ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک به یک دانشجوی بینوا

mostafa_maca
27-01-2011, 00:01
سلام دوستان شاید کار درستی نبود که یه تاپیک باز کنم واسه سوالم ولی تو قسمت دانشگاه های غیرانتفاعی که رفتم زیاد سوالم ربطی نداشت به تاپیکشون انگار!
راستش من دانسجوی ترم 5 مهندسی صنایع از یه دانشگاه غیرانتفاعی شهر بابل هستم و تاحالا 2 بار مشروط شدم البته غیر متوالی و متاسفانه ترم 2 که اولین مشروطیم رو تجربه کردم معدلم شد 10.75 البته این بخاطر 0 شدن بخاطر گزارش غیبت استاد بود الان تمام فکر و ذکرم اینه که نکنه اخراجم کنن یه وقتی حتی شاید باورتون نشه ولی مشکل گوارشی هم پیدا کردم سر این قضیه تمام فکرمو مشغول کرده اخه من اصلا دانشجوی تنبل یا ول و درس نخونی نیستم فقط و فقط به خاطر یه سری بیتجربگی و انتخاب واحد بد این 2 ترم رو مشروط شدم. ورودی سال 87 هستم میخواستم از دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره در این زمینه کمکم کنه بدجوری کلافه شدم:41:

ninabina
28-01-2011, 21:42
در دوره ی کاردانی 2 بار مشروطی اخراجه .
در دوره ی کارشناسی چنانچه سه بار مشروط بشید . آنوقت اخراج هستید.
البته این اخراج برای اینه که معدل فارق التحصیلی بین 10-12 میشه و کسی که معدلش پایین باشه شانس استخدامش خیلی کمه!

Majid_17_206
28-01-2011, 21:54
به به همرشته ای هم که هستیم...
نه اخراج نمیشی...در صورتی که 3 ترم مشروط بشی اخراجت میکنن

dragon-fly
28-01-2011, 23:28
سلام
من خودم غیر انتفاعی میرم.یک سری از بچه ها دو ترم پشت سر هم مشروط شدن اما هنوز اخراج نشدن اما اگه به سه بار برسه دیگه ......
البته باید میانگین دو ترم مشروطیت هم زیر 10 نباشه.
من فردا میرم دانشگاه میپرسم اگه جواب نگرفته بودی میگم.

piroooz
28-01-2011, 23:52
خیالت راحت بعد از 2 ترم مشروط نمیشی ...
راستی دیروز یکی بچه ها را دیدم سومین ترم متوالی بود که پشت سر هم مشروط میشد حالا نمیدنم اخراج شد یا نه!

DJ POLESTAR
28-01-2011, 23:58
ولی من پرسیدم (داشنگاه آزاد) گفتن بعد دو ترم پیاپی مشروط شی اخراجی!
البته من تا حالا اخراج نشدما فقط پرسیدم اینطوری گفتن:31:

mostafa_maca
31-01-2011, 20:38
از همه ی دوستان ممنونم والا جسارت نباشه ها!منم میدونم با 2 ترم کسی اخراج نمیشه :دی منظورم کلا قانون اخراجی و تبصره هاش و اینکه در صورت بروز شرایط بحرانی چیکار میشه کرد که اخراج نشد:20:
بازم ممنون
:11:

piroooz
31-01-2011, 22:34
از همه ی دوستان ممنونم والا جسارت نباشه ها!منم میدونم با 2 ترم کسی اخراج نمیشه :دی منظورم کلا قانون اخراجی و تبصره هاش و اینکه در صورت بروز شرایط بحرانی چیکار میشه کرد که اخراج نشد:20:
بازم ممنون
:11:
والا اگه سهمیه ای چیزی (ایثارگری و جانبازی و. ..) باشه میشه یه کاریش کرد ...

mostafa_maca
01-02-2011, 12:07
والا اگه سهمیه ای چیزی (ایثارگری و جانبازی و. ..) باشه میشه یه کاریش کرد ...
هیییییییی.....:19: متاسفانه خبری ازین چیزا نیست
بازم ممنون از همه

DJ POLESTAR
01-02-2011, 12:14
نام نویسی مشروط

ماده 45: میانگین نمرات دانشجو در هر نیمسال نباید کمتر از 12 باشد، در غیراینصورت مشروط محسوب و نام نویسی دانشجو در نیمسال بعد بصورت مشروط خواهد بود.

تبصره 1 - دانشجویی که بصورت مشروط نام نویسی می کند، جز در آخرین نیمسال تحصیلی حق انتخاب بیش از 14 واحد درسی را در آن نیمسال را ندارد.

