مشاهده نسخه کامل
: خلاص شدن از شر طرح آموزش زبان ویترین ایرانسل
سلام دوستان
من یک غلطی کردم توش موندم، امیدوارم به کمک شما بتونم حلش کنم
هفته ی پیش یک اس ام اس از طرف ویترین ایرانسل به دستم رسید که مربوط به دوره های آموزش زبان بود.
گفتم بد نیست ثبت نام کنم شاید چیز بدرد بخوری باشه. ولی دیدم این یکی سرویس هم مثل بقیه ی سرویسهای ایرانسل تو زرد از آب دراومد. هر روز وقت و بی وقت (گاهی اوقات نصف شب!!) اس ام اس میزنه که توش یکی دو تا کلمه به همراه معنیشون نوشته شده :| (آخه یکی نیست به اینا بگه که .... ها معنی کلمه رو که توی دیکشنری هم میشه پیدا کرد.)
خلاصه کلافم کرده :19:
علاوه بر اینکه اعصاب برام نذاشته، تمام شارژم هم داره میخوره.
کسی میدونه کد غیرفعال کردن این سرویس چیه؟
خواهشا کمک کنید از شرش خلاص شم
منتظر کمکهای سبزتون هستم :11:
mohsen121
28-01-2011, 20:45
با 700 تماس بگیر و این سرویس رو غیر فعال کن
italia88
02-02-2011, 10:28
سلام دوستان
من یک غلطی کردم توش موندم، امیدوارم به کمک شما بتونم حلش کنم
هفته ی پیش یک اس ام اس از طرف ویترین ایرانسل به دستم رسید که مربوط به دوره های آموزش زبان بود.
گفتم بد نیست ثبت نام کنم شاید چیز بدرد بخوری باشه. ولی دیدم این یکی سرویس هم مثل بقیه ی سرویسهای ایرانسل تو زرد از آب دراومد. هر روز وقت و بی وقت (گاهی اوقات نصف شب!!) اس ام اس میزنه که توش یکی دو تا کلمه به همراه معنیشون نوشته شده :| (آخه یکی نیست به اینا بگه که .... ها معنی کلمه رو که توی دیکشنری هم میشه پیدا کرد.)
خلاصه کلافم کرده :19:
علاوه بر اینکه اعصاب برام نذاشته، تمام شارژم هم داره میخوره.
کسی میدونه کد غیرفعال کردن این سرویس چیه؟
خواهشا کمک کنید از شرش خلاص شم
منتظر کمکهای سبزتون هستم :11:
دوست عزیز کد لغو زبان رو به 8282 بفرست درس میشه
Saeed System
02-02-2011, 10:32
(UNSUB ZABANW),برای مقدماتی
(UNSUB ENGW),برای متوسط
(UNSUB TOFLW),برای پیشرفته
کدهای مربوطه را به 8282 بفرستید و اگر لغو نشد چند بار امتحان کنید
ولی حتما با حروف بزرگ بنویسید
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
italia88
04-02-2011, 10:27
جالبه من با ارسال کد لغو زبان به صورت laghve zaban به 8282 این سرویس دزد دوم را غیرفعال کردم ولی حالا برای یه بنده خدایی هرچی این رو میفرسته و یا اونی رو که دوستمون توی پست قبلی گفته عمل نمیکنه این ایرانسل دیگه آخرشه
italia88
12-02-2011, 22:21
جالبه من با ارسال کد لغو زبان به صورت laghve zaban به 8282 این سرویس دزد دوم را غیرفعال کردم ولی حالا برای یه بنده خدایی هرچی این رو میفرسته و یا اونی رو که دوستمون توی پست قبلی گفته عمل نمیکنه این ایرانسل دیگه آخرشه
دوستمون امروز بالاخره از شر این سرویس خلاص شد گفتم کدی رو که زده رو بگم تااگه کسی خواست استفاده کنه
کد LAGHV ZABAN رو به 8282 بفرستید
حله
Immunology
13-02-2011, 10:12
من تافل رو فعال كردم؛همه اين كدايي كه گفتيد رو زدم ميگه اشتباه است؛كمممممممك:((
قاصدک شیوه نوین دزدي
سلام دوستان برا برادرم ايرانسل فال حافظ ميفرسته و هر دفعه 50 تومان كم ميشه كدي براي غير فعال كردنش هست؟
Hadi King
15-02-2011, 15:14
سلام دوستان برا برادرم ايرانسل فال حافظ ميفرسته و هر دفعه 50 تومان كم ميشه كدي براي غير فعال كردنش هست؟
سلام جواد جـان کد متوقف شدن رو به 8282 بفرستیـــد :46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
t2download
25-03-2011, 01:14
کد فال عمل نمیکنه غیرفعال نمیشه 3 ماهه:41:
Hesam 76
25-03-2011, 11:53
کد لغو آموزش زبان (LAGHV ZABAN) این هستش خیلی ممنون از شما!!!
