مشاهده نسخه کامل
: شکستن قفل دی وی دی
alone_son
28-01-2011, 19:20
سلام
یک دی وی دی اموزشی گرفتم که قفل داره و فقط میشه روی یک کامپیوتر و یک بار اکتیوش کرد
حالا لازمه قفل دی وی دی را بشکنم:40:
لطفا یک برنامه قوی تر معرفی کنید:40::11:
تصویری از صفحه فعال سازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا برنامه قوی معرفی کنید:19::19:
alone_son
29-01-2011, 16:03
یعنی هیچ کس نمی خواهد چند تا برنامه مفید معرفی کنه؟؟؟:41::18:
manager1
29-01-2011, 17:38
عزیز ببخشیدا ولی ممکنه ناراحت بشی آخه این نوع قفل ها که برنامه خاصی نداره که مثلا با کلون یا الکلون ایمیجش گرفته بشه قلش شکسته بشه این قفل تلفنی نیاز به کرک داره و اون هم باید کار بشه روش
فایل اجرایی اش را با فایل های اصلی بفرست بیا تا ببینم چی کار میشه کرد
دوست عزیز لطفا برنامه روآ پلود کن تا برات بشکنم
دوست عزیز لطفا برنامه روآ پلود کن تا برات بشکنم
سلام
شما فکر کنم از اون کاربر هایی هستید که ماهی یکبار بن میشن و دوباره آی دی جدید میسازن
عزیزه من اون ننه مرده بدبخت قفل گذاشته که 4 تا نسخه بفروشه! چرا می خوای بشکنیش؟ مال خودت بود کسی میشکستش چه حسی بهت دست میداد؟
البته قفل تلفنی عملا حقوق مصرف کننده را زیر پا میزاره چون مالک حق داره هر جا و هر چند بار که دلش خواست از اون استفاده کنه. ولی با وجود قفل تلفنی این حق پامال میشه!!
ولی شکستن قفل آن راه درستی برای انتقام نیست
با هم دوست باشین :10:
سلام
شما فکر کنم از اون کاربر هایی هستید که ماهی یکبار بن میشن و دوباره آی دی جدید میسازن
عزیزه من اون ننه مرده بدبخت قفل گذاشته که 4 تا نسخه بفروشه! چرا می خوای بشکنیش؟ مال خودت بود کسی میشکستش چه حسی بهت دست میداد؟
البته قفل تلفنی عملا حقوق مصرف کننده را زیر پا میزاره چون مالک حق داره هر جا و هر چند بار که دلش خواست از اون استفاده کنه. ولی با وجود قفل تلفنی این حق پامال میشه!!
سلام دوست من
نه خیر عزیزم من تا حالا یکبارم بن نشدم
نگاه کن دوست عزیز یه ضرب المثل هست که میگه هوای مال تو داشته باش همسایه تو دزد نکن
اگه مال خودم بود نه ناراحت نمی شدم راست میگم
تا زه من نمی خواستم که برای عموم قرار بدهم برای یک دوست همین
فعلا هم که خبری نیست
با تشکر
یا علی
payan_zaman
16-02-2011, 15:02
سلام
100% موافقم . همینه که هروز شاهد بسته شدن شرکتهای نرم افزاری میشم و کوچکترین پیشرفت نرم افزاری در کشورمون صورت نمی گیره البته ایراد از قوانین مصرف کننده ها رو اینجوری بار اورده
در مورد نرم افزارهای خارجی ما چاره ای جز استفاده از نسخه کرک شده نداریم به خاطر تحریم - نبودن پشتیبانی و قیمت گذاری متناسب با درامد کشورمون ولی درمورد نرم افزارهای ایرانی که اینطور نیست
خوب دوستان شرکتی که نمی تونه ضعف هاش رو تصحیح کنه بسته بشه بهتره این همه ضعف واقعا که
خوب اگه نمی تونن یه قفل درست و حسابی بزارن خوب بگن تا ..... اوکی کنیم
خوب اینا هم خدا رو می خوان هم خرمارو
2 قضیه
اولا کپی رایت باشه باید کامل باشه
ایشون اتوران رو که درست کردن مثلا با نرم افزارMMB ایا این رو خریدن یا کرک شدست ویندوزی که استفاده می کنن خریدن برنامه ای که باهاش فیلم آموزشی درست کردن خریدن ؟؟؟؟
