ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در مورد طراحی و راه اندازی وب سایت

meysam 3d
25-01-2011, 20:10
باسلام بر همه ی اساتید دنیای صفحات وب
اسم تاپیک رو جلب توجه کننده کرفتم تا همه بیاند :31:

این اولین پست من توی این بخشه پس اگه جای درستی انتخاب نکردم ببخشید چون تعداد صفحات زیاد بود
من میخام یه سایت تخصصی در مورد موضوعی خاص راه بندازم ولی نمیدونم باید چکار کنم

اول رفتم یه دامین خریدم و یه هاست 100 مگی هم گرفتم خوب اقدام بعدی من باید چی باشه؟

اولا قالب سایتمو میخام خودم طراحی کنم، با نرم افزار هایی که با رابط گرافیکی و بدونه کد نویسی سایت طراحی میکنن میشه سایت خوب ساخت؟ اگه میشه چند تا از بهترینشو لطفا معرفی کنید
یا اگه بخام با فتوشاپ قالبشو بسازم باید چکار کنم

و بعد از ساخت قالب چطوری اونو روی سایت میزارن و بعد چطور میشه مطالبشو عوض کرد

ببخشید اگه زیاد سؤال پرسیدم ولی اگه لطف کنید ، بگید از اول باید چکار کنم.
ممنون خییییییــــــلی

BZ7
26-01-2011, 00:39
باسلام بر همه ی اساتید دنیای صفحات وب
اسم تاپیک رو جلب توجه کننده کرفتم تا همه بیاند :31:

این اولین پست من توی این بخشه پس اگه جای درستی انتخاب نکردم ببخشید چون تعداد صفحات زیاد بود
من میخام یه سایت تخصصی در مورد موضوعی خاص راه بندازم ولی نمیدونم باید چکار کنم

اول رفتم یه دامین خریدم و یه هاست 100 مگی هم گرفتم خوب اقدام بعدی من باید چی باشه؟

اولا قالب سایتمو میخام خودم طراحی کنم، با نرم افزار هایی که با رابط گرافیکی و بدونه کد نویسی سایت طراحی میکنن میشه سایت خوب ساخت؟ اگه میشه چند تا از بهترینشو لطفا معرفی کنید
یا اگه بخام با فتوشاپ قالبشو بسازم باید چکار کنم

و بعد از ساخت قالب چطوری اونو روی سایت میزارن و بعد چطور میشه مطالبشو عوض کرد

ببخشید اگه زیاد سؤال پرسیدم ولی اگه لطف کنید ، بگید از اول باید چکار کنم.
ممنون خییییییــــــلی

شما اول بگید هاستی که خریدین linux هست یا windows
بعدشم طراحی کردن سایت توسط خودتون استاتیک هست ( فرض رو بر این میذارم که توی طراحی سایت مهارت چندانی ندارین )
برنامه های خوبی هم در زمینه طراحی هستن مثل expression web یا dreamweaver
برای راحت تر شدن کارتون میتونین یه سیستم مدیریت محتوای فارسی استفاده کنین که مثل وبلاگ کارتون راحت میشه و میتونین واسش قالب خریداری کنین با اینکار خیلی راحت میشه مطالب رو اضافه یا ویرایش کرد
از بهترین مدیریت محتوا ها میشه به joomla و wordpress اشاره کرد

neopersia
26-01-2011, 15:13

جای تاپیک مشکلی نداره اما عنوانی که انتخاب کردید اصلاً مناسب نیست. این قبیل عنوانها فقط باعث زحمت همکارهای انجمن میشه!

عنوان تاپیک ویرایش شد

meysam 3d
26-01-2011, 17:18
شما اول بگید هاستی که خریدین linux هست یا windows
بعدشم طراحی کردن سایت توسط خودتون استاتیک هست ( فرض رو بر این میذارم که توی طراحی سایت مهارت چندانی ندارین )
برنامه های خوبی هم در زمینه طراحی هستن مثل expression web یا dreamweaver
برای راحت تر شدن کارتون میتونین یه سیستم مدیریت محتوای فارسی استفاده کنین که مثل وبلاگ کارتون راحت میشه و میتونین واسش قالب خریداری کنین با اینکار خیلی راحت میشه مطالب رو اضافه یا ویرایش کرد
از بهترین مدیریت محتوا ها میشه به joomla و wordpress اشاره کرد __________________سلام
اولا ممنون از راهنمایی تون
هاستی که خریدم linux هست مگه فرقی هم میکنه؟
یه سؤال دیگه هم داشتم:اگه من با یکی از نرم افزار های بالا سایتی رو طراحی کردم بعد چطوری باید به روزش کرد باید هربار که میخایم چیزی بهش اضافه کنیم برگردیم به نرم افزار طراحی و مطلبو اضافه کنیم و دوباره آپلودش کنیم؟

