PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید گوشی تا 150 تومن

saeedtahami
27-01-2011, 00:41
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده قصد خرید گوشی رو دارم
اول میخواستم یه گوشی تقریبا خوب توی رنج 350 تا 450 بگیرم اما بعدش هر چی فکر کردم دلم رضایت نداد که بابت گوشی این قدر پول بدم چون گوشی هفته اولش برای آدم جذابه بعدش فقط میمونه اس ام اس و کال (تماس) و برای من که اصلا اهل بازی نیستم الکی خرج کردنه برای همین میخوام یه گوشی ارزون بخرم توی رنج نهایت 150 تومن که دیکشنری روش خوب جواب بده شاید بعدش با بقیه پولم یه آیپاد تاچ گرفتم
مشخصاتی که مد نظرم هست اینه که
اولا: شیک باشه
دوما: ورودی 3.5 میلیمتری حتما داشته باشه (کیفیت صدای خروجی توی هندزفری خوب باشه چون به احتمال زیاد با هدفون با کیفیت باهاش آهنگ گوش کنم)
سوما: موزیک پلیر خوبی هم داشته باشه
نظر خودم روی این سه تا گزینه هستش

نوکیا C3
ُسامسونگ Chat 335 (S3353) 0
سامسونگ Chat 322 (C3222) 0
ممنون میشم اگه کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر پیشاپیش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mojtabaalemi
27-01-2011, 07:40
ببین یه نکته گوشی های دکمه ای غیر تاچ خیلی از تاچ ارزون بهتره . این نظر من
من میگم nokia x2 بخر . تاچ خواستی 5233 نوکیا هم خوبه .
wave 525 هم خوبه . تاچش خازنیه ولی نرم افزار و بازیاش کمه.

گرافيكار
27-01-2011, 14:43
بهترین انتخاب در حال حاضر wave 525
البته باید یه 20 تومن بزارین روی بودجه
هم مولتی تاچه
هم صفحه خازنی بسیار خوبی داره
هم سیستم عامل بادا داره
بلوتوث 3 داره
اینترفیس کربردی و زیبایی داره

saeedtahami
27-01-2011, 14:50

بهترین انتخاب در حال حاضر wave 525
البته باید یه 20 تومن بزارین روی بودجه
هم مولتی تاچه
هم صفحه خازنی بسیار خوبی داره
هم سیستم عامل بادا داره
بلوتوث 3 داره
اینترفیس کربردی و زیبایی داره
ممنون از نظراتتون اما از بین سه تا گزینه ای که گفتم کدوم رو بهتر میدونید؟ :10:
این رو هم باید اضافه کنم که اگه مثلا نوکیا C3 بگیرم برای اس ام اس و تماس و در کنارش یه آیپاد تاچ بگیرم برای موزیک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد خوبیه ؟ یا پول جفتش رو بزارم روی هم و یه گوشی در حد 400 تومن بخرم؟؟؟

hoha881
27-01-2011, 16:40
به نظر من که پولت رو جمع کن و یک گوشی خوب بگیر.
بعد اگه راضیت نکرد سال بعدش برو ایپاد نسل جدید بگیر.

maziarzar
27-01-2011, 17:07
اگه فقط برای اهنگ می خوای که ایپاد نگیر یه گوشی درست حسابی بگیر

saeedtahami
27-01-2011, 17:09
به نظر من که پولت رو جمع کن و یک گوشی خوب بگیر.
بعد اگه راضیت نکرد سال بعدش برو ایپاد نسل جدید بگیر.
ممنون از نظرتون:11:
اما میشه بگین چرا این نظر رو میدین؟دلیلتون لطفا :10:

saeedtahami
27-01-2011, 17:14
به نظر شما با 400 تومن یه گوشی بگیرم ؟
آیپاد رو نه فقط برای آهنگ نمیخوام برای همه چیزش
دوست دارم داشتن یه محصول اپل با امکانات زیاد رو تجربه کنم :thumbsup:
ولی تعصبی روی داشتنش ندارم

mojtabaalemi
27-01-2011, 17:19
اگه بازی کردن مهمه برات آیپاد بخر با گوشی ارزون .
نسل 4 و 8 گیگ آیپاد هست 270 تومن.
ولی مشکلاتی هم داره .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeedtahami
27-01-2011, 17:30

اگه بازی کردن مهمه برات آیپاد بخر با گوشی ارزون .
نسل 4 و 8 گیگ آیپاد هست 270 تومن.
ولی مشکلاتی هم داره .