دوم اگه همه این ها رو خریدن خوب شما فرض کن 1 دونه نون می خره نون وا نمی تونه بهت بگه خودت بخورش دور نمی اندازی به کسی نمی دی ؟؟!!! خوب هر کاری دوست داشته باشی می تونی با اون بکنی چون مال تو هستش پس این هم هزنش پرداخت شده دوست داره کپی کنه
payan_zaman
18-03-2011, 19:59
خوب دوستان شرکتی که نمی تونه ضعف هاش رو تصحیح کنه بسته بشه بهتره این همه ضعف واقعا که
خوب اگه نمی تونن یه قفل درست و حسابی بزارن خوب بگن تا ..... اوکی کنیم
خوب اینا هم خدا رو می خوان هم خرمارو
2 قضیه
اولا کپی رایت باشه باید کامل باشه
ایشون اتوران رو که درست کردن مثلا با نرم افزارMMB ایا این رو خریدن یا کرک شدست ویندوزی که استفاده می کنن خریدن برنامه ای که باهاش فیلم آموزشی درست کردن خریدن ؟؟؟؟
دوم اگه همه این ها رو خریدن خوب شما فرض کن 1 دونه نون می خره نون وا نمی تونه بهت بگه خودت بخورش دور نمی اندازی به کسی نمی دی ؟؟!!! خوب هر کاری دوست داشته باشی می تونی با اون بکنی چون مال تو هستش پس این هم هزنش پرداخت شده دوست داره کپی کنه
بابا تو دیگه خیلی باحالی از یک طرف آرزو داری یکی بیاد بهت محصولشو بده قفل بزاری از یک طرف می گی کپی کنه حقشه.
دوما شما از کجا می دونی از نرم افزار کرک شده برای تولید آموزشیشون استفاده کردند ! و در آخر هم استفاده کرده باشند ما داریم از قوانین تولید کننده نرم افزارهای ایرانی صحبت می کنیم نه نرم افزارهای خارجی که اصلا هدفشون کشور ما نبوده و نیست و قوانینی هم در این زمینه وجود نداره
عزیز صنعت نرم افزار ما بومی نیست که اینا رو هم با برنامه های کرک شده درست می کنن
من قفل نساختم قفل رو هم از این سایت تهیه کردم و یک کمی کمکشون کردم همین
خوب قفلی که می زاریم من می گم هر کی بتونه بشکونه جایزه داره چون ضعف امنیتی رو نشون می ده اگه کپی نشه قفل هستش
G U L D A N
02-04-2011, 23:11
بحث رو نگا ! ! از کجا به کجا رسید !
فک تا چند پست دیگه بحث 30 یا 30 بشه ! :31:
ata.royalfalcon
13-05-2011, 19:35
سلام دوستان
خیلی ببخشید
یه دیویدی نرم افزار هست که میخوام ازش بک آپ داشته باشم ولی وقتی کپی میکنم این ارور رو میده
محتویات دیویدی هم در عکس زیر گزاشتم
با alcohol و daemon و clone و ....امتحان کردم نشد . چی کار میشه کرد .
ممنون از وقتی که میزارین!!!
دوستان سلام ...
یه DVD رایتی از ولیعصر خریدم داخلش Visual Studio 2010 هستش و نمیتونم از روش رایت کنم !!! با نرم افزار های مختلفی امتحان کردم نشد ... Clone CD - blindwrite و .... نرم افزار Blindwrite و Ultra ISO تونستن ازش ایمیج بگیرن ولی موقع اجرا ستاپ برنامه هنگ می کنه ....
jafarian
01-07-2011, 13:55
شماازبرنامه های DVDFabPasskey یا IsoBuster هم استفاده کنید احتمالاکارتون راه بیفته:20:
kamron_devil
23-08-2011, 18:56
مرگ خوبه برای همسایه چرا شما برنامه از خارجی می دزدید عیب نداره یکی می خواهد برنامه ایرانی بدزده ایران پیشرفت نمیکنه؟
پیشی پیشی ملوسم
16-10-2011, 20:50
ما هم یک دی وی دی داریم که قفله ونمیشه از روش رایت کرد میشه راهنمایی برمایید ممنون
پیشی پیشی ملوسم
16-10-2011, 21:14
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
payan_zaman
25-10-2011, 12:41
سلام دوستان
خیلی ببخشید
یه دیویدی نرم افزار هست که میخوام ازش بک آپ داشته باشم ولی وقتی کپی میکنم این ارور رو میده
محتویات دیویدی هم در عکس زیر گزاشتم
با alcohol و daemon و clone و ....امتحان کردم نشد . چی کار میشه کرد .
