PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت ماشین Lotus Elise

3d-meysam
25-01-2011, 15:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلا به بروبچ.:10:
همونطور که قول دادم نحوه ساخت ماشین Lotus Elise رو واستون میزارم. من ماشین رو تقریباً تمام کردم و حالا دارم یجورای صافکاریش میکنم. فعلاً چند عکس از این قسمتش میزارم و اگه کسی فکر میکنه جایشو باید طور دیگه میساختم یا اینکه چطور ساختم نظر بده.

خوب این رندر نهایشه :

اینجا چون من بلوپرینت از بالای ماشین نداشتم و اینکه دوست داشتم منحنی های مدلم دقیق و تمیز از آب در بیان از Shape ها استفاده کردم. این ایده خودم بود :31:

برای ساخت مدل از Edit Poly استفاده کردم که در این تصویر میتونید نحوه ساخته شدن رو از روی وایر فریم مدل بفهمید.

اینم خود مدله که روی بلوپرینت قرار گرفته.

خوب مرحله بعد قسمت پایین رو واستون نمایش میدم که یکی از قسمت های مهم ماشینه.
موفق باشید :11:

alone_son
25-01-2011, 15:40
دستت درد نکنه ای مستر:10:
بابا بازم به تو مستر که فکر ما آماتور ها هم هستی:27:
مطمئن باش که همه آماتور ها به خاطر اینکه نذاشتی شون توی کف مدل ماشینت و
بهشون آموزش دادی دعات می کنند :40:
((البته زیاد خوشحال نشو چون توی بچه های این فروم فقط من آماتورم یعنی فقط یک نفر دعات میکنه:31:))

Lord-Voldemort
25-01-2011, 16:59
ممنون از اموزش ولی چرا اون سوراخ های بالای کاپوت خوب گرد نشده

3d-meysam
25-01-2011, 18:00
دستت درد نکنه ای مستر:10:
بابا بازم به تو مستر که فکر ما آماتور ها هم هستی:27:
مطمئن باش که همه آماتور ها به خاطر اینکه نذاشتی شون توی کف مدل ماشینت و
بهشون آموزش دادی دعات می کنند :40:
((البته زیاد خوشحال نشو چون توی بچه های این فروم فقط من آماتورم یعنی فقط یک نفر دعات میکنه:31:))

اگه تو آماتوری پس من زیر آماتور :27:

اگه منظورت چراغ هاست واسه اینکه گرد نیستن :31: یه چیزی تو مایه های بیضی شکل. تصویر اصلی ماشین رو ببینی متوجه میشی.

meysam 3d
25-01-2011, 20:40
این جاش اینجا نبود حدود یک ماهه این مدل داره ساخته میشه اونوقت باید اینارو میپرسیدید عزیز

ممنون ادامه بده رفیق و اینجا هم فقط مخصوص آموزش باشه نه نظر دادن
راستی اون عکس بالا واقعیه یا رندر خودته؟

3d-meysam
25-01-2011, 20:59
این جاش اینجا نبود حدود یک ماهه این مدل داره ساخته میشه اونوقت باید اینارو میپرسیدید عزیز

ممنون ادامه بده رفیق و اینجا هم فقط مخصوص آموزش باشه نه نظر دادن
راستی اون عکس بالا واقعیه یا رندر خودته؟
نه اون واقعیه :31: میخوام رندر نهایم اونطوری بشه :27: باید قدرت Mental Ray رو تو این صحنه به رخ بکشم:5: یعنی تو این آموزش ساخت ساختمون پشتی هم خواهیم داشت :8:

meysam 3d
25-01-2011, 21:14
نه اون واقعیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خودت بخند، تو هم همینطور میشیا :31:

میخوام رندر نهایم اونطوری بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید قدرت Mental Ray رو تو این صحنه به رخ بکشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی تو این آموزش ساخت ساختمون پشتی هم خواهیم داشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قلب ماهم رحم کن ضعیفه :31:

Dark000prince
26-01-2011, 00:48
سلام عزیز
دستت درد نکنه که عکسارو گذاشتی . :11::11:

ولی اگه می تونی کاپوت ماشین رو مرحله مرحله با عکس بزار و دستورایی رو هم که استفاده میشه بگو تا شاید منم یه چیزی یاد گرفتم .
منظورم نکاتیه که استفاده می کنی و ... و ریزه کاریای کارتو بگو .
من چقدر پررو ام :31::31:

3d-meysam
31-01-2011, 11:51
Hi. What up?
قسمت دوم ماشین هم آماده کردم (هرچند خیلی دیر، آخه یکم سرم شلوغه). قسمت های ساخته شده رو با یک عکس و کمی توضیح واستون گذاشتم. :10:

این رندر کامل همراه با دو وایرفریم، یکی با Mesh Smooth و دیگری بدون Mesh Smooth

تو این قسمت کار رو با روش بیرون کشیدن Edge ها از سمت گلگیر شروع کردم تا منحنی اول رو ساختم. بعدشم منحنی دوم رو روی منحنی اول ساختم. ادامه دادم تا به آخر رسیدم. پلاک رو هم با Extrude کردن ساختم. واسه اینکار اول شکل کلیشو با تعداد پولی های کمتر ساختم و بعدش پولی اضافه کردم و دقت کار رو بردم بالا.

