ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال دو سیستم به یک مودم

Core i7
26-01-2011, 18:50
سلام دوستان من یه مودم با یک پرت یو اس بی و یک پرت lan دارم حالا میخوام یکی از سیستما رو با usb واون یکی رو با lan به مودم وصل کنم این کار اصلا شدنی هست اگر اره لطفا مراحل کار رو توضیح بدین چون وقتی lan رو وصل می کنم کامپیوتر دوم هیچ واکنشی نشون نمیده

m_benz2008
26-01-2011, 20:56
آره این کار شدنیه
یکیشو با لن وصل کن یکیشو با یو اس پی
شماره آی پی هارو تو هردوتا سیستم وارد کن
هردوتا تنظیمات مثل همه فقط یکیش رو این کامپیوتر تنظیم میشه یکیشم رو اون یکی کامپیوتر

EXTREME
26-01-2011, 21:41
فکر نکنم بشه اینکارو کرد باید دوکامپیوتر رو شبکه کنید
یعنی دوتا جای rj-45 باید کیس داشته باشه
یکی باید مودم بهش وصل بشه و اون یکی هم به کیس دیگه دو کیسو باید ip بدید تا همدیگر رو بشناسن بعد یک کانکشن تو کامپیوتر اصلی برای اینترنت ایجاد کنید و کانکشن رو share کنید
تا اون کامپیوتر هم بتونه از اینترنت استفاده کنه
چون این نوع مدل از مودم ها روتر نیست فکر نکنم بشه از مودم هزمان به دو سیستم زد اینکارو شما میتونید با مودم های چند پورته
بکنید نه این نوع مودم ها

Sorou5h
20-02-2011, 02:42
فکر کنم بشه با یو اس بی یه مودم رو به یکی از کامپیوترها وصل کرد و از اون کامپیوتر بوسیله ی کابل لن یا وایرلس یا هر چیزه دیگه ای اینترنت را شیر کرد

hassanshaikhi
20-02-2011, 03:04
بله امکانش هست من خودم از همین روش استفاده کردم.
فقط حتما مودم باید در حالت pppoe وصل باشه نه bridge

EXTREME
20-02-2011, 15:46
بله امکانش هست من خودم از همین روش استفاده کردم.
فقط حتما مودم باید در حالت pppoe وصل باشه نه bridge
این موقعی هست که مودم شما چندین پورت lan داشته باشه مودم ایشون
یک پورت لن داره و یک usb که از یک کدوم از این دو طریق میتونه مودم رو به کامپیوتر وصل کنه نه اینکه بیاد از اون مودم یه usb وصل کنه به یه کامپیوتر دیگه و با لن وصل کنه به یه کامپیوتر دیگه که منظور ایشون هم همینه و این کار عملی نیست

saeed774
20-02-2011, 16:06
خيلي راحت ميشه اين کارو انجام داد . کافيه يک سيستم رو با Lan وصل کنين و سيستم بعدي رو که يو اس بي وصل کردين درايور مربوطه رو از سيدي اي که داخل جعبه مودم هست نصب کنين و در هر دو سيستم از اينترنت استفاده کنين . فقط طبق گفته دوستمون بايد مودم در حالت PPPoE بايد باشه . خوده مودم تنظيمات مربوط به IP رو بطور اتومات تنظيم خواهد کرد . بطور مثال براي سيستم اولي 192.168.1.2 و سيستم دومي 192.168.1.3 رو در نظر خواهد گرفت . خوده مودم هم که 192.168.1.1 هست .