ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیسکت نجات انتی ویروس های مختلف

milaaad
25-01-2011, 19:48
سلام .ممنون میشم دوستان همکاری کنند و دیسکت نجات انتی ویروسایی رو که استفاده میکنند اینجا بذارن که همه بتونن در مواقع ضروری ازش استفاده کنند.((فقط ترجیحا این دیسکت نجات ها با اخرین اپدیت باشه چون من چند روز پیش دیسکت نجات کسپر رو از خود سایت کسپر دانلود کردم ولی وقتی اجراش کردم اررور اپدیت نبودن داد و هر کاری هم کردم نتونستم ازش استفاده کنم!))

nezammoallemi
15-03-2011, 22:13
دیسک نجات انتی ویروس نود اویرا پاندا که فعالیت نداره وبهترینش کاسپراسکای 10 توی سایت سافت گذر هستش دانلود کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

دوست عزیز اگه فایل دانلودش errorداد باید بری سفارش بدی یا بخری دی وی دی های گردو بهترین نرم افزارهای روز دنیا رو داره دیسک نجات نود وکاسپراسکای هم هسش

amir.7
15-03-2011, 22:53
سلام

دانلود دیسک نجات جی دیتا با حجم 255 مگ

rassool
15-03-2011, 23:04
سلام . دوستان انتی ویروس ایواست هم دیسک نجات داره؟ اگه داره ممنون میشم بزارید.

Dr Hannibal
16-03-2011, 12:36
سلام . دوستان انتی ویروس ایواست هم دیسک نجات داره؟ اگه داره ممنون میشم بزارید.

خیر نداره. بوت تایم اسکن همان کارو انجام میده.

imanpod
16-03-2011, 19:30
خیر نداره. بوت تایم اسکن همان کارو انجام میده.
البته دقیقا که همون کارو انجام نمیده ، چون بعضی وقتها ویروس ها حتی اجازه ی درست بوت شدن سیستم رو هم نمیدن .
بهترین راه برای پاکسازی ویندوز استفاده از دیسک live اوبونتو هست . خود ubuntu اگر dvd لایوش رو بگیرید آنتی ویروس clam داره ولی avast هم ورژن اوبونتویی داره که معمولا برای استفاده ی آوست برای نجات سیستم باید دیسک لایو اوبونتو استفاده کنید ، فقط خودم چون هنوز تست نکردم نمیدونم در این جور مواقع باید آوست رو از روی فلش دیسک اجرا کنیم یا نه ؟ خودتون ورژن اوبونتوی آوست رو سرچ کنید به نتیجه میرسید .

wordship
16-03-2011, 20:20
اجازه ی درست بوت شدن
خودتون جواب خودتونو دادین پس اگه اجازه بوت شدن ندن چه فرقی داره !! سیدی؟ یا بوت تایم؟

imanpod
17-03-2011, 10:28
خودتون جواب خودتونو دادین پس اگه اجازه بوت شدن ندن چه فرقی داره !! سیدی؟ یا بوت تایم؟
شاید بهتر باشه حرفم رو اصلاح کنم . من خودم 2 ساله دارم آوست استفاده میکنم . ولی یکبار که آوست رو سیستمم نصب نبود و سیستمم دچار یک تروجان خیلی ناجور شده بود و بعد از آلوده شدن سیستم آوست رو نصب کردم ، بوت تایم اسکن آوست نتونست سیستم رو پاکسازی کنه (حتی تو safe mode) ولی اگر با dvd یا cd لایو اوبونتو این کار رو میکردم ، دیگه اون تروجان هیچ جایی برای پنهان شدن نداشت . بنابراین برای پاکسازی بعد از آلوده شدن سیستمی که روش آنتی ویروس نصب نبوده ، استفاده از دیسکهای لایو بهتره . من کل منظورم این بود . فکر کنم در مورد بوت اشتباه گفته بودم .
منظورم از بوت این بود که گاهی اوقات ویروس باعث میشه سیستم عامل بالا نیاد(حتی تو safe mode) یا مثلا باعث میشه که آوست کار نکنه. در چنین شرایطی که شما دسترسی به خود آنتی ویروس ندارین چاره چیه ؟ چجوری میخواین روی گزینه ی boot time scan کلیک کنین و اون رو اجرا کنین ؟
تنها چاره استفاده از دیسکهای لایو مثل hiren's bootcd یا ubuntu live cd or dvd هست .

wordship
17-03-2011, 12:19
البته بوت تایم اتوماتیکه فکر میکنم!
نورتون هم داره

arash2050
19-04-2011, 19:39
آخرین نسخه دیسکت نجات کسپر همیشه با رفتن به این آدرس شروع به دانلود می شه