ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشناختن DVD

Scud_MD2
26-01-2011, 13:33
سلام دوستان
من XP SP2 دارم ولی اصلا DVD خام رو نمی شناسه ویندوزم رو هم عوض کردم ولی بازهم درست نشد.
ولی وقتی ویندوز 7 رو نصب کردم راحت شناخت به نظر شما مشکل کجاست.
لطفا راهنمایی کنید.

Dariushtanha
26-01-2011, 15:57
منظورتون از DVD خام چیه؟!ویندوز باید درایو DVD را بشناشه نه DVD خام را!:13:

Scud_MD2
26-01-2011, 16:18
منظورتون از DVD خام چیه؟!ویندوز باید درایو DVD را بشناشه نه DVD خام را!:13:

من منظورم اینه که وقتی یک ‎ DVDخالی رو میزارم در DVD ROM اونو به عنوان CD میشناسه و مقدار حافظه اش رو هم 0 مینویسه ولی در سون خیلی راحت ‎ DVDشناخت.

Ship Storm
26-01-2011, 16:58
من منظورم اینه که وقتی یک ‎ DVDخالی رو میزارم در DVD ROM اونو به عنوان CD میشناسه و مقدار حافظه اش رو هم 0 مینویسه ولی در سون خیلی راحت ‎ DVDشناخت.

قرار نیست که تو محیط ویندوز حجم DVD رو مثل CD نشون بده و شما حجم CD رو به راحتی میتونی ببینی وقتی یک دیسک خام رو تو درایو قرار میدی ولی DVD اینطور نیست
شما DVD رو رایت کن اگه مشکلی داشت اون موقع میشه در موردش بحث کرد که عوامل بروز مشکل چی میتونه باشه

Scud_MD2
26-01-2011, 17:08
قرار نیست که تو محیط ویندوز حجم DVD رو مثل CD نشون بده و شما حجم CD رو به راحتی میتونی ببینی وقتی یک دیسک خام رو تو درایو قرار میدی ولی DVD اینطور نیست
شما DVD رو رایت کن اگه مشکلی داشت اون موقع میشه در موردش بحث کرد که عوامل بروز مشکل چی میتونه باشه

دوست من اصلا به اجازه ی رایت رو نمیده چون حجمی نداره که اطلاعات روش رایت بشن.

joe_satriani
26-01-2011, 19:29
با سلام
با چه نرم افزاري سعي ميكنيد رايت بكنيد؟؟
+
با چندين دي وي دي مختلف هم امتحان كنيد

موفق باشيد.

Scud_MD2
26-01-2011, 19:40
با سلام
با چه نرم افزاري سعي ميكنيد رايت بكنيد؟؟
+
با چندين دي وي دي مختلف هم امتحان كنيد

موفق باشيد.

سلام
نرم افزارم Nero 8‎
با پنج دی وی دی دیگر هم امتحان کردم ولی باز هم جواب نداد.

Scud_MD2
27-01-2011, 19:22
یعنی برای هیچ کسی این مشکل پیش نیومده؟

Ship Storm
28-01-2011, 07:39
آپدیت سخت افزاری دی وی دی شما پیشنهاد میشه البته همه این ها در حد راه حل هست برای اینکه شاید مشکل احتمالی از این موارد باشه ولی چون شما میگید با تعویض ویندوز هم مشکل برطرف نشده یکم قضیه پیچیده میشه که چرا تو ویندوز XPکه تازه عوض کردید نشناخته ولی تو ویندوز7 شناخته
دی وی دی رایتر شما SATA نیست؟
پیشنهاد میکنم جدیدترین FIRMWARE رو از انجمن زیر برای دی وی دی رایتر خودتون بگیرید و امتحان کنید

درایورها و نرم افزارهای کنترل سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hosseinfsf
01-02-2011, 19:53
واسه منم همین مشکل رو داره تو ایکس پی نمیشناسه ولی دیوی دی رو تو سون بعضیاش اجرا میشه ولی هموناییم که تو سون اجرا میشه تو اکس پی اجرا نمیشه ...

Scud_MD2
07-02-2011, 14:39
واسه منم همین مشکل رو داره تو ایکس پی نمیشناسه ولی دیوی دی رو تو سون بعضیاش اجرا میشه ولی هموناییم که تو سون اجرا میشه تو اکس پی اجرا نمیشه ...

يعني هيچ راهي نداره كه xp دي وي دي رو بشناسه.
آپديت هم كردم ولي باز هم نشناخت.

Scud_MD2
09-02-2011, 11:00
يك نفر نيست كه كمكم كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