این مشکلاتی که گفته شد خیلی اذیت میکنه؟:19:یعنی قابل تحمل هستش؟

LiverBarca
27-01-2011, 20:45
c7 بخر......

saeedtahami
27-01-2011, 21:34
c7 بخر......
درود بر شما و نظرتون اما با سیمبین حال نمیکنم :20:

LiverBarca
27-01-2011, 23:46
پس ویو بخر...

maziarzar
29-01-2011, 21:41
سیمبین3^خیلی با ویرایش های قدیم فرق میکنه وبهبود یافته

mojtabaalemi
30-01-2011, 19:29
به نظر من مشکلات آیپاد نسبت به قیمتش ناچیزه.

hoora-1
30-01-2011, 22:40

سلام
یه سوال داشتم
شما گفتید 5233 خوبه می خواستم بپرسم با توجه به اینکه 5230 هم تا حدودی شبیه 5233 هست ، اما gps داره ! نظرتون در موردش چیه؟
من شنیدم توجعبه اش قلم نیست و بیرون آوردن سیم کارتش هم به قلم یا یه جسم خارحی نیاز داره !
میشه بگید مثه 5233 اون رو هم پیشنهاد می کنید یا نه ؟ و اینکه قلم رو جدا میشه خرید و اگه آره قیمتش چنده؟

saeedtahami
31-01-2011, 00:25
به نظر من مشکلات آیپاد نسبت به قیمتش ناچیزه.
پس نظر شما هم آیپاد هستش :10:
اما این C7 نوکیا هم با سخت افزار جالبی که داره (Usb On the Go, دوربین 8 مگا,فرستنده FM) آدم رو وسوسه میکنه :9:
ولی حیف که سیستم عاملش سیمبین اگه آندرویید بود لحظه ای در خریدش شک نمیکردم :41:
به نظرتون یه گوشی ساده با یه آیپاد بخرم یا برم یه C7 بخرم؟ (یه طرف سخت افزار C7 و یه طرف آیپاد و خودتون بهتر میدونین iOS )

mojtabaalemi
31-01-2011, 10:14
طبیعتا سیمبین با ios خیلی فرق داره ولی برای سیمبین 3 هم بازی های خوبی توی راهه .
آیپاد یه سیستم بستس. فقط با itunes میشه توش چیزی ریخت و دوربینشم با این که فیلم برداری HD میکنه ولی رزولوشن عکس برداریش 0.6mp هست . دسترسی به اینترنتش فقط با wifi هست . بلوتوث نداره و جیلبریک کردنش برای کرک خور شدن کمی سخته .به جاش کلاس داره . گرافیک بازی هاش در بعضی مواقع واقعا خارق العاده است . برای موسیقی بهتره .پردازندشم از c7 بهتره چون 1GHz هست .
رمش هم بیشتره . 512 مگابایت در مقابل 256 . صد البته نازکتره و قشنگتر.برات ارزونترم در میاد .حالا خود دانی .

mojtabaalemi
31-01-2011, 21:16
یه نکته دیگه : با خرید آیپاد تاچ دستگاهی رو داری که با آیفون 4 (گرونترین گوشی موجود در ایران) تقریبا فرقی جز سیم کارت نخوردن نداره.

saeedtahami
31-01-2011, 22:29
یه نکته دیگه : با خرید آیپاد تاچ دستگاهی رو داری که با آیفون 4 (گرونترین گوشی موجود در ایران) تقریبا فرقی جز سیم کارت نخوردن نداره.
دیگه نمیدونم چطوری از شما تشکر کنم دکمه تشکر هم کم آوورده :10::11: :40:
با این حرف های شما دیگه واقعا عاشق آیپاد شدم
اما اینجا باید یه نکته رو هم بگم که من آیپاد رو بیشتر برای موزیک و برنامه های حرفه ایش میخوام نه بازی (ولی این رو هم باید اذعان کنیم که آیپاد عجب کلاسی داره! :27: اینو نمیگم که آیپاد رو برای کلاسش میخوام نه همونطور که گفتم فقط برای موزیک و برنامه)
یه سئوال دیگه به نظرتون تا یکی دو هفته دیگه قیمتش کاهش پیدا میکنه یا نه؟؟؟ (8 گیگ ورژن 4)