BZ7
26-01-2011, 22:57
بله خیلی فرق داره . هاستینگ های ویندوز میتونن صفحه های ASP.net و ASP و PHP رو هم پشتیبانی کنن در صورتی که هاست های لینوکس فقط PHP رو پشتیبانی میکنن ( معمولا )
و قیمت هاست های لینوکس معمولا ارزان تره
خب برای آپدیت کردن وبسایت اگه اونطور طراحی کردین بله باید هر بار برگردین به اون نرم افزار و مطالب جدید رو اضافه کنین . اگه بخواین کارتون راحت باشه یه سیستم مدیریت محتوا یا CMS نصب میکنین ( روی هاست ) و میتونین مثل یه وبلاگ عمل کنین که کارتون راحت میشه . خیلی از سیستم های مدیریت محتوا هستن که فارسی و مجانی هستن مثل جوملا . که میتونین استفاده کنین
مثلا من خودم یکیش روی هاست خودم برای تست نصب کردم که میتونین اینجا ببینین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالی بود در خدمتم

meysam 3d
31-01-2011, 06:26
سلام
ممنون BZ7 تا اینجا که خیلی کمک کردین حالا یه سؤال در مورد جوملا دارم
آیا میشه روی یه هاست چند تا جوملا با آدرس های مختلف نصب کرد. من میخام تا آدرس سایت رو باز میکنم اول یه صفحه بیاد که چند تا لینک روش وجود داشته باشه که با انتخاب هر قسمت وارد یه صفحه منحصر به فرد بشه که اون صفحه دارای امکانات جوملا باشه.حالا چطوری باید این کار رو کرد آیا خود جوملا این امکان رو داره؟
ممنون

far2009
31-01-2011, 08:56
سلام
ممنون BZ7 تا اینجا که خیلی کمک کردین حالا یه سؤال در مورد جوملا دارم
آیا میشه روی یه هاست چند تا جوملا با آدرس های مختلف نصب کرد. من میخام تا آدرس سایت رو باز میکنم اول یه صفحه بیاد که چند تا لینک روش وجود داشته باشه که با انتخاب هر قسمت وارد یه صفحه منحصر به فرد بشه که اون صفحه دارای امکانات جوملا باشه.حالا چطوری باید این کار رو کرد آیا خود جوملا این امکان رو داره؟
ممنون
بله میشه . بیش از 2 تا هم میشه حتی غیر جوملا هم میشه ( فقط باید ظرفیت هاست را هم در نظر بگیرد )
در خصوص تغییر آدرس فقط می توانید قبل و بعد از آدرس اصلی ، یک اسمی اضافه کنید ولی خود آدرس اصلی قابل تغییر نیست.

meysam 3d
31-01-2011, 22:40
بله میشه . بیش از 2 تا هم میشه حتی غیر جوملا هم میشه ( فقط باید ظرفیت هاست را هم در نظر بگیرد )
در خصوص تغییر آدرس فقط می توانید قبل و بعد از آدرس اصلی ، یک اسمی اضافه کنید ولی خود آدرس اصلی قابل تغییر نیست.
ممنون ولی میشه توضیح بدین دقیقا چطوری میشه این کارو انجام داد چون من زیاد حرفه ای نیستم
یه سؤال دیگه هر قالب با پسوند PHP رو میشه به جوملا نسبت داد؟
ممنون

BZ7
31-01-2011, 23:01
ممنون ولی میشه توضیح بدین دقیقا چطوری میشه این کارو انجام داد چون من زیاد حرفه ای نیستم
یه سؤال دیگه هر قالب با پسوند PHP رو میشه به جوملا نسبت داد؟
ممنون

سلام . برای انجام این کار شما باید فولدر های مختلف ایجاد کنین و توی هر کدوم یه بسته جوملا آپلود کنید و بعد نصب کنید . مثلا توی فولدر joomla1 اگه باشه آدرسش میشه : yoursite.com/joomla1
و به همین ترتیب ... حالا اگه این فولدر رو از طریق ساب دومین ( sub domain on sub folder ) ساخته باشین آدرسش میشه : joomla1.yoursite.com

در جواب سوال دوم باید بگه نه . PHP یه زبان برنامه نویسی پویای تحت وب هست که روی وب سرور apache اجرا میشه و یه چیزی هست مثل ASP . و هر فایل PHP رو نمیشه به جوملا یا چیز دیگه ای نسبت داد . انگار که بگین هر فایل که HTML بود مخصوص برنامه word یا frontpage هست ( که به هیچ عنوان اینطور نیست )
موفق باشین ...:40:

civilcivil
30-03-2012, 17:56
سلام، من هم ميخوام يك وب سايت نسبتا ساده طراحي كنم.
بعد از اندكي تحقيق، تصميم گرفتم اول dreamware ياد بگيرم و بعدش هم براي مىيريت محتوا joomla رو ياد بگيرم.
دوستان راهنمايي كنيد كه آيا تصميم درستي گرفتم و ضمنا راحت ترين روش براي يادگيري dreamware چه روشيه؟