ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال از asp.net

yashgin128
26-01-2011, 09:10
سلام
چندتا سوال دارم که با توجه به نزدیک بودن ارائه پروجه اگه امکانش هست سریع تر بهم پاسخ بدین

1.نحوه کار با session رو برام توضیح بدین.چگونگی تعریف .نحوه مقدار دهی .نحوه چک کردن (مقایسه کردن) با یه مقدارو هر چیزی که فک می کنید لازمه

2.ایده شما برای سبد خرید یه فروشگاه چیست؟(مثلا چه جدول هایی نیاز هست و کلا خرید را چگونه انجام دهیم)

3.میخواهیم از یک جدول از فیلد قیمت یه نمودار ستونی درست کنیم.چگونه؟(سوال اینه روش درست کردن نمودار از یه فیلد اینتیجر مثلا امار فروش یه ماه اخیر)

4.یه سوال هم درباره وصل شدن به sql exoress 2005 هم هست که دوست عزیزمان eagle جواب دادن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون

cdcenter
26-01-2011, 11:45
تمام این موضوعات قبلا در بخش توضیح داده شده است .
جستجو کنید به جواب میرسید . در pdf های آموزشی هم مطالب سیشن و پایگاه داده کاملا توضیح داده شده است .

namju
27-01-2011, 00:19
سلام
من تا حالا asp.net کار نکردم و میخوام تازه شروع کنم.
اولا لطفا یکی بهم بگه که asp آینده داره ؟یعنی میشه باهاش بطور حرفه ای پول درآوارد؟
و اینکه لطفا یک مجموعه آموزشی کامل و واضح بهم معرفی کنید(چه ملتی مدیا چه کتاب) ,نه مثل بضی آموزشا که سروته ندارن
پیشاپیش خیلی ممنونم:20:

yashgin128
27-01-2011, 14:45
تمام این موضوعات قبلا در بخش توضیح داده شده است .
جستجو کنید به جواب میرسید . در pdf های آموزشی هم مطالب سیشن و پایگاه داده کاملا توضیح داده شده است .
دوست عزیز من هر چه جستجو کردم چیزی در این باره پیدا نکردم/ و مجبور شدم اینجا مطرح کنم
اگه میشه یه توضیح یا از خودتون و یا از پست هایی که در مورد این سوالات(مخصوصا sessionو نمودار)رو این جا بزارین
چون شنبه پروژه رو باید تحویل بدم
ممنون