این یکی قسمت سمت راست گلگیره که ساختش سخت نبود

اما این قسمت، از Spline ها استفاده کردم و اصلاح کننده Extrude رو بهش اضافه کردم. بعدش به Edit Poly تبدیلش کردم و یکسری تغییرات بهش دادم تا این شکی شد.

میرسیم به قسمت آخر که شامل شیشه جلو و فریم دورشه. فریم رو طبق بلوپرینتش با بیرون کشیدن Edge ها ساختم و شیشه رو هم از یک Plan استفاده کردم و با تبدیل اون به Edit Poly واستفاده از اصلاح کننده Bend خمش کردم و لبه هاشو تنظیم کردم.

******** مرحله بعد ساخت در و سقف ماشینه ********
موفق باشید :11:

PrimeP30Master
21-02-2011, 19:45
سلام بر همه دوستان عزیز ،
بچه ها یه دو تا بلوپرینت کامل و از دو مدله این ماشینی که آقا میثم ساختن و برامون آموزش دادن گیر آوردم ، گفتم هم بیام یه سری به فروم بزنم و هم اونا رو برا شما قرار بدم تا بلکه مورد استفاده شما دوستان قرار بگیره؟!
دوستان برای اینکه حجم این فایلها کم بشه فرمتشون EPS هست که با فتوشاپ براحتی باز میشن و قابل ادیت هستن و در ضمن فشردش هم کردم که در نهایت حجمش شده 98.7 Kb ?!
کیفیتشون هم عالیه؟!!

Blueprint of Lotus : Elise & Exage / Format.eps

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3d-meysam
04-03-2011, 18:00
سلام
میدونم خیلی دیر به دیر این تاپیک رو ادامه میدم ولی خوب چه کنیم، وقت نیست :27: رسیدیم به قسمت در ماشین که روند کار رو واستون توضیح میدم.

تصویر نهایی :

این قسمت پایین در میشه که پیچیدگی خواص خودش رو داشت، اول از سمت گلگیر از روش درگ کردن Edge ها استفاده کردم و بیس کارشو ساختم، بعد با ابزار cut اون خط برجسته وسطشو ساختم.

اینم خود در، واقعاً گیج شدم تا فهمیدم درش چه شکلیه :31: در هم از سمت گلگیر ساختم، پایه آینه رو هم جدا ساختم و بعد به در متصلش کردم.

آینه خیلی ساختش آسون بود، اول یه باکس ساختم و با edit poly شکلش دادم.

آخرین قسمتشم شامل شیشه و سقف و فریم های دورشون بود، سقف رو از یک plane ساختم و با edit poly منحنیشو تنظیم کردم.

hadi665
04-03-2011, 19:43
آفرین خیلی خوب مدلشو داری میسازی
همینطوری ادامه بده

: )

AMINGERAMI
04-03-2011, 21:24
داش میثم شما که کارت درسته و نیازی به تشویق و تمجید و به به و چه چه نداره....! :d

همینطور ادامه بده.... فقط یادت باشه وقت گذاشتن رو مدلینگ خیلی خوبه ولی فکر کنم باید بیشتر از مدلینگ پس از پایان کار روی تکسچرینگ کار کنی....در کل خیلی خوبه... :x

Good Luck

3d-meysam
04-03-2011, 21:59
داش میثم شما که کارت درسته و نیازی به تشویق و تمجید و به به و چه چه نداره....! :d

همینطور ادامه بده.... فقط یادت باشه وقت گذاشتن رو مدلینگ خیلی خوبه ولی فکر کنم باید بیشتر از مدلینگ پس از پایان کار روی تکسچرینگ کار کنی....در کل خیلی خوبه... :x

Good Luck

رندرش کار منتال ریه :27: کاش مدلسازی هم مثل رندرینگ بود :31:

آفرین خیلی خوب مدلشو داری میسازی
همینطوری ادامه بده

: )
مرسی، این کار از این جلو تر بردم، فقط تایراش مونده و رندر که سعی میکنم سریع تر بذارم:11: