مشاهده نسخه کامل
: کمک برای آرم فروشگاه
reza_kinglord
26-01-2011, 01:46
سلام دوستان. من یه فروشگاه کامپیوتر افتتاح کردم و اسمش رو می خوام بزارم پارس رایانه (اگه اسم خوب دیگه هم سراغ دارید بگید :11:) و حالا می خوام یه آرم براش داشته باشم که بزارم روی کارت ها و برگه ها ی تبلیغاتی و خود فروشگاه ممنون میشم با این اسم یه آرم قشنگ برام طراحی کنید:11::11:
sabz_abi
26-01-2011, 10:06
چه جالب
اولین بار میبینم یکی اینطوری سفارش کار میده!!!!!!!!!!!!!!!
reza_kinglord
26-01-2011, 17:25
چه جالب
اولین بار میبینم یکی اینطوری سفارش کار میده!!!!!!!!!!!!!!!
دوست من این انجمن رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتی مثلا شما می ری تو انجمن سخت افزار از بچه های اونجا راهنمایی و کمک می گیری و اونا وقتشون رو صرف راهنمایی من و شما می کنن یا انجمن موبایل یا ... که خیلی از دوستان وقتی کسی به مشکلی بر می خوره وقتشون رو رو میزارن تا به اون کمک کنن یا راهنمایی در مورد خرید و ...
اینجا یه محیط دوستانه است و ما بد.ن چشم داشت به دوستامون کمک میکنیم در ثانی من یه طرح ساده با این اسم می خوام چیز خیلی پیچیده یا شاخی نمی خوام یه اولگو هم بدن خودم ایده بر می دارم ازش..
اگر هم دوستان کار قشنگی دارن و می فروشن بهم پ خ بدن اونم می خرم
reza_kinglord
27-01-2011, 16:46
ممنون دوستان
یکی از دوستان لطف کردن و یکی برام درست کردن. :11:
سلام
من دارم با نرم افزار كورل كار مي كنم.
يك شكل را با چند تا مسير درست كردم حالا مي خام مسير هام رو به هم وصل كنم طوري كه فاصله هاش از بين بره و يه مسير بشه لطفا منو راهنمايي كنيد
sabz_abi
30-01-2011, 13:58
دوست من این انجمن رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتی مثلا شما می ری تو انجمن سخت افزار از بچه های اونجا راهنمایی و کمک می گیری و اونا وقتشون رو صرف راهنمایی من و شما می کنن یا انجمن موبایل یا ... که خیلی از دوستان وقتی کسی به مشکلی بر می خوره وقتشون رو رو میزارن تا به اون کمک کنن یا راهنمایی در مورد خرید و ...
اینجا یه محیط دوستانه است و ما بد.ن چشم داشت به دوستامون کمک میکنیم در ثانی من یه طرح ساده با این اسم می خوام چیز خیلی پیچیده یا شاخی نمی خوام یه اولگو هم بدن خودم ایده بر می دارم ازش..
اگر هم دوستان کار قشنگی دارن و می فروشن بهم پ خ بدن اونم می خرم
سلام
فکر کنم شما یه کم زیادی زود جوش میاری!( پیشاپیش ببخشید !)
در ضمن من خودم گرافیستم وقتی یکی کمک می خواد ( از یه گرافیست ) حداقل چیزی که من تا به حال دیدم اینه که یه نمونه کار از خودش نشون می ده و بعد از دیگران کمک می خواد نه اینکه بگه یه کار و از اول انجام بدین برام !!!
ما بیخود 4 سال درس نمی خونیم که :31:
در مورد اینکه می خواید یه طرحو بخرید اول باید شرایطی که تو طرح می خواید رعایت بشه ( تصویری باشه یا لوگو تایپ یا . . . )و مقدار هزینه ای رو که میدید رو اعلام کنید تا بعد هرکسی خواست سفارشتون رو انجام بده.( هرچند که یکی لطف کرده بهتون کمک کرده !!)
در مورد طرح ساده هم که گفتید باید بگم واقعا متاسفم ( تورو خدا دوباره عصبانی نشین!!)آرم ها هرچند تو دید مردم عادی چیز کوچیکی و البتـــــــــــــــــــــ ه ساده ای میان ولی جدا از واحدی که اختصاصا باید در موردشون بگذرونیم ( رشته گرافیک ) خیلی پیچیده هستند ! گواه شم خود شمایید که همین چیز ساده رو نتونستید طراحی کنید .
در پایان از شما حضار( reza_kinglord) گرامی باز پوزش می خواهیــــــــــــــــــــ ـــــم.:11:
mahkamee
07-06-2011, 09:40
سلام
فکر کنم شما یه کم زیادی زود جوش میاری!( پیشاپیش ببخشید !)
در ضمن من خودم گرافیستم وقتی یکی کمک می خواد ( از یه گرافیست ) حداقل چیزی که من تا به حال دیدم اینه که یه نمونه کار از خودش نشون می ده و بعد از دیگران کمک می خواد نه اینکه بگه یه کار و از اول انجام بدین برام !!!
ما بیخود 4 سال درس نمی خونیم که :31:
در مورد اینکه می خواید یه طرحو بخرید اول باید شرایطی که تو طرح می خواید رعایت بشه ( تصویری باشه یا لوگو تایپ یا . . . )و مقدار هزینه ای رو که میدید رو اعلام کنید تا بعد هرکسی خواست سفارشتون رو انجام بده.( هرچند که یکی لطف کرده بهتون کمک کرده !!)
در مورد طرح ساده هم که گفتید باید بگم واقعا متاسفم ( تورو خدا دوباره عصبانی نشین!!)آرم ها هرچند تو دید مردم عادی چیز کوچیکی و البتـــــــــــــــــــــ ه ساده ای میان ولی جدا از واحدی که اختصاصا باید در موردشون بگذرونیم ( رشته گرافیک ) خیلی پیچیده هستند ! گواه شم خود شمایید که همین چیز ساده رو نتونستید طراحی کنید .
در پایان از شما حضار( reza_kinglord) گرامی باز پوزش می خواهیــــــــــــــــــــ ـــــم.:11:
سلام من میخواستم لطف کنید یک کارت ویزیت ویک تابلو وارم زیبا وتاثیر گذار برام طراحی کنید که هم هماهنگ باشه وهم چشمگیر برای ارایشگاه زنانه میخوام اسمش معجزه ست و همین طور یک طرح برای پشت شیشه مغازه میخوام که سر تا سز شیشه رو بپوشونه هزینه رو شما اعلام کنید اگه قبول کردید بقیه اطلاعاتو میگم ممنون
behzad74
11-06-2011, 12:54
بفرما یک طرح عجله ای زدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.