PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Canon IXUS 1000 HS خوب یا بد؟

mehrdad x
26-01-2011, 01:22
با درود به دوستان
من قصد خرید دوربین دیجیتال Canon IXUS 1000 HS رو دارم، تقریبا از امکانات اون راضیم ولی در یک مورد برای من سوال پیش اومده که اون هم Zoom wide پایین (36mm) هست.
می خواستم بدونم این واید در چه حد در کارایی دوربین موثره؟
این ایراد در این حد مهم هست که من از خرید این دوربین صرف نظر کنم؟
واید 36mm نسبت به 25mm در مقیاس واقعی چقدر تفاوت داره؟ (در حد متر هست؟)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 200%5D.jpg

vvc
26-01-2011, 10:55
متاسفانه یکی از بهترین دوربینهای کانن که در این رده تولید کرده بدلیل واید نبودن لنزش
از کارایی و ارزشش بسیار کم کرده و بازم متاسفانه اختلاف بین 36 و 25 خیلی زیاده که بنظر من قابل چشم پوشی نیست
چون یکی از مشخصاتی که برای خرید یه دوربین کامپکت خوب برای استفاده خانوادگی در نظر گرفته میشه همین واید بودن لنزه

:5:

jamshimi
16-02-2012, 16:15
متاسفانه یکی از بهترین دوربینهای کانن که در این رده تولید کرده بدلیل واید نبودن لنزش
از کارایی و ارزشش بسیار کم کرده و بازم متاسفانه اختلاف بین 36 و 25 خیلی زیاده که بنظر من قابل چشم پوشی نیست
چون یکی از مشخصاتی که برای خرید یه دوربین کامپکت خوب برای استفاده خانوادگی در نظر گرفته میشه همین واید بودن لنزه

:5:
مرسی از شما
پس برای اینکه یه دوربین کامیکت خود برای استفاده خانوادگی بگیرم تا لنز واید داشته باشه و تو همین سطح ixus 1000 باشه چی بهم معرفی می کنید

با سپاس فراوان

ELSIN
17-02-2012, 15:39
عزیز من تاپیک مال 1 سال پیش بود لطفا دقت کنید

این جا مطرح کنید

مشاوره خرید دوربین عکاسی و لوازم جانبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])