khatibif
25-03-2011, 15:43
با سلام
من يكدستگاه گالاكسي تب سامسونگ خريدم وآن را ريست كارخانه نمودم بعداز اينكار ديگرسيمكارت ايرانسل را نمي شناسد لطفاً راهنمايي فرماييد.
سلام من همه اینها که گفته شد رو امتحان کردم ولی باز هم غیر فعال نشد ! :41:
كلمه laghv را به همراه یكی از سه eng, tofl, zaban) را نوشته به شماره 8282 بفرستید اشتراك لغو میشه.:20:
Mehdis87
18-05-2011, 03:15
برا من حافظ غیر فعال نمیشه , هر ماه داره شارژم رو میخوره , هرروز 50 تومن کم میشه , 1500 تومن درماه الکی ازم کم میشه
من کم حرف میزنم و بیشتر باهام تماس میگیرن وقتی هم نیاز به تماس گرفتن دارم میبینم شارژ ندارم :hmm:
UNSUB HFZ
UNSUB HAFZ
LAGHV HFZ
LAGHV HAFZ
همه اینارو زدم,جواب نمیده هیچ کدوم
aramesh68
19-09-2012, 14:44
سلام دوستان
منم مدتها بود این مشکل رو داشتم
و هربار که شارژ میکردم قسمت زیادی از شارژم بابت این تافل میرفت
امروز همه کدای این صفحه رو که دوستان زحمت کشیده بودن امتحان کردم
ولی متاسفانه جواب نداد
اخرش laghv tofl رو زدم و موفق شدم.:5:
taher268
03-12-2013, 23:29
دیگه ایرانسل شده ایرانتبلیغسل + جیب خالی کن
به خدا پدرمو در اورده از بس پ م میده لا مصب کاشکی روزی 1 یا دو بار بده روزی 10-15 بار اس میده
من تو هیچ طرحی ثبت نام نکردم اینهمه اس میده وای اگه ثبت نام کنم دیگه...
آخه نمیگن مردم خوابا ساعت 11 به من اس داده
وای نگو اگه محرم بشه دیگه روزی 30 تا اس تکراری هر سالو میده!
میخوام خطمو بندازم دور بخاطر اینهمه تبلیغ ختم هم تقریبا رنده ولی حیف که زبون صحبت ایرانسل تنده!
شمارش هم
0910813
بدون پیش شمارش!!!!
mahdi-big
08-10-2014, 16:35
خدا لعنت کنه این ایرانسل رو من هیچ پیامی به هیجا ندادم شارژو تموم کرد نمیدونستم 8282 کدم فرستادم به ویترین نوشت اشتباه است 3 ماه توقیف شد حساب شما دزدی به این میگن مسابقه تعارف ایرانی حالا فهمیدم چه جوری کم میشد کدر رو ارسال کردم لغو شد یکبار دیگم اینجوری شده بود زنگ زدم به شماره 700 که الان پولی شده قط کردن سرویس هارو که خودشون فعال کردن :n03::n03::n03::n03::n03::n03:
خدا لعنتشون کنه ایرانسل دزد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.