PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی ؟

gt333
25-01-2011, 14:09
لپتاپم پارتیشن بندیش بد انجام شده. با هر برنامه ای میام درستش کنم ارور میده .اصلا resize نمیشه

یا هر گزینه ای میزنم میاد چک کنه این ارورو میده تروخدا کمک کمنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mamadex
25-01-2011, 15:48
سلام
بهترين برنامه براي اين کار، آخرين نسخه پاراگون است. (Paragon Software - Partition Manager 11 SE Personal)
بعد از نصب حتما از سي دي آماده خودش براي ريکاوري يه کپي بگير. (براحتي رو فلش هم ريخته ميشه) تا در مواقع خاص توسط اون زمان از دست رفتن اطلاعات ازش استفاده کني.

اين مشکل ممکن است به بدسکتوري هارد برگردد. شما ميتوانيد هارد را درآورده و به هارد يک سيستم ديگر زده و از ابزار test surface جهت بررسي اررورها استفاده کنيد. چون موقع شناسايي بدسکتورها سيستم قفل ميکند بايد از سيستم دوم استفاده کنيد. مکان هايي که بدسکتور دارد را شناسايي و Unallocated کنيد.
البته بهتر بود تصويري از پارتيشن هاي هارد خود را هم در تاپيک مي گذاشتيد.

اگر مشکل مربوط به بدسکتوري نيست:
از تصوير فوق معلوم است از ويندوز استفاده مي کنيد. بهتر است فقط يک پارتيشن Primary و آن هم ويندوز داشته باشيد و بقيه را Logical در Extended کنيد.
جهت Resize سريع انتقال فايل ها درايوها را Defrag کنيد.
نسخه جديد داراي امکان پيدا کردن پارتيشن هاي گم شده است. پس نگران خراب شدن هارد ديسک نباشيد.
پيشنهاد مي شود مراحلي که با نرم افزار فوق قصد انجام داريد را يکي يکي انجام دهيد و Apply کنيد.
گاها داشتن يک سي دي گنو/لينوکس مثل ابونتو مفيد واقع شده.

gt333
25-01-2011, 15:58
سلام
بهترين برنامه براي اين کار، آخرين نسخه پاراگون است. (Paragon Software - Partition Manager 11 SE Personal)
بعد از نصب حتما از سي دي آماده خودش براي ريکاوري يه کپي بگير. (براحتي رو فلش هم ريخته ميشه) تا در مواقع خاص توسط اون زمان از دست رفتن اطلاعات ازش استفاده کني.

اين مشکل ممکن است به بدسکتوري هارد برگردد. شما ميتوانيد هارد را درآورده و به هارد يک سيستم ديگر زده و از ابزار test surface جهت بررسي اررورها استفاده کنيد. چون موقع شناسايي بدسکتورها سيستم قفل ميکند بايد از سيستم دوم استفاده کنيد. مکان هايي که بدسکتور دارد را شناسايي و Unallocated کنيد.
البته بهتر بود تصويري از پارتيشن هاي هارد خود را هم در تاپيک مي گذاشتيد.

اگر مشکل مربوط به بدسکتوري نيست:
از تصوير فوق معلوم است از ويندوز استفاده مي کنيد. بهتر است فقط يک پارتيشن Primary و آن هم ويندوز داشته باشيد و بقيه را Logical در Extended کنيد.
جهت Resize سريع انتقال فايل ها درايوها را Defrag کنيد.
نسخه جديد داراي امکان پيدا کردن پارتيشن هاي گم شده است. پس نگران خراب شدن هارد ديسک نباشيد.
پيشنهاد مي شود مراحلي که با نرم افزار فوق قصد انجام داريد را يکي يکي انجام دهيد و Apply کنيد.
گاها داشتن يک سي دي گنو/لينوکس مثل ابونتو مفيد واقع شده.

منم از این نر افزار استفاده میکنم دوست عزیز.ولی برای ورود به هر بخشی این ارور میده.مثلا برای ساخت پارتیشن جدید هم اینو میده.برای ورود به قسمت RESIZE هم همینو میده.
هارد. نمیشه راحت در آورد آخه لپتاپ هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس پارتیشن بندیمه
ممنونت میشم کمکم کنید

Mamadex
25-01-2011, 17:39
ظاهرا پارامترهای درایو ها قانونی (طبق اصول معمول) نیستند. مثلا چرا درایو سی دی رام Primary است؟
یه تصویر هم از برنامه پاراگون بزار.

