مشاهده نسخه کامل
: کیس چند منظوره تا یه میلیون
سلام به همه...:20:. کلی از راهنماییاتون توی تاپیک های مختلف استفاده کردم ...میخواستم اگه ممکنه ایندفه یه راهنمایی اختصاصی بهم بدید :
یه سیستم چند منظوره میخوام :
یعنی همه کار بشه باهاش کرد مثل بازی(حالا نه خفن ترین بازی روز با بالاترین کیفیت) ..فیلم و موزیک با کیفیت...3d و مایا ... معمولا هم سیستمم رو هر 4 روز یه بار خاموش میکنم ...:5:
در ضمن :
1..اگه پیشنهاد خیلی بهتری ندارید من مین گیگارو دوست دارم چون توی این 10 سال اخیر فقط مین گیگا داشتم
2...برند برام مهمه.... شاید پرفورمنسش فرقی نکنه ولی وقتی از یه برند حرفه ای استفاده میکنم حس بهتری دارم ....از لحاظ روحی روانی :8:
3.... کار اصلیم 3d و cad هستش
4... یه پاور قوی و مقاوم در برابر نوسانات برق بهم پیشنهاد بدید چون --- دارم و یه عالمه متعلقات دیگه که با usb وصل میشه ... کم مونده یخچال و لباسشویی رو به سیستمم با usb وصل کنم ....راستی مینش پورت usb زیاد داشته باشه...
5.... من از قیافه کیسای nvidia خوشم میاد .... اگه از لحاظ فنی مشکلی نداشته باشه
6... از پاور های cooler master خاطره خوبی دارم ... اینم اگه باهاش مخالفتی ندارید از این برند پیشنهاد بدید...وکلا اگه با چیزایی که من دلم میخاد مخالفتی دارید منو با دلیل (نه خیلی فنی!!!) راهنمایی بفرمایید
7 ... یه سوال هم در مورد مانیتور دارم (البته جزو بودجه نیست )....در یک نگاه asus یا سامسونگ ؟ (تو رنج led)
و مخصوصا دوست دام ارتفاع پایش قابل تنظیم باشه
8 ...سقفش یه میلیونه ها ....حالا اگه 100 تومن هم کمتر شد ناراحت نمیشم !!!:31:
9.. مودم نمیخوام
10... cpu رو هم ترجیحا amd و vga ترجیحا nvidia
مرسی:11:
Ultra_Black
28-01-2011, 13:13
سلام
پیشنهاد من:
CPU:Intel Core i5 2300=245
M.B:Gigabyte P67A-UD3=210
RAM:Corsair XMS3 4Gb 1600 CL9 (2x2Gb)=75
VGA:EVGA GTX460 1Gb=235
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=45
DVD RW:HP 1270i=30
Power:OCZ XStream 600W=95
Case:Green X3=70
All:1005
پردازنده از سری جدید معماری اینتل یعنی Sandy Bridge هست که قدرت و پرفرمنس فوق العاده ای داره
7 ... یه سوال هم در مورد مانیتور دارم (البته جزو بودجه نیست )....در یک نگاه asus یا سامسونگ ؟ (تو رنج led)
بودجه تون برای مانیتور چقدره؟
بودجه تون برای مانیتور چقدره؟
حدودا 300..350
خب core i7 870 بهتر نیست؟!!!....فکر کنم تو همین قیمتا باشه ها .... البته من قلبا amd دوست دارم ... البته فقط قلبا ...شنیدم یه چیزی به نام boduzer قراره بیاد یا اومده و اینجور چیزا
Ultra_Black
28-01-2011, 13:47
حدودا 300..350
Asus ML238H حدود 350 عالیه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته میشه به Samsung PX23720 هم فکر کرد...(همین حدود)
خب core i7 870 بهتر نیست؟!!!....فکر کنم تو همین قیمتا باشه ها .... البته من قلبا amd دوست دارم ... البته فقط قلبا ...
870 به گرد پای i5 2300 هم نمیرسه!!!:46:
اینجا رو ببینید:
راستی اگه عجله ندارید میتونید منتظر AMD Bulldozer هم باشید...
اسم bulldozer یکمی به نظرم گول زن و خز و تجاری و تبلیغاتی میاد ... مثل star یا مثلا gold و از اینجور اسما...یه اسم فنی تر میذاشتن بهتر بود :20:.....
ممنون از مانیتوری که پیشنهاد دادید ولی کاش ارتفاع پایش تنظیم میشد .... شما که میدونید این lcd ها زاویه دید عمودیشون خیلی کمه...
راستی ترجیحات خودم خیلی فجیع بودن که از توش پیشنهاد ندادین؟ :46:
Ultra_Black
28-01-2011, 14:13
اسم bulldozer یکمی به نظرم گول زن و خز و تجاری و تبلیغاتی میاد ... مثل star یا مثلا gold و از اینجور اسما...یه اسم فنی تر میذاشتن بهتر بود :20:.....
