ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خارج از ایران با همراه

mario_cartio
21-05-2006, 12:34
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم که خواهش میکنم اهل فن جواب بدن.......میخواستم ببینم اگر کسی موبایل داشته باشد در خارج از ایران هم میشود به اون زنگ زدو راحت صحبت کرد
این مساله خیلی مهم است برای من .... مخواهم ببینم اون کسی که من به اون زنگ زدم وگفت: من خارج از ایران هستم .راست میگه یا نه میتونه توی خارج از ایران با همراه خودش صحبت کنه؟
خیلی ممنونم

*NashenaS*
21-05-2006, 13:47
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم که خواهش میکنم اهل فن جواب بدن.......میخواستم ببینم اگر کسی موبایل داشته باشد در خارج از ایران هم میشود به اون زنگ زدو راحت صحبت کرد
این مساله خیلی مهم است برای من .... مخواهم ببینم اون کسی که من به اون زنگ زدم وگفت: من خارج از ایران هستم .راست میگه یا نه میتونه توی خارج از ایران با همراه خودش صحبت کنه؟
خیلی ممنونم
سلام دوست عزيز...
بله شما مي تونيد موبايلتون رو در هر جاي دنيا استفاده كنيد...
اصلا هدف ساختن موبايل براي رسيدن به همين كار هست...
اما يه سري تنظيمات داره كه شما بايد با شركتي كه به شما سرويس مي ده انجام بديد... بعد هم تا اونجا كه مي دونم براي كسي كه بهش زنگ مي زنيد پول مي افته...
موفق باشيد. :)

Nvidia
21-05-2006, 14:19
آره میشه. من تا حالا با کشورهای روسیه . ایتالیا نروژ . آلمان. ترکیه با موبایل داداشم تماس گرفتم و به راحتی باهاش حرف زدم. ولی هزینه برای کسی که خارجه وحشتناک زیاد میشه. تو قبض تلفن یه گزینه اضافه میشه به نام رومینگ که حداقل 200 تومان به قبض موبایل اضافه میکنه

blacksun
21-05-2006, 17:21
دوست عزيز مخابرات ايران چند تا قرارداد با كشورهاي ديگه داره كه طبق اون قراردادها موبايلهاي ايراني تو اون كشورها ميتونن كار كنند.هزينش هم كه بقول دوست عزيزمون يخورده بالاست.ولي عوض مي ارزه.به درد من كه خيلي خورده.

mario_cartio
22-05-2006, 12:40
خیلی لطف کردین

mario_cartio
22-05-2006, 14:02
در ضمن یک چیز دیگه
حتی اگر پیشماره 0917 باشه و خط معمولی که همه استفاده میکند
در این صورت آیا باز هم کار میکتد؟

am_merman01
26-05-2006, 15:31
ميتوني به كشور هايه ديگه هم گوشيتو ببري ولي به فكره جيبت باش
پولت زيادي كرده؟

Aminzikzak
30-05-2006, 01:41
البته یک راه قدیمی وموثر برای کاهش هزینه تماس با فرد درکشورهای دیگه وجوداره...
و اون همون chat کردنه ...
البته به عنوان مزاح مطرح کردم چون همه این راه رو بلدند و دنبال یه راه بهترند....

من کشور های همسایه مثل کویت ، امارات ، عربستان و ترکیه رو امتحان کردم هم میشه SMS زد هم صحبت کرد.

shahabmusic
30-05-2006, 07:06
در ضمن یک چیز دیگه
حتی اگر پیشماره 0917 باشه و خط معمولی که همه استفاده میکند
در این صورت آیا باز هم کار میکتد؟
آره عزيزم مي شه ولي كشورهايي كه مي توني بري محدوده (نمي دونم ايران با كدوم كشورها قرارداد داره)
ولي اگه بخاي يه خط داشته باش كه همه جاي دنيا حتي ايران بهش دسترسي داشته باشي بهت اول Vodafone و بعد Telecom رو بهت پيشنهاد مي كنم .من خودم Vodafone توي ايران استفاده كردم آنتن دهيش خوبه ولي Telecom يكم هزينش ارزون تره.(الانم Telecom استفاده مي كنم)
اميدوارم پستم مشكلي ازت حل كرده باشه.

mario_cartio
30-05-2006, 12:27
ممنون
دیگه کاملا روشن شدم