Mamadex
25-01-2011, 17:53
روی این هارد ویندوز نصب هست؟

چرا اون پارتیشن اول با ۲۰۰مگ فضای خالی رو بش حرف درایو ندادی؟
این پارتیشن تخصیص شده ولی حرف درایو ندارد. از همین Disk Management درستش کن.

gt333
25-01-2011, 18:05
با اون برنامه تو هیچ گزینه ای نمیره حتی DELETE PARTIOTION هم نمیره.فقط برنامه اجرا میشه ولی موقع ورود به گزینه ها ارور میده

Mamadex
25-01-2011, 18:05
راستی این نکته رو هم بگم که Resizeهایی که برای پارتیشن های با تعداد فایل زیاد و بعضا حجیم، در بهترین شرایط، ممکنه شما رو مجبور کنه سیستمتونو تا یک رو روشن نگه دارید. شانس داشته باشید اررور نده! اینو باتوجه به درایو Cتون میگم.

gt333
25-01-2011, 18:16
الان تو این درایوها یکی به اسم RECOVERY هست آیا با FDISK ]مرو پاک کنم از اول درست کنم ایرادی داره ؟ ویندوز ارجینال داره

Mamadex
25-01-2011, 18:18
هارد. نمیشه راحت در آورد آخه لپتاپ هست.
با اون برنامه تو هیچ گزینه ای نمیره حتی DELETE PARTIOTION هم نمیره.فقط برنامه اجرا میشه ولی موقع ورود به گزینه ها ارور میده

پیچ های کناری هارد لپتاب با یک پیچگوشتی خوب براحتی باز و بیرون کشیده می شود (اکثراً)
اما
شما همون دیسک ریکاوری که ساخت پاراگون هست (فایل ISO توی پوشه برنامه هست) رو رایت کنید یا با خود برنامه رو فلش بریزید. و از توی بوت دیسک ریکاوری مراحل تغییرات پارتیشن رو انجام بدید.
در این صورت چون دیسک ریکاوری از لینوکس استفاده شده پس موارد مرتبط با عیب نرم افزاری ویندوز (ویروسها) نادیده گرفته می شود. سرعت هم بالا می رود.

gt333
25-01-2011, 18:21
هارد لپتاب با یک پیچگوشتی حوب براحتی بیرون کشیده می شود (اکثراً)
اما
شما همون دیسک ریکاوری که ساخت پاراگون هست (فایل ISO توی پوشه برنامه هست) رو رایت کنید یا با خود برنامه رو فلش بریزید. و از توی بوت دیسک ریکاوری مراحل تغییرات پارتیشن رو انجام بدید.
در این صورت چون دیسک ریکاوری از لینوکس استفاده شده پس موارد مرتبط با عیب نرم افزاری ویندوز (ویروسها) نادیده گرفته می شود. سرعت هم بالا می رود.

با FDISK بهتر نیست به نظرتون ؟ اون درایوهای ریکاور چی هست ؟ پاک بشه ایراد داره ؟ سی دی دارم ازشون

Mamadex
25-01-2011, 18:36
اگه تو هاردت اطلاعات نداری و می خوای ویندوز رو هم دوباره نصب کنی که مشکلی نداری.
در ضمن ویندوز (کَل) اگه اوریجنال (طبیب) بود سر خودش دوا می نمود! :31:
FDisk اصلا پیشنهاد نمی شود (نظر منه) در ضمن هیچ فرقی با Disk Management نداره.

به دایرکتوری زیر بروید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل سی دی با فرمت ISO که توش هست رو رایت کنید.
سیستم را Restart کنید.
هنگام بوت شدن کلید F12 را بزنید. Boot from CD-ROM را انتخاب کنید.
از Partition Manager گرافیکی بوت شده جهت تغییرات روی پارتیشن ها استفاده کنید و لذت ببرید!

nilofar69
02-02-2011, 01:01
سلام
دوستان عزیز ممنون میشم منو راهنمایی کنین.

تازگی ها یه لپ تاپ hp Dv6-3142 گرفتم.خیلی دوستش میدارم!!

اما نمی دونم چطور پارتیشن بندی کنم.آخه چند نفر بودن که با برنامه هایی مثل آکرونیس یا پارتیشن مجیک خواستن پارتیشن

بندی کنن ولی ویندوزشون پریده!!

من می خواستم پارتیشن بندی کنم پشیمون شدم!!

یکی از آشناهامون می گفت اصلا پارتیشن بندی نکن.نباید فضای درایو سی رو تقسیم کنی!!!!!!!!!!!!!!!

گفتم خب فوقش اگه بعد از پارتیشن بندی ویندوز پرید،با بک آپی که قبلا از ویندوز گرفتیم دوباره ویندوزو نصب می کنیم.

می گفت نه!!!!!!!! DLL ها خراب میشه!!!!!!!!

