مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن و خاموش نشدن کامپیوتر و اجرا نشدن بعضی از برنامه ها
یه دوست کوچولو
27-01-2011, 23:45
سلام
کامپیوتر من الان چند روزه که تقریبا هر 3 بار که روشن می شه 2 بارش رو هنگ می کنه (با تعداد صفحات کم مثلا یک بروزر و یک یا تعدادی فولدر ). از امروز صبح دیگه ازم پسورد نخواست، یعنی بدون اینکه پسورد ست شده را وارد کنم وقتی کامپیوتر روشن می شه وارد اکانت می شه. و سیستم را نمی تونم shut down یا sleap کنم و فقط هایبر نت می شه . برنامه هایی مثل ویرچوال ماشین رو هم دیگه اجرا نمی کنه. تسک منیجر با گرفتن alt-ctrl-del اجرا نمی شه و فقط به صورت دستی یا با cmd می شه آوردش.
من باید چی کار کنم سیستمم ویروسی شده ؟
می شه لطفا راهنمایین کنین.
با توجه به اینکه الان وقت تحویل پروژه های دانشگاهه شدیدا احتیاج به کمک دارم.
ویندوزم 7 -64 بیتیه. نرم افزار زیاد روش نریختم هاردشم تقریبا خالیه یعنی مشکل لود کردن نرم افزار ها نیست ( استارتاپ ویندوز فقط چند برنامه را اجرا می کنه)
coder188
28-01-2011, 02:08
برای تسک منیجر از esc+shift+ctrl استفاده کنیدتا مستقیم بیاره چون در سونalt-ctrl-de مستقیم نیس.
cpu , ram رو کنترل کنید ببینید که وقتی هیچ برنامه ای استفاده نمیکنید در چه وضعیتی هستند؟!آیا در حال فعالیت هستند یا نه معمولی هستند
حتما از آنتی ویروس یا آنتی مالویر و آنتی تروجان کنترل کنید اگه چیزی پیدا کرد اینجا بگین .
جدیدا فایلهای سیستمی رو دستکاری کردین یا نه؟؟
شما یه چک بکنید اگه سیستم ویروسی نبود با یه نرم افزار مثل Windows 7 manager ویندوز رو Repair کنید
البته نسخه 64 بیتی این نرم افزار رو باید نصب کنید..
برای بازشدن Task Manager هم از ترکیب کلیدهای Ctrl+Shift+Esc استفاده کنید..
به پروسه های سیستم تون هم یه نگاهی بندازید..
آنتی ویروس یا فایروال روی سیستم نصب کرده اید؟
یه دوست کوچولو
28-01-2011, 15:11
سلام
واقعا مرسی دوستان از اینکه جوابم و دادین :) :11:
اسپایور ترمیناتور و آویرا دارم . اسپایور 2 تا اینولید استارتاپ پیدا می کنه. که هر دوش اسمشون igfxtray . که هر دو توی system 32 اند. آویرا هم هیچی پیدا نمی کنه.
cpu و ram طبیعی به نظر می رسن.
یه مدت پیش یک اسپایور به اسم hkcmd داشتم که الان دیگه نیست. ( نمی دونم چه جوری پاک شده ، چون هر کاریش می کردم پاک نمی شد بی خیالش شدم.)
ریپیر کردم ویندوز را با سیدیش مشکل sleep و shut down اش حل شد ولی همچنان خیلی قفل می کنه. :(
سلام
برای انتخاب عنوان تاپیک از کلمات کلیدی سؤال خود استفاده کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عنوان ویرایش شد
موفق باشید :40:
coder188
28-01-2011, 16:27
سلام
واقعا مرسی دوستان از اینکه جوابم و دادین :) :11:
اسپایور ترمیناتور و آویرا دارم . اسپایور 2 تا اینولید استارتاپ پیدا می کنه. که هر دوش اسمشون igfxtray . که هر دو توی system 32 اند. آویرا هم هیچی پیدا نمی کنه.
cpu و ram طبیعی به نظر می رسن.
یه مدت پیش یک اسپایور به اسم hkcmd داشتم که الان دیگه نیست. ( نمی دونم چه جوری پاک شده ، چون هر کاریش می کردم پاک نمی شد بی خیالش شدم.)
ریپیر کردم ویندوز را با سیدیش مشکل sleep و shut down اش حل شد ولی همچنان خیلی قفل می کنه. :(
igfxtray چیزی نیست که سیستم رو دچار مشکل بکنه درواقع برنامه ای هست که شرکت اینتل برای پیکربندی مدار گرافیکی طراحی کرده و مکانش هم داخل همون system32 هست.شاید دلیلی که این رو نشون میده این باشه که این فایل خراب شده باشه.
این هم دلیل اینکه چرا پسورد ازتون نمیخواد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من سیستم شما آلوده نیست و فقط فایلهای سیستمیتون آسیب دیده.
یه دوست کوچولو
28-01-2011, 17:20
مشکل هنگ کردنش ماله چیه؟ چه جوری رفعش کنم.
همه چیز طبیعیه ، یه باره کند می شه همه ی پنجره ها نات ریسپاند می شن.
چند بار صبر کردم گفتم شاید درست بشه ، ولی بعد از 15 -20 دقیقه مونیتور خاموش می شه و بعد از تقریبا 30 دقیقه یه پیغام میاد که کامپیوتر رو دستی خاموش کن.
coder188
28-01-2011, 19:35
مشکل هنگ کردنش ماله چیه؟ چه جوری رفعش کنم.
همه چیز طبیعیه ، یه باره کند می شه همه ی پنجره ها نات ریسپاند می شن.
چند بار صبر کردم گفتم شاید درست بشه ، ولی بعد از 15 -20 دقیقه مونیتور خاموش می شه و بعد از تقریبا 30 دقیقه یه پیغام میاد که کامپیوتر رو دستی خاموش کن.
من دقیقا نمیدونم باید چیکار کنین چون شما روی فایلهای سیستمیتون دستکاری کردین مثلا hkcmd مثل مورد قبلی یک برنامه ای هست که اینتل برای دستگاههای مالتی مدیا نوشته .
چون با ریپیر بعضی از مشکلاتون حل شده فکر کنم با نصب دوباره ی ویندوز مشکل حل شه.البته این یه نظریه است چون بنده کارشناس نیستم .بهتره تو تالار ویندوز سون و درکنار متخصصین این زمینه مشکلتون رو مطرح کنین چون به نظر سیستمتون آلوده نیست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.