ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال:برای بازگرداندن partition table چیکار باید کرد؟

new_boys333
26-01-2011, 18:00
بنام خدا

سلام
وقتی کامپیوتر بوت میشه می نویسه invalid partition table
برای اینکه پارتیشن تیبل رو برگردونم تا ویندوز بالا بیاد باید چیکار کنم ؟

ممنون

ata.royalfalcon
26-01-2011, 18:43
سلام اگه میتونی بعنوان هارد دوم نصب کنی پس ، از نسخه ویندوزی استفاده کن اینو نصب کن PTD35_full.exe
لینک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از منوهاي بالايي گزينه fix boot رو بزن ببين چي ميشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته مثل اینکه میتونی یه CD بوتیبل هم باهاش بسازی که من امتحان نکردم منظورم این فایله PTD35_bootdisk.exe
ضمنا ممکنه که 100 درصد درست نشه ممکنه مشکل از بدسکتور تو قسمت های حساس باشه

new_boys333
26-01-2011, 20:09
سلام اگه میتونی بعنوان هارد دوم نصب کنی پس ، از نسخه ویندوزی استفاده کن اینو نصب کن PTD35_full.exe
لینک

از منوهاي بالايي گزينه fix boot رو بزن ببين چي ميشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته مثل اینکه میتونی یه CD بوتیبل هم باهاش بسازی که من امتحان نکردم منظورم این فایله PTD35_bootdisk.exe
ضمنا ممکنه که 100 درصد درست نشه ممکنه مشکل از بدسکتور تو قسمت های حساس باشه

بنام خدا

سلام
مطمئن هستم بد سکتور نگرفته ویندوز رو پارتیشن c بود و پارتیشن c فرمت شده برای همین پارتیشن تیبلش حذف شده .
با این برنامه که معرفی کردین برای هارد master که مشکلی پیش نمی یاد ( اونم دیگه بالا نیاد )
تو get data back گزینه ای نداره برای پارتیشن تیبل ؟

ata.royalfalcon
26-01-2011, 23:24
واله من صد بار پارتیشن c هاردمو فرمت کردم تا به حال همچین اروری نداشتم
با فرمت معمولی کردن پارتیشن تیبل حذف نمیشه
تا اونجایی که یادمه پارتیشن تیبل قسمتی از MBR هست که مشخصات پارتیشنها مثلا fat یا ntfs و غیره رو در خودش نگه میداره
get data back که نرم افزار بازیابی هست فکر نمیکنم پارتیشن رو تعمیر کنه
گفتم که من 100 درصد قول نمیدم درست بشه ولی بعید میدونم خرابکاری کنه
پیشنهادم اینه که بعنوان هارد دوم نصبش کنی بعدش روی پارتیشن مشکل دار کلیک کن تا انتخاب بشه بعد اون عملیات رو انجام یده انشااله که مشکل حل بشه

new_boys333
27-01-2011, 00:46
بنام خدا

من رو پارتیشن c داشتم . بعد از چند ماه ویندوزم خراب شد و چون روی c اطلاعاتی داشتم که نمی تونستم پاکشون کنم مجبور شدم روی پارتیشن دیگری ویندوز نصب کنم . و ویندوزی که روی پارتیشن c بود رو پاک کردم .
چند ماه گذشت و خواستم دوباره روی پارتیشن c ویندوز بریزم اشتباهی پارتیشن c به دو پارتیشن تبدیل کردم و فرمتش کردم . بعدش این پیغام اومد . حالا نمی دونم هاردم خراب شده یا پارتیشن تیبلش فقط پریده . شایدم به این خاطر هست که اول فرمت ntfs کردم بعد دیدم ویندوز نصب نمیشه فرمت fat کردمش .

ممنون از راهنمایی .

ata.royalfalcon
27-01-2011, 11:27
بنام خدا

من رو پارتیشن c داشتم . بعد از چند ماه ویندوزم خراب شد و چون روی c اطلاعاتی داشتم که نمی تونستم پاکشون کنم مجبور شدم روی پارتیشن دیگری ویندوز نصب کنم . و ویندوزی که روی پارتیشن c بود رو پاک کردم .
چند ماه گذشت و خواستم دوباره روی پارتیشن c ویندوز بریزم اشتباهی پارتیشن c به دو پارتیشن تبدیل کردم و فرمتش کردم . بعدش این پیغام اومد . حالا نمی دونم هاردم خراب شده یا پارتیشن تیبلش فقط پریده . شایدم به این خاطر هست که اول فرمت ntfs کردم بعد دیدم ویندوز نصب نمیشه فرمت fat کردمش .

ممنون از راهنمایی .

پس فکر کنم بخاطر بد پارتیشن بندی کردن اینطوری شده
اگه شما با fdisk که یه نوع پارتیشن بندی خیلی قدیمی و منسوخ شده هست آشنایی داشته باشید نحوه پارتیشن بندی به این صورته که
اول درایو C رو میسازند که به این درایو میگن partition primary یا پارتیشن اولیه که بعدا میتونی اونو به حالت اکتیو درش بیاری
الباقی فضای پارتیشن نشده کلا میشه extended partition یا پارتیشن بسط یافته که این پارتیشن بسط یافته رو میتوان به چند قسمت تقسیم کرد که به این پارتیشن منطقی یا logical partition میگن مثل E و d و f
خلاصه
برای یه پارتیشن بندی امن و بدون هیچ مشکلی باید سلسله مراتب طی بشه
یعنی اگه میخواین مثلا یکی از پارتیشن لوجیکال رو تغییر بدین مثلا حجم F رو بیشتر کنین میبایستی هم F رو حذف کنین و هم یدونه قبلش که میشه E
یعنی از E فضا ورمیدارین میدین به F
و اگر بخواین مثلا C رو تغییر حجم بدین کل پارتیشن های لوجیکال بایستی حذف بشن یعنی d , f, e تا فضای کافی برای عملیات پارتیشن بندی و تغییرات C فراهم بشه
استفاده از نرم افزارهایی که سایز پارتیشن هارو تغییر میدن خالی از اشکال نیست بعضی اوقات ممکنه باعث خرابی فایلها بشه
مسئله که خیلی شایع هست و بارها از من میپرسن چرا فایلها خراب شده ؟؟؟
برای پارتیشن بندی امن هیچ چیز بهتر از بک آپ گرفتن نیست !!!!
پارتیشن بندی هارد مثل عمل جراحی حساس هست که نیازمند آشنایی قبلی و کافی در زمینه هارد از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری هست
موفق باشید

new_boys333
27-01-2011, 11:39
بنام خدا

سلام
اگه به خاطر بد پارتیشن بندی کردن باشه با اون نرم افزاری که معرفی کردین میشه کاری کرد ؟

ata.royalfalcon
27-01-2011, 11:50
بنام خدا

سلام
اگه به خاطر بد پارتیشن بندی کردن باشه با اون نرم افزاری که معرفی کردین میشه کاری کرد ؟

مطمئن نیستم
باید امتحان کرد
ولی اگه جای شما بودم اول این نرم افزار رو امتحان میکردم اگه نشد از اول پارتیشن بندی میکنم

hike
27-01-2011, 13:43
testdisk رو هم امتحان کن. خوبیش اینه که رایگانه