ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیومدن ویندوز به خاطر اررور هارد سوم

camel_60
25-01-2011, 17:05
با سلام خدمت اساتید محترم
امروز با یه مشکل عجیب رو به رو شدم:41:
با سیستم از صبح کار کردم و تمام درایو ها به خوبی کار می کرد , بعد ریستارت یهو دیدم صفحه زیر اومد و درایور E رو چک میکنه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرحله بعد سر این صفحه 15 دقیقه هم صبر کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد :

چندین بارهم ریست کردم اما هیچ چیزی تغییر نکرد , بایوس رو هم چک کردم دیدم هارد رو شناخته :

مدل هارد هم : Maxtor 120 gb Diamond max 10

دوستان واقعا اطلاعات این هارد برای ارزش داره:18::41::41::41:
تو رو خدا هر کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنید:19:

در ضمن این نکته رو هم بگم هارد رو کندم و ویندوز به خوبی بالا میاد !!! نکته بعدی هم اینکه هارد به خوبی کارشو میکنه و میچرخه اما نمیدونم چرا بالا نمیاد !!!
با تشکر

ihddc
25-01-2011, 19:01
با سلام خدمت اساتید محترم
امروز با یه مشکل عجیب رو به رو شدم:41:
با سیستم از صبح کار کردم و تمام درایو ها به خوبی کار می کرد , بعد ریستارت یهو دیدم صفحه زیر اومد و درایور E رو چک میکنه :

مرحله بعد سر این صفحه 15 دقیقه هم صبر کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد :

چندین بارهم ریست کردم اما هیچ چیزی تغییر نکرد , بایوس رو هم چک کردم دیدم هارد رو شناخته :

مدل هارد هم : Maxtor 120 gb Diamond max 10

دوستان واقعا اطلاعات این هارد برای ارزش داره:18::41::41::41:
تو رو خدا هر کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنید:19:

در ضمن این نکته رو هم بگم هارد رو کندم و ویندوز به خوبی بالا میاد !!! نکته بعدی هم اینکه هارد به خوبی کارشو میکنه و میچرخه اما نمیدونم چرا بالا نمیاد !!!
با تشکر

سلام

سیستم شما در حال اسکن کردن هارد شما میباشد. شما میتوانید در هنگام بوت قبل از شروع اسکن با زدن یک کلید کیبورد از اسکن جلوگیری کنید و سیستم بالا خواهد آمد.
اگر پارتیشن مورد نظر بصورت نرمال در دسترس بود میتوانید اطلاعات را کپی کنید.
اگر بعد از کنسل کردن اسکن هارد سیستم بالا نیامد یا مشکلی در شناختن هارد وجود داشت یا اطلاعات کپی نشد ممکن است هارد دچار مشکلی شده باشد. با توجه به قدمت هارد شما امکان استهلاک مکانیکی هارد وجود دارد.

موفق باشید

camel_60
25-01-2011, 20:24
سلام

سیستم شما در حال اسکن کردن هارد شما میباشد. شما میتوانید در هنگام بوت قبل از شروع اسکن با زدن یک کلید کیبورد از اسکن جلوگیری کنید و سیستم بالا خواهد آمد.
اگر پارتیشن مورد نظر بصورت نرمال در دسترس بود میتوانید اطلاعات را کپی کنید.
اگر بعد از کنسل کردن اسکن هارد سیستم بالا نیامد یا مشکلی در شناختن هارد وجود داشت یا اطلاعات کپی نشد ممکن است هارد دچار مشکلی شده باشد. با توجه به قدمت هارد شما امکان استهلاک مکانیکی هارد وجود دارد.

موفق باشید

ممنون
الان وارد ویندوز شدم ولی درایو باز نمیشه :13:
عکس هم میذارم :

حالا راه حل این مشکل چیه؟:41:

ihddc
25-01-2011, 21:11
ممنون
الان وارد ویندوز شدم ولی درایو باز نمیشه :13:
عکس هم میذارم :

حالا راه حل این مشکل چیه؟:41:

سلام

خوب این عکس نشون میده که سیستم عامل نمیتونه با فایل سیستم هارد دیسک شما ارتباط برقرار کنه و بخاطر همین هارد را بصورت فرمت نشده نشون میده.

دلیل این مشکل معمولا وجود بدسکتور در هارد است که با توجه به قدمت هارد شما امکان خرابی فیزیکی پلتهای داخل هارد است.
اگر تخصصی در زمینه بازیابی اطلاعات دارید میتوانید از نرم افزارهای بازیابی استفاده کنید.
البته پیشنهاد میکنم که این کار را انجام ندهید. چون شما از یک کامپیوتر معمولی استفاده میکنید که هیچ کنترلی روی هارد دیسک ندارد. اگر پلتها خراشیده شده باشد این خراش میتواند باعث خرابی هد هارد شود و هارد دیگر شناخته نمیشود.
پیشنهاد میکنم به یکی از مراکز بازیابی اطلاعات مراجعه کنید. البته اطمینان داشته باشید که ابزار بازیابی اطلاعات را داشته باشند.

موفق باشید