تا نیاد نمیشه راجعبش قضاوت کرد
ولی فعلا که Sandy Bridge داره یکه تازی میکنه!
ممنون از مانیتوری که پیشنهاد دادید ولی کاش ارتفاع پایش تنظیم میشد .... شما که میدونید این lcd ها زاویه دید عمودیشون خیلی کمه...
متاسفانه اغلب مانیتورها قابلیت تنظیم ارتفاع رو ندارن!
راستی ترجیحات خودم خیلی فجیع بودن که از توش پیشنهاد ندادین؟ :46:
چرا...؟!
سعی کردم از ترجیحات خودتون و از برندهای معتبر و بین المللی باشه
اگه منظورتون از ترجیحات برند Cooler Master هست باید بگم که محصولاتشون با اختلاف قیمت زیادی نسبت به بازار جهانی به فروش میره و از نظر من نسبت به قیمت بالاشون ارزش خرید چندانی ندارن...
ولی اگه از هر کدوم از قطعات خوشتون نمیاد بگین تا ببینم میشه جایگزینش کرد یا خیر!
راستش از قیافه کیس گرین خوشم نمیاد...
حالا که اینتل پیشنهاد دادین بهتر نیست مادر بورد asus باشه ... ( ببخشید من مال نسل قبل هستم !!!!)... آخه قدیما میگفتن amd با گیگا ولی اینتل با asus
و اینکه بهتر نیست رم cl8 و شایدم 8 گیگ...
Ultra_Black
28-01-2011, 14:42
راستش از قیافه کیس گرین خوشم نمیاد...
حالا که اینتل پیشنهاد دادین بهتر نیست مادر بورد asus باشه ... ( ببخشید من مال نسل قبل هستم !!!!)
و اینکه بهتر نیست رم cl8 و شایدم 8 گیگ...
حداقل 150-100 تومنی باید رو بودجتون بزارید تا خواسته هاتون عملی بشه
نسل فعلی amd خوب نیست ؟.... مثل 965 فنوم..یا 975 که تازه اومده. .. نسبت به قیمتش میگم... چون من علاوه بر همه اینا هارد 1 ترا میخوام....راستی برای 3d کش مهمتره یا فرکانس ....خودم فک کنم کش
اگه اینجوری بشه فکر کنم با زیر 1 میلیون بشه همه ترجیحات رو برآورده کرد ( البته اگه به نظرتون اصولی باشه ) ...
در ضمن حدودا این بلدوزر کی میاد ...حدودن ...اینور سال میاد؟....
Ultra_Black
28-01-2011, 15:08
نسل فعلی amd خوب نیست ؟.... مثل 965 فنوم..یا 975 که تازه اومده. .. نسبت به قیمتش میگم...
قابل مقایسه با Sandy Bridge نیستن
راستی برای 3d کش مهمتره یا فرکانس ....خودم فک کنم کش
مهمتر از فرکانس و کش معماری پردازنده هست
مثلا Core i5 750 با فرکانس پایین تر نسبت به Phenom II X4 965 تو رندرینگ بهتر عمل میکنه
اگه اینجوری بشه فکر کنم با زیر 1 میلیون بشه همه ترجیحات رو برآورده کرد ( البته اگه به نظرتون اصولی باشه ) ...
اینا مربوط به نسل قبل AMD هست و برای رقابت با Nehalm به بازار اومده بودن
با اومدن Bulldozer و Sandy Bridge عملا دیگه کسی سراغشون نمیره
به نظر من برای سیستم همیشه سراغ جدیدترها برین تا کمتر ضرر کنید...
در ضمن حدودا این بلدوزر کی میاد ...حدودن ...اینور سال میاد؟....
تاریخ دقیقی اعلام نشده و فقط گفته شده تو سال جاری میلادی به بازار خواهد آمد...
حداقل 150-100 تومنی باید رو بودجتون بزارید تا خواسته هاتون عملی بشه
پس با این حساب چاره ای نیست ..... اگه این هزینه اضافه بشه چی میشه؟:20:
Ultra_Black
28-01-2011, 16:12
پس با این حساب چاره ای نیست ..... اگه این هزینه اضافه بشه چی میشه؟:20:
CPU:Intel Core i5 2300=245
M.B:Asus P8P67=245
RAM:Corsair XMS3 4Gb 2000 CL9 (2x2Gb)=125
VGA:EVGA GTX460 1Gb=235
HDD:Seagate 1Tb (7200.12)=60
DVD RW:HP 1270i=30
Power:OCZ XStream 600W=95
Case:Green Infinity=110
All:1145
البته به نظر من این 145 تومن باعث افزایش آنچنانی پرفمنس نمیشه و فقط هزینه اضافی هست!