mojtabaalemi
01-02-2011, 07:16
آمریکا 229 دلاره . میشه 247 تومن . طبیعتا سود و گمرک و پول حملم داره . الان اگه اشتباه نکنم . 275 تومن پیدا بشه . اگه این طوره ارزونتر نمیشه . راستی تونستی 16 بخر . فیلم های HD که با دوربین میگیری حجمش بالاست و اگه فیلم هم نگاه میکنی 16 بهتره .

saeedtahami
01-02-2011, 16:52
آمریکا 229 دلاره . میشه 247 تومن . طبیعتا سود و گمرک و پول حملم داره . الان اگه اشتباه نکنم . 275 تومن پیدا بشه . اگه این طوره ارزونتر نمیشه . راستی تونستی 16 بخر . فیلم های HD که با دوربین میگیری حجمش بالاست و اگه فیلم هم نگاه میکنی 16 بهتره .
متاسفانه ورژن 4 آیپاد 16 گیگ نداره
حالا شما قیمت 32 گیگ رو دارین؟

hoora-1
02-02-2011, 12:51
یکی هم جواب مارو بده !!!

mojtabaalemi
02-02-2011, 18:01
یکی هم جواب مارو بده !!!

دقیقا سوالتون چیه؟

saeedtahami
02-02-2011, 23:03
دقیقا سوالتون چیه؟
سئوالشون توی صفحه قبل هستش
سئواشون اینه :

سلام
یه سوال داشتم
شما گفتید 5233 خوبه می خواستم بپرسم با توجه به اینکه 5230 هم تا حدودی شبیه 5233 هست ، اما gps داره ! نظرتون در موردش چیه؟
من شنیدم توجعبه اش قلم نیست و بیرون آوردن سیم کارتش هم به قلم یا یه جسم خارحی نیاز داره !
میشه بگید مثه 5233 اون رو هم پیشنهاد می کنید یا نه ؟ و اینکه قلم رو جدا میشه خرید و اگه آره قیمتش چنده؟ __________________

mojtabaalemi
03-02-2011, 11:26
5233 نوکیا یا سامسونگ ؟
سامسونگ که s5233 همون star هست مدل ایرانش آخرش 3 داره که فارسیه . فرقی هم با 5230 غیر از فارسی بودن نداره.
5233 نوکیا هم که خوبه ولی 5230 نداره نوکیا .
استار تی وی 5233t که توی جعبش کیف و قلم داشت من خریدم ولی استار معمولی رو نمیدونم . نوکیا رو هم توی سایتش میشه نگاه کرد قلم داره یا نه . ضمنا استار بدون قلم راحت تر میشه باهاش کار کرد .
اصلا بودجتون چه قده ؟

hoora-1
03-02-2011, 13:10
5233 نوکیا یا سامسونگ ؟
سامسونگ که s5233 همون star هست مدل ایرانش آخرش 3 داره که فارسیه . فرقی هم با 5230 غیر از فارسی بودن نداره.
5233 نوکیا هم که خوبه ولی 5230 نداره نوکیا .
استار تی وی 5233t که توی جعبش کیف و قلم داشت من خریدم ولی استار معمولی رو نمیدونم . نوکیا رو هم توی سایتش میشه نگاه کرد قلم داره یا نه . ضمنا استار بدون قلم راحت تر میشه باهاش کار کرد .
اصلا بودجتون چه قده ؟

سلام

ممنونم به دادم رسیدید داشتم دق می کردم
منظورم 5230 نوکیا بود ! داره ها من دیدم تو چند تا سایت مثه 5233 اما gps داره - اما مشکلش همون قلم و سیمکارت و از این حرفاست !!!
بودجه که راستش نمی خوام دیگه بالای گوشی پول بدم فقط آنتن دهی و اس ام اس فارسی برام مهمه !!! دوربین نداشت هم نداشت زیر 200!!
البته سامسونگ هم خیلی مدلهای خوشگل و ارزون داره اما همون طور که گفتن چون آنت دهیش خیلی برام مهمه واسه همین نوکیا رو انتخاب کردم !!!
حالا با این اوصاف شما راهنماییم کنید !! و اگه میشه سایت نوکیا رو هم لطف کنید !

