PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مرود ماده های 19 و 35 آیین نامه آموزشی

ho0rezam
25-01-2011, 13:00
سلام.
دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و این ترم 14 واحد برداشته بودم...طول ترم نخوندم و حالا هم درس ها خر مارو گرفتن.
اگه 6 واحد حذف کنم فقط واسم 8 واحد میمونه (دانشجوی پاره وقت هستم)
آیا پاس کردن فقط 8 واحد واسم مشکل ایجاد میکنه؟ مشروطی به حساب میاد؟ کل ترم حذف میشه؟

ماده 5 – در نظام آموز پاره وقت، دانشجو مي تواند، حداقل 10 واحد و حداکثر 20 واحد درسي را در هر نيمسال تحصيلي انتخاب کند.

ماده 19 : تعداد واحدهاي انتخابي دانشجوي تمام وقت در يک نيمسال تحصيلي نمي تواند از 12 واحد کمتر و از 20 واحد بيشتر باشد.

ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود.
تبصره 1 – غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 – تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است.
تبصره 3 – در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال (موضوع ماده 19) لازم نيست.

در ماده 5 اومده که منه دانشجوی پاره وقت اول ترم میتونم حداقل 10 واحد بردارم ، درسته؟... خب من 14 واحد برداشتم و کلاس هارو هم شرکت کردم..حالا سر جلسه امتحان میخوام از ماده 35 استفاده کنم و 2 تا 3 واحدی رو حذف کنم که با این کار واحد هام میشه 8 واحد...آیا مشکلی پیش میاد؟
منظور از تبصره 3 چی هست؟ آیا دیگه رعایت حداقل واحد لازم نیست؟

ممنون میشم جامع و کامل راهنماییم کنید
هر چقدر هم که با مدیر گروه تماس میگیرم جواب نمیده

Luxe
25-01-2011, 19:56
شما بیا 20 واحد بردار ولی 1 واحد پاس کن.!در هر حال معدل ترم نباید زیر 12 بشه تا مشروط نشی
تو انتخاب واحد که رعایت حداقل انتخاب لازمه