تبصره 2 - نیمسال که در آن، دانشجو به هر دلیل تعداد واحد درسی کمتر از حداقل مقرر در ماده 19 انتخاب کرده باشد به عنوان یک نیمسال تلقی می گردد.

تبصره 3 - دوره تابستانی بعنوان نیمسال تحصیلی محسوب نمی شود اما در پایان دوره تابستان میانگین آن دوره و میانگین کل، مانند نیمسال های تحصیلی تعیین می گردد.

تبصره 4 - اداره آموزش هر واحد دانشگاهی باید قبل از شروع ثبت نام هر نیمسال، مراتب مشروطی را به دانشجوی مشروط ، خانواده او و گروه آموزشی مربوط اعلام نماید.
د انشجوی مشروط

ماده 46: دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته که در دو نیمسال اعم از متوالی یا متناوب و دانشجویان دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد پیوسته که در سه نمیسال متوالی یا چهار نیمسال متناوب مشروط شوند ( میانگین نمرات نیمسالی آنها کمتر از 12 باشد ) اخراجی تلقی می گردند.
تبصره 1 - به دانشجویانیکه برای اولین بار مشمول ماده 46 می گردند در صورتیکه میانگین کل نمرات آنها حداقل 10 باشد یک بار ارفاق می گردد تاتحصیل نمایند.

تبصره 2 - به دانشجویان مشمول تبصره یک این ماده که در ترم ارفاقی و نیمسال های بعد از آن مجددا مشروط شوند به شرط اینکه، هم میانگین ترمی و هم میانگین کل ( هر دو ) 11 و بالاتر گردد مجوز ادامه تحصیل از طرف معاونت آموزشی واحد دانشگاهی داده شود.

تبصره 3 - چنانچه دانشجویان مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی (پیوسته، ناپیوسته و طرح آموزش معلمان ) 60 واحد درسی را ( بدون احتساب دروس وصایای حضرت امام ( ره )، آشنایی با قرآن کریم، پیشنیاز دانشگاهی و دروس جبرانی ) گذرانده و در شرف اخراجی قطعی قرار گرفته باشند در صورت داشتن میانگین کل 10 و یا بالاتر می توانند تا مقطع دوره کاردانی ادامه تحصیل دهند.

تبصره 4 - هنگامی میانگین ترمی و میانگین کل دانشجو 10 و یا بالاتر ( ترمی 10 و کل 10) باشد چنانچه حداکثر 14 واحد درسی باقیمانده داشته باشد حوزه معاونت آموزشی واحد می تواند فرصت ادامه تحصیل را تا پایان دوره مربوط به اینگونه افراد بدهد.
تذکر - در صورتیکه با استفاده از تبصره های ماده 46 آیین نامه آموزشی و یا بدلایل دیگر نیاز به افزایش سقف سنوات باشد با در خواست کتبی ذینفع، دانشجو را به سیستم پاره وقت منتقل نمایند ( ولو اینکه این سیستم در واحد وجود نداشته باشد)

mostafa_maca
01-02-2011, 17:20
نام نویسی مشروط

ماده 46: دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته که در دو نیمسال اعم از متوالی یا متناوب و دانشجویان دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد پیوسته که در سه نمیسال متوالی یا چهار نیمسال متناوب مشروط شوند ( میانگین نمرات نیمسالی آنها کمتر از 12 باشد ) اخراجی تلقی می گردند.
تبصره 1 - به دانشجویانیکه برای اولین بار مشمول ماده 46 می گردند در صورتیکه میانگین کل نمرات آنها حداقل 10 باشد یک بار ارفاق می گردد تاتحصیل نمایند.

تبصره 2 - به دانشجویان مشمول تبصره یک این ماده که در ترم ارفاقی و نیمسال های بعد از آن مجددا مشروط شوند به شرط اینکه، هم میانگین ترمی و هم میانگین کل ( هر دو ) 11 و بالاتر گردد مجوز ادامه تحصیل از طرف معاونت آموزشی واحد دانشگاهی داده شود.

اهان دنبال همین میگشتم واقعا ممنون حالا این برای غیرانتفاعی هاست دیگه؟

DJ POLESTAR
01-02-2011, 18:06
[/RIGHT]
اهان دنبال همین میگشتم واقعا ممنون حالا این برای غیرانتفاعی هاست دیگه؟
خواهش میکنم...
این ماله دانشگاه آزاده، اما دیگه نمیدونم شما هم مشمولش بشین یا نه.