مشاهده نسخه کامل
: hp-3140 vs acer 5742g
M A M M U T
25-01-2011, 15:48
سلام خدمت دوستان
با توجه به قیمت تقریبا مشابه این دوتا لپتاپ در خرید شون مردد شدم.
acer با کارت گرافیک 540 , hp با کارت گرافیک 5650 و سی پی یو های core 5 ;یکسان در هردو
قصد من از خرید لپتاپ دیدن فیلم و موسیقی و بازی کردن هست.
آیا کارت گرافیک ایسر به اندازه ای قوی هست که بتونه تفاوت محسوسی در اجرای بازی ها به وجود بیاره؟
سرعت بالاتر هارد در hp چه مزیتی داره؟
کلا میشه این دوتارو با هم مقایسه کنید.ممنون
pooriya_hp
25-01-2011, 16:11
پیشنهاد من 3140 هست ..... اگه 3140us رو بخری دیگه نورعلی نور میشه ....
موفق باشید
Macushla
25-01-2011, 16:12
از نظر گرافيك 540 تو نوت بوك چك حدودا 9 رده از 5650 بالاتره و با توجه به benchmark هايي كه گذاشته ، مطمئنا بهتر عمل ميكنه .
ميتوني مقايسه كني :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قصد من از خرید لپتاپ دیدن فیلم و موسیقی و بازی کردن هست.تا اون جا كه من شنيدم ، 5742g صداي خيلي ضعيفي داره و اين تنها نقطه ضعفه !
در كل اگه با كيفيت بازي در حد مديوم ميتوني كنار بياي hp بگير . البته خيلي از بازي ها رو ميتوني رو تنظيمات high هم اجرا كني
Ultra_Black
25-01-2011, 16:18
سلام
آیا کارت گرافیک ایسر به اندازه ای قوی هست که بتونه تفاوت محسوسی در اجرای بازی ها به وجود بیاره؟
GT540M نسبت به 5650 قدرت بیشتری داره (به طور محسوس)
ولی هر دو فریم ریت خوبی تو بازیهای فعلی میگیرن
سرعت بالاتر هارد در hp چه مزیتی داره؟
بالا اومدن سریع ویندوز و لود سریعتر نرم افزار ها
در کل کند ترین قطعه تو کامپیوتر همین هارد دیسک هست و هر چقدر سریعتر باشه،سیستمتون هم سریعتر خواهد (در همه کاربردها)
البته بطبع انرژی بیشتری هم مصرف میکنه و توان بیشتری از باتری میطلبه
کلا میشه این دوتارو با هم مقایسه کنید.ممنون
به نظر مهم ترین ضعفی که 5742G داره اسپیکر مونوش هست،که حسابی تو ذوق من میزنه و به شخصه صدای استریو برام خیلی مهمه!
از لحاظ کیفیت صفحه نمایش HP کمی بهتر عمل میکنه،از لحاظ دیزاین و طراحی هم هر دو خوب هستند ولی من طراحی HP رو بیشتر میپسندم (که البته سلیقه ای هست)
هر دو هم حدود 2.5-3 ساعت تو کارهای معمولی شارژ نگه میدارن
از لحاظ کانفیگ هم تقریبا تو یک سطح هستن و فقط 5742G حدود 100Mhz فرکانس بالاتری داره که البته در عمل چندان به چشم نمیاد
و کلا از لحاظ کارایی تفاوت فاحشی با هم ندارند و هر کدوم رو بگیرین ضرر نکردید...!
موفق باشید
M A M M U T
29-01-2011, 15:24
دوستان یه سوال دیگه...
تفاوت صدای مونو با استریو چقدر هست؟اصلا چه تفاوتی دارن؟
اگه از هد فون استفاده کنم خیلی تفاوت در صدا وجود داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.