بسمه الله.اینو نشنیده بودیم تا حالا!!!!!!!!!!!

خلاصه مردد شدم!!

ولی من تا حالا بیشتر از 50-60 بار درایو سی pc رو فرمت کردم ویندوز نصب کردم. چیزیش نشده

هارد که با هارد فرقی نداره

هر چی هست زیر سره درایوای مخفی لپ تاپه!!شاید البته!!نمی دونم

حالا من چیکار کنم؟؟واقعا نباید از درایو سی فضا برداشت؟! نمی شه که.یعنی همه فقط همون دو تا درایو رو رو لپ تاپشون دارن؟

خنده داره خب.
تورو خدا بگید چیکار کنم؟:42::37:

gt333
11-02-2011, 00:38
جان مولی یکی بیاد راهنمایی کنه چجوری سایز درایوهارو تغییر بدم ؟ تو پاراگون و آکرونیس هم هیچ تغییری اجازه نمیده روی درایوها انجام بشه کمک

teknosys
11-02-2011, 19:32
سلام
دوستان عزیز ممنون میشم منو راهنمایی کنین.

تازگی ها یه لپ تاپ hp Dv6-3142 گرفتم.خیلی دوستش میدارم!!

اما نمی دونم چطور پارتیشن بندی کنم.آخه چند نفر بودن که با برنامه هایی مثل آکرونیس یا پارتیشن مجیک خواستن پارتیشن
.
.
.

خنده داره خب.
تورو خدا بگید چیکار کنم؟:42::37:

سلام

در صورت پارتیشن بندی هارد اگه درست عمل بشه و اتفاق غیرمنتظره ای نیفته هیچ مشکلی نه برای هارد و نه ویندوز پیش نمیاد. حتی کارایی ویندوز بیشتر میشه و عمر هارد هم بیشتر خواهد شد. چون بعد از پرتیشن بندی هار برای ارسال اطلاعات به قطعاتی مثل رم و CPU دور بیخود نمیزنه و راحت تر و سریعتر اطلاعات رو پیدا میکنه.

از نرم افزار EASEUS Partition Master 7.0.1 Professional Edition Retail استفاده کن. فقط چند نکته رو در نظر داشته باش.

1. شارژر وصل باشه به دستگاه
2. آنتی ویروس رو غیر فعال کن.
3. اگه ویندوزت سون باشه نمیزاره بیشتر از 4 پارتیشن داشته باشی و اگه ریکاوری هم داشته باشی با درایو سی فقط میتونی دوتا درایو اضافه کنی. برای اینکه بیشتر درایو داشته باشی باید وقتی که حجم مورد انتخاب رو از درایو سی جدا کردی اون رو از Primery به Logical اغییر بدی تا بتونی درایو بیشتری داشته باشی.

لینک دانلود از سافت گذر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشین.

teknosys
11-02-2011, 19:38
جان مولی یکی بیاد راهنمایی کنه چجوری سایز درایوهارو تغییر بدم ؟ تو پاراگون و آکرونیس هم هیچ تغییری اجازه نمیده روی درایوها انجام بشه کمک

سلام

مشکل در تعداد درایوهای موجود هست . اگه ویندوزت سون باشه بیشتر از 4 درایو نمیتونی داشته باشی. فکر کنم لپ تاپ شما HP باشه. اگه اینطوره شما یه درایو ویندوز داری که تقریبا کل حجم هاردته به همراه یه درایو ریکاوری که ممکنه مخفی باشه و شما نبینینش و درایوی به نام HP tools که روی هم میشه 3 تا . اگه اصلن نذاره شما پرتیشن بندی کنی ممکنه درایو Systrm Reserved هم داشته باشی که اونم تو سون مخفیه. چون شما 4 تا درایو Primery دارین نمیتونین درایو جدیدی رو بسازین . نرم افزار رو باز کنید و یه تیکه از سی رو جدا کنید و بعد اون رو به Logical تغییر بدین. تا بتونین یه درایو بسازین. بعد یه تیکه از اون رو جدا کنید و باز اون رو Lgical کنید . همینطور تا آخر تا بتونید به تعداد درایو مورد نظر برسین .

اگه سوالی بود در خدمتم.

موفق باشین.

saed64
22-02-2011, 01:07
من فکر نمی کنم مشکل این چیزایی باشه که اشاره کردند
اگه دقت کرده باشی رنگ پارتیشن هات سبز پسته ای هست
این رنگ متعلق به پارتیشن های اکتیو هست
با این برنامه از حالت اکتیو خارجش کن

EASEUS Partition Master 7.0.1 Professional Edition Retail