مشاهده نسخه کامل
: HP بیشترین نرخ خرابی لپ تاپ ها و ASUS کم ترین نرخ خراب ترین لپ تاپ
x_zarbat
26-01-2011, 23:33
سلام داشتم سرچ میکردم که یک چیز جالب پیدا کردم شما تو گوگل سرچ کنید کمترین نرخ خرابی لپ تاپ ها چیز های میاد که خیلی با نظراتمون متفاوته این جدولو ببینید و خودتون تصمیم بگیرید!!
طبق این جدول اچ پی از همه لپ تاپ ها بیشتر خرابی داره و ایسوز کمترین تو گوگل سرچ کنید!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
patriot1
26-01-2011, 23:38
میشه بگین این آمار مربوط به چه سالیه:3:
x_zarbat
26-01-2011, 23:47
این امار 2010 هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
میدونید امروز رفته بودم اچ پی بگیرم یارو این جدول رو کرد! تو گوگل جلوم سرچ کرد نشونم داد منم سونی F136FX برداشتم!
این آمار مربوط به سال 2007 هست.
هر 3 ماه یک بار یک نفر میاد و این مطلب رو در فروم میزاره !!!
خیلی خیلی تکراری هست
x_zarbat
26-01-2011, 23:54
تو اون سایتی که دیدم تاریخش 2010 بود شاید اون جدید قرار داده!!!
hasansoft
27-01-2011, 00:42
احتمالا این کسی که این آمار رو گرفته با ایسوس میونش خوب بوده
کاملا اعتبار نداره
آمار خرابی دستگاهها یک آمار کاملا محرمانه برای هر شرکت است مگه میشه شرکتها چنین آماری رو بدن
اتفاقا اخیرا من پیش یه تعمیرکار لب تاب بودم و ایشون دقیقا همین آمار رو تایید کردن
البته کمترین خرابی رو مربوط به لنوو و ایسوس می دونستند.
:42:
خسته شديم بس كه اين نمودار خوشگلو ديديم...
تكراريه آقا، تكراري...
و قديمي؛
و ديگه اينكه تو صحتش هم شك هست...
:13:
اتفاقا این آمار کاملا اشتباهه باید بر عکسش کرد(فقط وفقط hp)
pooriya_hp
27-01-2011, 18:44
خواهش من :
1. برند ها رو زیر سوال نبرید
2. نمیشه بگی برندی بده و برند دیگه ی خوبه
3. زیاد به آمار ها اعتماد نکنید
4. از گذاشتن مطلاب تکراری پرهیز کنید
-------------------------------------------
چرا hp :
1. جزء برندهای پیشکسوت در دنیای لپ تاپ
2. دارای دیزاین عالی
3. پر فروشترین لپ تاپ در سال 2010
4. قیمت مناسب
----------------------------
در نهایت این آمار میشه بگی تقریبا درسته بدلیل اینکه در سال های 2006 و 2007 لپ تاپ های hp یعنی سری pavilion dv
که تولید عمده نیز شده بود ... خرابی بیش از حد داشت ....
مشکل این سری در چیپ گرافیک بود .....
---------------------
موفق باشید
mehdiyas2008
28-01-2011, 20:53
ولی جدیدا ایسر پیشرفت زیادی داشته باشه به خصوص در زمینه نت بوک که از ایسوز هم جلو زده !
tiyam 01
29-01-2011, 21:11
سلام داشتم سرچ میکردم که یک چیز جالب پیدا کردم شما تو گوگل سرچ کنید کمترین نرخ خرابی لپ تاپ ها چیز های میاد که خیلی با نظراتمون متفاوته این جدولو ببینید و خودتون تصمیم بگیرید!!
طبق این جدول اچ پی از همه لپ تاپ ها بیشتر خرابی داره و ایسوز کمترین تو گوگل سرچ کنید!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هـِـه. آمار خرابی 15 درصد؟ یعنی یک ششم لپ تاپ ها خراب از آب درمیان
آمار از این خیلی کمتره
fabio montari
29-01-2011, 21:18
راست میگه من الان dv3 دارم درایوش الکی از کار افتاد چون از دبیم خریئم گارانتی نداره حالا میفروشم سونی میگیرم
hasansoft
04-02-2011, 18:03
دی وی دی رایتر فقط بر اثر استفاده نامرغوب خراب میشه
fuzzyavr
19-04-2011, 09:56
ino nemidoonam vali man hamishe HP dashtam, kheili ham razi boodam.
hasanoooooooo
19-04-2011, 10:10
داداش با 1 پست اومدی تبلیغ میکنی؟ متاسفم برای این تعصب بیجای شما.
mohandes
21-04-2011, 23:10
یک سر به لینکهای زیر بزنید :
نتایجی که برای HP پیدا میکنه حدودا دو برابر اسوسه ! شاید یکی از علتهاش تولید بالاتر و فروش بیشتر HP باشه (در این مورد آماری ندارم ! ) اما در هر صورت نشون میده HP ها بسیار مشکل دارند . البته نتایجی که برای لنووو و msi و Fujitsu و Dell پیدا میشه از HP هم بیشتره !!! (فوجیتسو که دیگه هیچی ! )
تصمیم گیری حاصل از این نتایج چه درست باشه چه غلط من یکی پشت دستمو داغ گذاشتم که دیگه سراغ HP نرم . چندین سال پیش یک عدد HP Pavilion dv9000 خریداری کردم . در مدت استفاده انقدر اذیتم کرد که بدترین تجربه ای که میتونست از استفاده از لپ تاپهای HP در ادم ایجاد کنه رو در ذهن من به جا گذاشت . همون چند ماه اول اسپیکراش سوختن و باطریش کن فیکون شد . الانم که مدتهاست دادمش دست یکی از آشنایان داره ازش استفاده میکنه ...
.princess
22-04-2011, 17:07
n61jq یار بی وفا:31:
بيا اينم از امار الكي كه ميگن ايسوس جلوتره!! بنده خدا تو امضاش هم اينو نوشته... پدر عشق بسوزه!!
hp قبلا خيلي بد بود ولي الان ديگه نيس در ثاني دوستمون درست ميگه امار فروش اچ پي در مقايسه با ايسوس به مراتب بيشتره ميتوني موضوع رو سرچ كني اچ پي اصالتا امريكاييه در حاليكه ايسوس و ام اس اي تايوانيه!! نميخوام برندي رو خراب كنم اما ناراحت شدم وقتي كه مشكل به اين بزرگي چيپ ستهاي ايسوس رو مردم ما نميبينن ديگه چه توقعي ميشه داشت...من خودم طرفدار ايسوس بودم اما اون مشكل و بد قولي شركت ايسوس واقعا از چشمم افتاده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.