مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد evga gts 450
دوستان سلام
من يه كارت گرافيك evga gts450 دارم ميخواستم بدونم آيا با اين كارت ميتونم فيلمهاي 3d رو ببينم؟
يه سوال ديگه اصلا فيلم يا كارتون سه بعدي تو تهران پيدا ميشه؟ از كجا ميتونم گير بيارم؟
هيشكي نيست جواب بده؟
سوالم زياد مشكل نيستا
دوستان سلام
من يه كارت گرافيك evga gts450 دارم ميخواستم بدونم آيا با اين كارت ميتونم فيلمهاي 3d رو ببينم؟
يه سوال ديگه اصلا فيلم يا كارتون سه بعدي تو تهران پيدا ميشه؟ از كجا ميتونم گير بيارم؟
بله این گرافیک قابلیت 3d vision ready رو داره و میتونید 3d ببینید
منتها برای بازی 3d کم میاره و باید برید سراغ گرافیکی که gpu پرقدرت تری داشته باشه
نکته ای که وجود داره اینه که شما باری 3بعدی دیدن مانیتورتون باید با refresh rate 120 هرتز باشه که این نوع مانیتور
ها هم کمه تو بازار و هم اگه باشه گرونه
بنابراین ارزش نداره
. یک درایور مخصوص برای اینکار
الان هم یواش یواش مانیتور های 3بعدی دارند وارد بازار میشن که بی نیاز از نوع گرافیک هست
یک مدل هم سامسونگ زد 2233rz
بله این گرافیک قابلیت 3d vision ready رو داره و میتونید 3d ببینید
منتها برای بازی 3d کم میاره و باید برید سراغ گرافیکی که gpu پرقدرت تری داشته باشه
نکته ای که وجود داره اینه که شما باری 3بعدی دیدن مانیتورتون باید با refresh rate 120 هرتز باشه که این نوع مانیتور
ها هم کمه تو بازار و هم اگه باشه گرونه
بنابراین ارزش نداره
. یک درایور مخصوص برای اینکار
الان هم یواش یواش مانیتور های 3بعدی دارند وارد بازار میشن که بی نیاز از نوع گرافیک هست
یک مدل هم سامسونگ زد 2233rz
من مانيتورم LG LCD 1954TE هستش با اين مانيتور نميشه فيلمهاي ٣بعدي ديد؟
با LG LCD 2086T چطور؟
اگه 120هرتز باشه چرا میشه دید
ولی با مانیتور های معمولی نه نمیشه دید
مانیتورهای که 3بعدی ساپورت میکنن فرکانساشون بالای 120 هرتز هست
اگه 120هرتز باشه چرا میشه دید
ولی با مانیتور های معمولی نه نمیشه دید
مانیتورهای که 3بعدی ساپورت میکنن فرکانساشون بالای 120 هرتز هست
ممنون
شرمنده كم كم داريم وارد بحث مانيتور ميشيم اما يه سوال:
من يه جا خوندم اگه فيلم خودش به صورت سه بعدي باشه ميشه با يه مانيتور معمولي(٦٠ هرتز) با استفاده از گرافيكهاي nvida و يه عينك سه بعدي (آبي-قرمز) فيلمو سه بعدي ديد
يه چيز ديگه تو بازار رضا تو يه مغازه يه فيلم 3بعدي داشت پخش ميشد اونم توي مانيتور LG LCD 2086T كه فكر نميكنم يه مانيتور ١٢٠ هرتزي باشه!
به نظرت راهي براي ديدن فيلمهاي سه بعدي توي اين مانيتورها نيست؟
ممنون
من يه جا خوندم اگه فيلم خودش به صورت سه بعدي باشه ميشه با يه مانيتور معمولي(٦٠ هرتز) با استفاده از گرافيكهاي nvida و يه عينك سه بعدي (آبي-قرمز) فيلمو سه بعدي ديد
يه چيز ديگه تو بازار رضا تو يه مغازه يه فيلم 3بعدي داشت پخش ميشد اونم توي مانيتور LG LCD 2086T كه فكر نميكنم يه مانيتور ١٢٠ هرتزي باشه!
اون عینک ابی قرمز ربطی به 3d vision شرکت nvidia نداره.بله باهاش میشه با مانیتور معمولی 3بعدی دید ولی کیفیت خوبی نداره.
همونطور که گفتن باید 120 هرتز باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
اون عینک هایی که میگین دست سازه و خودتون هم میتونید تو خونه درست کنید ولی معمولا یک بار مصرفه
و زیاد جالب نیست
اون عینک هایی که میگین دست سازه و خودتون هم میتونید تو خونه درست کنید ولی معمولا یک بار مصرفه
و زیاد جالب نیست
همچنین در مورد مضر بودنشون هم احتمال هست...
همچنین در مورد مضر بودنشون هم احتمال هست...
پس با اين تصاوير يا بايد يه مانيتور ١٢٠ هرتز بگيرم (چون قيمتش بالاست امكانش نيست) يا بايد اونقدر صبر كنيم كه تا علم اونقدر پيشرفت كنه كه بشه با مانيتورهاي ٦٠ هم سه بعدي ديد:27:
---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 02:59 AM ----------
البته منظورم تفاسير بود نه تصاوير
در كل ممنون از اطلاعاتي كه دادين
پس با اين تصاوير يا بايد يه مانيتور ١٢٠ هرتز بگيرم (چون قيمتش بالاست امكانش نيست) يا بايد اونقدر صبر كنيم كه تا علم اونقدر پيشرفت كنه كه بشه با مانيتورهاي ٦٠ هم سه بعدي ديد:27:
---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 02:59 AM ----------
البته منظورم تفاسير بود نه تصاوير
در كل ممنون از اطلاعاتي كه دادين
البته یک سری نرم افزار های مخصوص هم هست برای دیدن 3بعدی که شما حتی با گرافیک های geforce fx5500 هم میتونید
3بعدی ببینید ولی الان دقیقا اسمشو یادم نیست
البته یک سری نرم افزار های مخصوص هم هست برای دیدن 3بعدی که شما حتی با گرافیک های geforce fx5500 هم میتونید
3بعدی ببینید ولی الان دقیقا اسمشو یادم نیست
يعني با اون نرم افزارها ميشه با مانيتور 60 هم سه بعدي ديد!!:40::40:
قربون دستت اگه يادت اومد ممنون ميشم خبرشو بهم بدي
:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.