ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مانیتور - چشامو دارم از دست میدم!! خواهشا کمک کنید

iranesabz
25-01-2011, 20:38
با سلام خدمت همه عزیزان

من یه مدتی هست که با مانیتورام مشکل پیدا کردم. راستش یه مدت که کار میکنم چشام شروع به درد کردن میکنند و قرمز میشن. دکتر که رفتم گفت چشات سالم ولی با این حال یه عینک طبی آنتی رفلکس هم گرفتم و دایم ازون استفاده میکنم ولی اثری نداشت. نورپردازی اتاقو عوض کردم بازم بی فایده بود.

قبلا LCD Sharp LL-171ME داشتم اونم دادم یه سامسونگ SyncMaster SN2233 خریدم همچنان بی فایده بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا اینکه از چند نفر خواستم تا بیان و اونا هم با سیستم من کار کنند. نکته جالب اینه که اونا هم بعد 1 ساعت با همین مشکلات مواجه شدن. پس خوشبختانه چشام سالمه. :20: حدس من اینه که مشکل از کامپیوتر یا مانیتوره. با سامسونگ هم که تماس گرفتم گفتن LCD که اشعه نداره پس نباید مشکلی داشته باشید!!!

به هر حال الان Brightness و Contrast رو روی صفر گذاشتم. بازم بی فایده. ستینگ ویندوزم هم 1280*768 و Colour Quality هم روی 32 بیت. مدل VGA هم Radeon HD 4870 میباشد.

خواهش میکنم اگه میتونید منو راهنمایی کنید. تمام کار من با کامپیوتره و با این اوضاع کل زندگیم داره مختل میشه.

بسیار بسیار ممنون از کمکتون

iranesabz
26-01-2011, 19:05
واقعا هیچکسی نمیدونه چطوری باید مانیتور و یا کامپیوتر رو تنظیم کرد که کمترین ضرر ممکن رو داشته باشه؟

Elmira 021
26-01-2011, 19:10
از قسمت اسکرین رزولیشن برو به ادونسد ستینگ و بعد برو روی تب مانیتور و فرکانسو به بالاترین حد ممکن افزایش بده. شاید پایین باشه

C0OPeR
26-01-2011, 20:18
فقط با تنظیم Brightness و Contrast مشکلت حل میشه !
منم دقیقا همینطوری بودم . بقدری چشام درد میگرفت که نمیتونستم بخوابم ! یه مدت با تنظیمات پایینتر کار کنی چشات عادت میکنه دیگه فکر نمیکنی صفحه تاریکه .

Saeed-z
19-02-2011, 21:13
فقط با تنظیم Brightness و Contrast مشکلت حل میشه !
منم دقیقا همینطوری بودم . بقدری چشام درد میگرفت که نمیتونستم بخوابم ! یه مدت با تنظیمات پایینتر کار کنی چشات عادت میکنه دیگه فکر نمیکنی صفحه تاریکه .

دقیقا همینطوره ، این 2 رو با تنظیم کرد، هر جا احساس میکنی راحتی رو همون درصد تنظیم کن
دیگه نه چشمت درد میگیره نه اذیت میشی

TheMohammad
12-03-2011, 00:37
رزولیشن native مانیتورت 1920x1080 نیست مگه ؟

tina 2011
17-03-2011, 17:25
شاید رایانه ات اشعه ای چیزی و یا تنظیماتش خرابه