ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری:هنگ کردن premiere cs4 به محض بالا آمدن

mhd1368
25-01-2011, 12:15
سلام

من یه مشکل بزرگ و عجیب دارم.اونم اینکه وقتی این نسخه رو نصب کردم خوب بود اما بعد از یکی دو دفعه کار کردن حتی با نصب دوباره بمحض بالا اومدن هنگ میکنه.گاهی حنی پنجره کار رو نشون نمیده!

ویندوزم xp , و سیستمم کاملا جدید و قوی هست.

لطفا کمکم کنید.:11:

کلافم کرده.:41:

mhd1368
26-01-2011, 00:08
کسی نیست کمکم کنه؟

یه چیز دیگه هم هست احساس میکنم وقتی برنامه بالا میاد با نمایش قسمت پانل برنامه مشکل داره.
درواقع صفحه نمایشگری که ما ویدئوها رو توش میبینیم(مربع سیاه)...این بالا نمیاد و باعث هنگ کردن برنامه میشه.

samiei_m_j
26-01-2011, 15:42
سلام اميدوارم حالت خوب باشه
به طور معمول اين اتفاق وقتي ميوفته كه رم كامپوتر شما 1 يا كمتر از 1 باشه ولي حالا كه ميگي قبلا مي اومده ولي حالا نه ميتونه براي وجود ويروس تو كامپوترت باشه كه اگه از وجود ويروس هم خيالت راحته مي توني با يكي از نرم افزار هاي uninstall استفاده كني كه اگه نشد بايد ويندوزتو repair يا از نو نصب كني
اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم

pcsoft
26-01-2011, 20:20
سلام دوست عزیز...
Premiere CS4 مشکل هنگ کردنش برای تقریبا همه هست من هم روی لپ تاپم باهاش مشکل داشتم با وجود CPU دو هسته ای و کارت گرافیک ATI HD 5730.
پیشنهاد می کنم اگر براتون مهمه نسخه CS5 رو نصب کنید که کاملا مشکل هنگ کردن حل شده و برنامه از سرعت بالایی برخورداره. البته فقط نسخه 64 بیتی داره و برای استفاده باید ویندوز 64 بیتی داشته باشید...

mhd1368
26-01-2011, 23:27
ممنون از نظراتتون رم من 2 گیگه.فکر نکنم سیستمم ویروسی باشه.سعی میکنم با یه نرم افزار پاکش کنم.

اما پی سی سافت عزیز ویندوز من 32 بیتیه... چه کنم؟

pcsoft
27-01-2011, 07:30
اگه مادربوردتون از ویندوز 64 بیتی پشتیبانی می کنه خب یه ویندوز 7 64 بیتی نصب کنید..
البته یه پیشنهاد دیگه من هم استفاده از نسخه Premiere Pro 2 هستش..
این نسخه هم سبک تره هم کارایش تفاوت زیادی نداره با CS4..
هم ظاهر زیبایی داره..
موفق باشید

Mr Andersson
30-01-2011, 06:11
درود;

از پلاگین خاصی استفاده میکنید؟ به هر نحو که میتونید پروژه رو سبک کنید ببینید چی میشه. (کم کردن زمان- کمتر کردن افکتها و...).

.......

mohammad_f2907
09-02-2011, 01:44
اگه مادربوردتون از ویندوز 64 بیتی پشتیبانی می کنه خب یه ویندوز 7 64 بیتی نصب کنید..
البته یه پیشنهاد دیگه من هم استفاده از نسخه Premiere Pro 2 هستش..
این نسخه هم سبک تره هم کارایش تفاوت زیادی نداره با CS4..
هم ظاهر زیبایی داره..
موفق باشید

سلام
منم دقیقا همین مشکلات رو با CS4 داشتم، حرف شما رو گوش کردمو Pro 2 رو نصب کردم ولی این یکی خیلی وضعش بدتره :41: به محض بالا اومدن سیستم ریست میشه ، به نظرتون از چیه ؟

pcsoft
10-02-2011, 23:30
سلام
منم دقیقا همین مشکلات رو با CS4 داشتم، حرف شما رو گوش کردمو Pro 2 رو نصب کردم ولی این یکی خیلی وضعش بدتره :41: به محض بالا اومدن سیستم ریست میشه ، به نظرتون از چیه ؟
سلام.. دیگه فکر کنم مشکل شما از سیستم باشه..
البته شاید هم مربوط به دما باشه که موقع اجرا بالا رفته چک بکنید ضرر نداره با یه برنامه مثل HWMonitor یا SpeedFan
برای اینکه مطمئن بشین هم می تونین با Acronis True Image از ویندوز ایمیج بگیرین و ویندوز رو عوض کنین ببینین مشکل حل شده یا نه..
بنده تا حالا از این مشکل ها با Pro 2 که هیچی حتی با CS4 هم نداشتم..
سیستم دسکتاپ من:
CPU: 1.80 Ghz
RAM: 2 GB Dual Channel
نسخه Pro 2 نسخه سبک،زیبا و با امکانات مشابه نسخه های بعد است.

xxsoh
12-02-2011, 16:04
سلام منم cs5 رو نصب کردم هم رو لپ تاب هم رو کامپیوترم رو هر دو تاشم برنام وقتی باز میشه بعد از 1 دقیقه سیستم طوری هنگ میکنه که باید ریستارت کنم.
کمک کنید خیلی با پریمیر کار دارم

سیستمم amd x6
ram 4 gig
graphic 1 onbord
window 7 64bit

Mr Andersson
19-02-2011, 18:18
درود;

سلام منم cs5 رو نصب کردم .............

سیستم ویروسی نیست؟ نسخه ی 4 رو نصب کردید؟

.......

nitro
06-03-2011, 03:14
به شاخه زیر برو و فولدر هایی که میگم رو پاک کن:
C:\Users\User\AppData\Roaming\Adobe یا C:\Document and Settings\User\Local Settings\Aplication data\Adobe
فولدر های Adobe Encore، Adobe Media Encoder، Premiere Pro، PremierePro رو پاک کن

اگر نشد باید بری داخل رجیستریو یه سری کار انجام بدی:
Run > Type [Regedit] > Ok
به شاخه HKEY_CURRENT_USER > Software > Adobe > Premiere Pro > 4.0 برو و شاخه PluginCache رو پاک کن
دوباره تست کن

اگر نشد بگو

xxsoh
12-04-2011, 10:49
agha dastet dard nakone nejatam dadi