مشاهده نسخه کامل
: وقتی ویندوز 7 رو لود میکنم صفحه دسک تاپ بالا نمی آد و فقط یه صفحه سیاه بالا می آد که ی فولدر خاص همیشه بالا می آد
sarveboland
25-01-2011, 12:06
وقتی ویندوز 7 رو لود میکنم صفحه دسک تاپ بالا نمی آد و فقط یه صفحه سیاه بالا می آد که ی فولدر خاص همیشه بالا می آد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ebicross
25-01-2011, 14:19
خیلی ویروسها میتونند در فعالیت Explorer.exe و یا ترتیبات اجرای فایلهای ویندوز اختلال ایجاد کنند.
اما گاهی ریستارت کردن (سخت افزاری) سیستم باعث این مشکل میشه و سیستم به جای بارگذاری دسکتاپ میاد و پوشه ی Document رو باز میکنه.
بهترین راه استفاده از System Restore هستش که اگر از ویروس نباشه جواب میده.
با یک آنتی ویروس خوب و به روز اسکن کنید.
در Safe Mode تست کنید ببینید مشکل رو اونجا هم دارید.
در Task Manager با (Ctrll+Shift+Esc) وارد بشید و اونجا new Task رو بزنید و Explorer.exe وارد کنید ببینید تصویر میاد و یا وقتی میاد دوباره غیب میشه؟!
در ضمن؛ شما چرا سوالهاتون به صورت متن نیست؟ آیا اینها سوالهای خودتون نیست؟
البته فقط محض فضولی پرسیدم نه بیشتر. :46:
راه بهتری به نظر من این مشکل نداره و وقت هم نبود که کامل بررسی کنم و یک روش بهتر براش پیدا کنم.
مشکل دومتون فکر میکنم از نصب یک نرم افزار پیش اومده باشه.
برای مشکل دوم از نرم افزارهای Registry Cleaner بهتره استفاده کنید.
اگر ویندوزتون رو تازه نصب کردین و برای نصب ویندوز جدید مشکل خاصی ندارید با این حجم خطا بهتره ویندوز رو عوض کنید.
مسیر زیر رو دنبال کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در سمت راست Shell باید باشه که بازش کنید و اگر هرچیزی غیر از Explorer.exe توش نوشته بود پاک کنید و همین عبارت explorer.exe رو بنویسید.
سیستم رو ریست کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط وقتی توی نتیجه های یک ماه پیش جستجو کردم بیشتر از یک میلیون و پونصد هزار تا نتیجه داد.
به هر حال شاید هم من اشتباه کنم. ولی مراقب باشید.
اگر کسی بعد از اتصال فلش به سیستمش این مشکل براش پیش اومده لطفا فلشش رو کاملا برای وجود ویروس چک کنه (به صورت دستی یا از طریق CMD) و بعد ویروس رو داخل زیپ کنه و برام بفرسته. ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.