مشاهده نسخه کامل
: سوال راجب پیش دانشگاهی!تورو خدا کمک کنید
سلام،
من از سال اول پیش دانشگاهی یه درس دیفرانسیل 2 داشتم،این رو تو دی امسال در مدرسه بزرگسالان مطهری دادم و قبول شدم،طی سال مدرسه کلاس رفع اشکال داشت ولی من فقط یه جلسه رفتم...می خواستم بدونم غیرحضوری محاسبه می شه ؟ می تونم کنکور سال بعد شرکت کنم؟:41:
Alireza SM
27-01-2011, 09:10
پيش دانشگاهي غير حضوري اگه ثبت نام كرده باشي غير حضوري محسوب ميشه ولي معمولي ثبت نام كرده باشي معمولي حساب ميشه .
اينكه مدرسه كلاس رفع اشكال داشته باشهو بزرگسالان معمولي نباشه فقط مختص غير حضوري و راه دور هست . راه دور از نظر ارزش مدرك هيچ محدوديتي براي كنكور ايجاد نميكنه و مدركش مثل مدرك معمولي هست
زنگ بزن از مدير مدرستون بپرس
پيش دانشگاهي غير حضوري اگه ثبت نام كرده باشي غير حضوري محسوب ميشه ولي معمولي ثبت نام كرده باشي معمولي حساب ميشه .
اينكه مدرسه كلاس رفع اشكال داشته باشهو بزرگسالان معمولي نباشه فقط مختص غير حضوري و راه دور هست . راه دور از نظر ارزش مدرك هيچ محدوديتي براي كنكور ايجاد نميكنه و مدركش مثل مدرك معمولي هست
زنگ بزن از مدير مدرستون بپرس
پیش دانشگاهی معمولی هست...چون دیده بودم بچه ها سر کلاس می رفتن و دیفرانسیل 2 هم چون معلمش درس نمی داد کلاس رفع اشکال فقط تونستن براش بزارن:20: زنگ زدم کسی ور نداشت:31: فکر کنم مشکلی نیست و باز هم بابت کمکتون تشکر:10:
دوستان یه سوال!اگه من غیرحضوری باشم بهم گواهی اشتغال به تحصیل می دن؟
Alireza SM
28-01-2011, 10:28
دوستان یه سوال!اگه من غیرحضوری باشم بهم گواهی اشتغال به تحصیل می دن؟
ميدن ولي زيرش هم مينيويسن غيرحضوري :31:
ممكنه بعضي جاها قبولش نكنن :13:
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
پیش دانشگاهی معمولی هست...چون دیده بودم بچه ها سر کلاس می رفتن و دیفرانسیل 2 هم چون معلمش درس نمی داد کلاس رفع اشکال فقط تونستن براش بزارن:20: زنگ زدم کسی ور نداشت:31: فکر کنم مشکلی نیست و باز هم بابت کمکتون تشکر:10:
اگه معولي باشه كه خدا رو شكر .
البته تو كارنامتون هم ميتونين ببينين . اگه نوشته نشده باشه كه " راه دور " و يا " غير حضوري " حتما عمولي هست ديگه
ميدن ولي زيرش هم مينيويسن غيرحضوري :31:
ممكنه بعضي جاها قبولش نكنن :13:
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
اگه معولي باشه كه خدا رو شكر .
البته تو كارنامتون هم ميتونين ببينين . اگه نوشته نشده باشه كه " راه دور " و يا " غير حضوري " حتما عمولي هست ديگه
ممطمعن شدم دیگه معمولیه :دی
به دنیا ممنون :x
babak_gww
04-02-2011, 17:51
حالا که بحث پیش اومده ... منم یه سوال دارم
اگه پیش دانشگاهی بزرگسالان (حضوری) رو سر کلاساش نریم ... یعنی غیبت داشته باشیم
حداکثر برخوردی که میتونن بکنن باهات چیه ؟ یعنی امکانش هست مشکلی پیش بیاد ؟
babak_gww
09-02-2011, 16:45
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:
Alireza SM
09-02-2011, 17:05
حداكثر كاري كه دبير ميتونه انجام بده اينه كه نمره مستمر شما رو نده ( اگه نمره امتحان خوب داشته باشي قبول ميشي )
ولي حداكثر كاري كه مدير ميتونه انجام بده اينه كه انظباط به شما نده و واحدهاتون رو هم حذف كنه كه نمرات امتحانيتون هم حساب نميشه و شما اون ترم اخراج ميشين
اگر سنتون بالاي 18 سال تمام باش با توجه به اينكه وقفه تحصيلي پيدا ميكنين حق ثبت نام مجدد رو ندارين و بايد برين خدمت
البته همه اينهايي كه گفتم بستگي به مدير مدرستون داره . معمولا مدرسه هاي بزرگسال اگه بهشون بگي كه شاغل هستي مراعات ميكنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.