سلام ....
ببخشید 1 سوال دیگه هم داشتم...
امکانش هست که من توی کارت گرافیک صرفه جویی کنم ولی در عوض core i7 2600 k بندازم رو سیستمم؟....اینجوری بهتر نیست؟..چون همانطور که گفتم نمیخوام جدیدترین بازیهارو با آخرین کیفیت بازی کنم ولی توی 3d جای پیشرفت دارم.. این مادر بردی که معرفی کردید راحت ساپورتش میکنه؟.... البته کارت گرافیکم یهو خیلی ضعیف نشه...مرسی
Ultra_Black
29-01-2011, 13:00
سلام ....
ببخشید 1 سوال دیگه هم داشتم...
امکانش هست که من توی کارت گرافیک صرفه جویی کنم ولی در عوض core i7 2600 k بندازم رو سیستمم؟....اینجوری بهتر نیست؟..چون همانطور که گفتم نمیخوام جدیدترین بازیهارو با آخرین کیفیت بازی کنم ولی توی 3d جای پیشرفت دارم.. این مادر بردی که معرفی کردید راحت ساپورتش میکنه؟.... البته کارت گرافیکم یهو خیلی ضعیف نشه...مرسی
سلام
2600K حدود 400 تومن قیمتش هست و اگه بخوایین 150 تومن از کارت گرافیک بزنید،باید به کل قید بازی کردن رو هم بزنید...!
من کارت فعلیم gf7100 128 mb که تا 512 شیر share میکنه.... 4 سال پیش خریدم 28 تومن!!!
الان با همین کارت تقریبا همه بازیها ران میشن به شرطی که کیفیت رو روی low بذارم مثلا nfs یا pes 2011 یا call of duty5 توی
فیلمهای full hd هم مشکلی ندارم البته مانیتورم فول نیست ...
حالا با این تفاسیر یه کارت امروزیه 100 تومنی نمیتونه این بازیهارو با کیفیت medium اجرا کنه؟!!!
من دیدم که با یه لپ تاپ - 800 ..700 تومنی این بازیارو راحت و با کیفیت خوب انجام میدنا....فکر کنم کارتش هم gf g310 بود تازه کارت لپتاپ کجا و کارت دسکتاپ کجا!!!
Ultra_Black
29-01-2011, 14:46
من کارت فعلیم gf7100 128 mb که تا 512 شیر share میکنه.... 4 سال پیش خریدم 28 تومن!!!
الان با همین کارت تقریبا همه بازیها ران میشن به شرطی که کیفیت رو روی low بذارم مثلا nfs یا pes 2011 یا call of duty5 توی
فیلمهای full hd هم مشکلی ندارم البته مانیتورم فول نیست ...
حالا با این تفاسیر یه کارت امروزیه 100 تومنی نمیتونه این بازیهارو با کیفیت medium اجرا کنه؟!!!
من دیدم که با یه لپ تاپ - 800 ..700 تومنی این بازیارو راحت و با کیفیت خوب انجام میدنا....فکر کنم کارتش هم gf g310 بود تازه کارت لپتاپ کجا و کارت دسکتاپ کجا!!!
دوست عزیزم،مانیتور Full HD برای اجرای بازیهای روز حتی تو جزئیات Medium هم نیاز به کارت گرافیک قدرتمندی داره
حتی کارتی مثل GTX460 که بهتون معرفی کردم نمیتونه فریم ریت خوبی در تمام بازیهای امروزی و با جزئیات High بگیره،کارت 100 تومنی جای خود داره...
لپ تاپ هم رزولوشنش خیلی پایین تر از 1920x1080 هست و نمیتونه ملاک خوبی برای مقایسه باشه!
در هر صورت اگه عقیده شما اینه که یک کارت 100 تومنی هم میتونه کارتون رو راه بندازه،بنده حرفی ندارم و می تونید یه کارت 100 تومنی و Core i7 2600K بگیرید!
یه چیز دیگه هم بگم ....
i5 2500k با این 2300 خیلی فرق میکنه؟..... آخه توی anandteck اصلا بنچ مارک 2300 رو نداره
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
در هر صورت اگه عقیده شما اینه که یک کارت 100 تومنی هم میتونه کارتون رو راه بندازه،بنده حرفی ندارم و می تونید یه کارت 100 تومنی و Core i7 2600K بگیرید!
من که نمیدونستم جریانو .... لجبازی نمیکنم که:10:
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
راستی اینم بگم که من بیشتر فوتبال بازی میکنما....
