
بازم دمت گرم خیلی لطف کردی!
shahramcat
30-01-2011, 12:57
میدنی آخه بعضی ها از الاین کردنو نمیدوم نویز و اینای وسترن بد گفتن یه جوری شدم!!
شما مطمئنی ای مادر بورد ( gigabye ga-31-ds3l ) ساپورت میکنه رید 0 رو؟ آخه بعضی ها میگفتن نمیکنه ها!!!!
بازم دمت گرم خیلی لطف کردی!
سلام
دوست عزیز Align کردن فقط برای سری Green هاردهای وسترن هست که خود شرکت وسترن برای ازبین بردن سرعت پایین مخصوص این سری داده و این مشکل بر روی بلک ها وجود نداره .
درمورد Raid هم بله متاسفانه این چیپست ساپورت نمیکنه و من خیلی تعجب کردم ! اشکالی نداره بهتر ! شما یک کارت Raid بگیر که قیمتی هم نداره و روی اسلات PCI نصب کن ... کارت Raid جدا خیلی بهتر از رید خودمادربورد هست و کارایی بالاتری هم داره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.