ممنون از وقتی که میزارین!!!
قفل حجمی داره دوست عزیز احتمالا یا اینکه این فایل کلا بدسکتوره
Attractive Boy
26-10-2011, 14:28
واسه شکستن قفلهای حجمی چه برنامه ایی پیشنهاد میکنید !
ممنون از تاپیک عالیتون !
black.assassin
26-10-2011, 23:05
خیلی تاپیک پر محتواست. چه کردین شما. منم یه همچین مشکلی داشتم بیخیال شدم کلا.
ببینید اینم هست. یه آموزش گرفتم 6500 از نمایشگاه دیجیتال البته فقط 5 تومنشو نقدی پرداخت کردم. اونایی که رفتن می دونن چی میگم. بعد آوردم دیدم آموزش که چی بگم همین PDF های داخل نت رو تصویری گذاشته و می خونه از روش. بد میرسم سراغ نرم افزاراش. کرکشون که بعضیا کلا نیست اونایی هم که هست می بینی ورژن 2008 و ... هست. واقعا این آموزش 500 تومن هم ارزش نداشت. ولی اگه پشتیبانی بزارن برای محصولات اونور دزد بازی درنیارن و سر مردم کلاه نذارن آره ارزش داره.
بعد یه چیز دیگه هم هست. مثلا پک نرم افزاری کینگ !!! ( واقعا نمی دونم هدف بعضیا از خرید این پک ها چیه ؟؟؟ دکوره ؟؟؟ ) مثلا شونصد تا نرم افزار داره توشون. تنها هزینه ای که برای شرکت داشته ساخت اتوران و قفل و رایت و تولید محصول بوده. غیر از اینه ؟؟؟؟؟؟ بعد خدا تومن می فروشه. اونطرف هم می بینید محصول اگر محصول باشه می فروشه با 1000 تا کپی و ... بازم سود داره. آنتی ویروس شید رو که شاید بشناسین. تو بازیهای ایرانی که گرشاسپ رو می تونم بگم.
دوستان ... من یکی ازین سریالهای داخلی رو دارم .... قفل هستش!
راهی برای شکستنش هست؟ منتظرم :)
peaceful1
29-10-2011, 13:25
AnyDVD.HD.6.8.8.0.Final.Inc…rar
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا
لینک رو تست نکردم نمیدونم کار میکنه یا نه.
jafarian
30-10-2011, 16:28
برنامه های GiliSoft DVD Region CSS Decryption یا که DVDFab HD Decrypter هم برای اینکار هست :20:
Vernal Boy
01-11-2011, 15:18
من يه دي وي دي از اين فيلمهاي اورجينال گرفتم الام ميخواستم بريزم رو هارد ميشه منو راهنمايي كنيد چجوري بايد قفلشو شكست !
؟
black.assassin
01-11-2011, 23:30
من يه دي وي دي از اين فيلمهاي اورجينال گرفتم الام ميخواستم بريزم رو هارد ميشه منو راهنمايي كنيد چجوري بايد قفلشو شكست !
؟
کپی کردن فیلمهای dvd خیلی راحته با یک کانورتر تبدیلش کن و داخل هارد سیو کن. اگه نمیشه با km اجراش کن و کپچر کن .
Vernal Boy
02-11-2011, 17:51
کپی کردن فیلمهای dvd خیلی راحته با یک کانورتر تبدیلش کن و داخل هارد سیو کن. اگه نمیشه با km اجراش کن و کپچر کن .
ممنون از جوابتون دوست عزيز ميشه يه كم بيشتر توضيح بدبد ؟؟
ازتون ممنون ميشم !
اخه من از اين اصطلاحات سر در نميارم !
ممنون !
خيلي خيلي دستتون درد نكنه با اين تاپيك بي نقص تون !
ممنون
I Gangster
08-11-2011, 15:24
سلام
clono CD
داريد كه بزاريد؟؟
ممنون
سلام
سلام
clono CD
داريد كه بزاريد؟؟
ممنون
دوست عزیز منظورتون اینکه Clone CD برای دانلود می خواهید؟لطفا منظورتون را درست مطرح کنید :20:
بای
jafarian
10-11-2011, 01:10
سلام
clono CD
داريد كه بزاريد؟؟
ممنون
تو تاپیک پایین مطرح کنید:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.