اگه gtx 275 ببندم چقدر صرفه جویی میشه؟
با انتخاب یک مانیتور ارزانتر مثل LG W2261VP یا SAMSUNG P23500 میتوانی بیش از 100 هزارتومان صرفه جویی کرده و روی پردازنده هزینه بفرمایی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ultra_Black
29-01-2011, 15:19
یه چیز دیگه هم بگم ....
i5 2500k با این 2300 خیلی فرق میکنه؟..... آخه توی anandteck اصلا بنچ مارک 2300 رو نداره
بله
اختلاف قدرتشون نسبتا محسوس هست
من که نمیدونستم جریانو .... لجبازی نمیکنم که:10:
خیر
خواهش می کنم
در کل برای کاربردها و انتظارات شما سیستم باید توازن قدرت داشته باشه،البته با تاکید بیشتر رو پردازنده و رم...(بنده خودم هم با نرم افزارهای AutoCad و 3D Max و Maya کار میکنم)
راستی اینم بگم که من بیشتر فوتبال بازی میکنما....
میتونید پردازنده 2500K بگیرید و به جاش کارت گرافیک رو 5770 به قیمت حدود 175 تومن
اینم لینک مقایسه شون:
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
اگه gtx 275 ببندم چقدر صرفه جویی میشه؟
GTX275 قدیمیه و مصرف و دمای بالایی هم داره و نسبت به قیمتش اصلا ارزش خرید نداره...!
ممنون ..... مادر بوردی که معرفی کردید چند تا پورت usb داره؟
و یه سوال دیگه اینکه شما با اورکلاک موافقید در کل؟...اگه آره .. این پاور جواب میده؟
و اینکه فن اضافی لازم نیست کلا؟
قدیما میگفتن بهتره از پورت های usb جلوی کیس اسنفاده نشه ...هنوزم همینجوریه؟
کیسای کولر مستر به درد نمیخورن یا گرونن؟
Ultra_Black
29-01-2011, 15:37
مادر بوردی که معرفی کردید چند تا پورت usb داره؟
10 تا که دو تاش USB3.0 هست و بقیه 2.0
و یه سوال دیگه اینکه شما با اورکلاک موافقید در کل؟...اگه آره .. این پاور جواب میده؟
در صورت نیاز چرا که نه؟!
پاور هم برای اور با فن استوک خود CPU کافیه
و اینکه فن اضافی لازم نیست کلا؟
برای اورکلاک بیش از 20% نیاز به یک خنک کننده حرفه ای دارید...
قدیما میگفتن بهتره از پورت های usb جلوی کیس اسنفاده نشه ...هنوزم همینجوریه؟
بله
چون با رابط به مادربرد وصل میشن،کوچکترین ایراد در رابط ممکنه باعث ایجاد صدمه سحت افزاری بشه
کیسای کولر مستر به درد نمیخورن یا گرونن؟
کلا محصولات Cooler Master با قیمت خیلی بالاتری از قیمت جهانی تو ایران بفروش می رسند و ارزش خریدشون پایین هست
سلام ...خوبید؟
من امروز رفتم پایتخت ....فروشنده گفت : " این cpu ها انقدر جدیده که من خودم به چشم هنوز ندیدم و آواژنگ هم به ما همراه با مادر بورد خودش میده اگه بهش سفارش بدیم... یعنی cpu خالیشو نمیتونیم سفارش بدیم برات .... بهتره 2-3 هفته صبر کنی تا هم جا بیوفته تو بازار و بتونی با هر مادر بردی و از هر جایی و با قیمت بهتر گیر بیاری"...گفت این مادر بردایی که ما داریم همشون 1156 ساپورت هستن نه 1155 ....
:5:
هارد وسترن هم 2 مدل 1 ترابایتی داشت ... 100 تومنی و 75 تومنی که من فرقشو نفهمیدم ...
evga که نداشت ولی gainward 460 رو میداد 300
سلام ...خوبید؟
من امروز رفتم پایتخت ....فروشنده گفت : " این cpu ها انقدر جدیده که من خودم به چشم هنوز ندیدم و آواژنگ هم به ما همراه با مادر بورد خودش میده اگه بهش سفارش بدیم... یعنی cpu خالیشو نمیتونیم سفارش بدیم برات .... بهتره 2-3 هفته صبر کنی تا هم جا بیوفته تو بازار و بتونی با هر مادر بردی و از هر جایی و با قیمت بهتر گیر بیاری"...گفت این مادر بردایی که ما داریم همشون 1156 ساپورت هستن نه 1155 ....
:5:
هارد وسترن هم 2 مدل 1 ترابایتی داشت ... 100 تومنی و 75 تومنی که من فرقشو نفهمیدم ...
evga که نداشت ولی gainward 460 رو میداد 300
دوست عزيز جايه ديگهاي نبود بري گرونتر بهت بگن؟؟
برو ايران يا رضا ارزونتره..
پردازنده و مادربرد هم ---- و صبا اوردن ...اگه تو بازار پيدا نكردي ميتوني از اونا تهيه كني..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.