mojtabaalemi
03-02-2011, 22:37
خسته نباشی واقعا
اولا که سایت نوکیا رو میخوای ؟ یه سایتی هست به نام گوگل توش سرچ کن . حالشو نداری ؟ بیا:

آنت دهی ؟
چند وقته گوشی نخریدی ؟ الان اصلا توی خرید گوشی آنت دهی محلی از اعراب نداره . سال هاست گوشی ای پیدا نشده که مشکل آنتن دهی داشته باشه . نه به خاطر رشد گوشیا . به خاطر رشد شبکه های موبایل داخلی . آنتن ها قوی شدن . پس بهش فکر نکن . بی مشکل کار میکنه چه الجی چه سامسونگ چه ...

زنگ و اس ام اس ؟ اون وقت 200 هزااااار تومن !!!!
من برای این کار 1200 خریدم 20 تومن .
به هر حال من میگم samsung s5250 سفید بخر .سیستم عامل جدید سامسونگ یعنی بادا رو داره . ولی این مهمه که اولا تاچش خازنیه . به زبون ساده خیلی حساس و توپه . بلوتوثش نسل 3 هست با سرعت بالا . قشنگم هست . از نوکیا ها باکلاس تره .البته دوربین نوکیا 5233 از این بهتره فقط .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کنار 5800 نوکیا :

همه چی رو درموردش بخون :

ضمنا یه مدل داره . wave 525 pro دقیقا همینه ولی کیبورد جدا گانه داره .

خوراکه اس ام اسه . کاملا هم فارسیه .
در خدمتم سوالی باشه /

hoora-1
04-02-2011, 15:09
خسته نباشی واقعا
اولا که سایت نوکیا رو میخوای ؟ یه سایتی هست به نام گوگل توش سرچ کن . حالشو نداری ؟ بیا:

آنت دهی ؟
چند وقته گوشی نخریدی ؟ الان اصلا توی خرید گوشی آنت دهی محلی از اعراب نداره . سال هاست گوشی ای پیدا نشده که مشکل آنتن دهی داشته باشه . نه به خاطر رشد گوشیا . به خاطر رشد شبکه های موبایل داخلی . آنتن ها قوی شدن . پس بهش فکر نکن . بی مشکل کار میکنه چه الجی چه سامسونگ چه ...

زنگ و اس ام اس ؟ اون وقت 200 هزااااار تومن !!!!
من برای این کار 1200 خریدم 20 تومن .
به هر حال من میگم samsung s5250 سفید بخر .سیستم عامل جدید سامسونگ یعنی بادا رو داره . ولی این مهمه که اولا تاچش خازنیه . به زبون ساده خیلی حساس و توپه . بلوتوثش نسل 3 هست با سرعت بالا . قشنگم هست . از نوکیا ها باکلاس تره .البته دوربین نوکیا 5233 از این بهتره فقط .

[

ضمنا یه مدل داره . wave 525 pro دقیقا همینه ولی کیبورد جدا گانه داره .

خوراکه اس ام اسه . کاملا هم فارسیه .
در خدمتم سوالی باشه /

ممنونم
حالا چرا میزنی؟:41:
دو سه سالی میشه نخریدم قصدشم نداشتم مجبور شدم !
دوربین که گفتم اصلا برام مهم نیست اما بجز اون سامسونگه بهتره؟
قیمت با گارانتی و بدون گارانتیش رو در حال حاضر دارید ؟ اون کیبورد داره چی؟

mojtabaalemi
04-02-2011, 18:46
با کیبوردش که نمیدونم سفیدش هست یا نه ولی مشکیش هست .
بدون کیبوردش حدود 170 تومنه.
S5330 Wave533 که کیبورد داره هم 220 تقریبا . کمترم میدن
S7230E Wave 723 هم که کیبورد داره و فرقش با این قبلی اینه که نسل 3 هست . اونم 245 تقریبا .