مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک در مورد همزمانی تصویر در چند ال سی دی9(فوری)
hamed1282
25-01-2011, 11:47
باسلام ودرود خدمت دوستان
دادش من مغازه لوازم خونگی داره بعدش میخواد ال سی دی های که برای مشتری جلوی مغازه برای تبلیغ پخش میشه که 4 تا 40 هستش و دو تا 32 ویکی 50 اینچ هست همزمان میخوام فیلم با کیفیت نشون بده حال باید من چیکار کنم
در ضمن باید از کابل hdmi استفاده کنم یا معمولی تو کابل معمولی یا hdmi از پشت dvd player7 تا خروجی بگیرم ایا کیفیت تصویر افت میکنه یا نه تو تبدیل به خروجی hdmi یا معمولی از چه فیشی استفاده کنم ایا دستگاه مخصوص داره
فیلمشو از کجا تهیه کنم یهکمی بلدم ولی اگه میشه کامل توضیح بدید خیلی ضرورریه
*Alucard*
25-01-2011, 12:19
بهترین کار اینه که از HDMI استفاده کنی باید یک دستگاه HDMI Switcher ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا همون سویچ HDMI تهیه کنی.
دموهای HD رو هم میتونی از وب دانلود کنی یکی از این راهها توی این آدرس معرفی شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی دموهارو روی هارد یک HD Media player بریزی و روی LCD ـهاپخش کنی.
hamed1282
25-01-2011, 12:44
بهترین کار اینه که از HDMI استفاده کنی باید یک دستگاه HDMI Switcher ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F4321-7871_7-6602831.html) یا همون سویچ HDMI تهیه کنی.
دموهای HD رو هم میتونی از وب دانلود کنی یکی از این راهها توی این آدرس معرفی شده:
میتونی دموهارو روی هارد یک HD Media player بریزی و روی LCD ـهاپخش کنی.
بسیار سپاس گذارم
این دستگاهی که گفتین تو شهرستان (شاهرود)پیدا میشه ایا مجزا باید به برق وصل شه یا نه؟ من حداقل 5 تاخروجی رو می خام وحداکثر 9 تا قیمت حدودا چقدره میشه یه عکس ازش بذارید
واینکه میشه اطلاعات بیشتر از اینHD Media player دستگاهی که گفتین بذارید
یا اینکه نمیشه این hdmi سوئیچر رو به یه dvd playere نصب کرد که خروجی hdmi داره وفیلم ها رو رو dvd ریخت و داخل ال سی دی ها پخش کرد
این فیلم ها رو که گرفتم وقتی تموم شد چه جوری باید از اول بیاد ایا دستگاه این قابلیتو داره که از اول بیاره یا یکی باید اونجا وایسته و ران کنه فیلمو:31:
*Alucard*
25-01-2011, 23:14
این دستگاهی که گفتین تو شهرستان (شاهرود)پیدا میشه ایا مجزا باید به برق وصل شه یا نه؟
والا از موجودیتش تو شاهرود اطلاع ندارم ولی به برق وصل میشه چون باید سیگنالهارو Regenerate کنه عکس هم روی این لینک کلیک کنید:
واینکه میشه اطلاعات بیشتر از اینHD Media player دستگاهی که گفتین بذارید
روی این لینک کلیک کنید:
یا اینکه نمیشه این hdmi سوئیچر رو به یه dvd playere نصب کرد که خروجی hdmi داره وفیلم ها رو رو dvd ریخت و داخل ال سی دی ها پخش کرد
این دستگاهو میتونید به هر وسیله ای که خروجی HDMI داره وصل کنید از جمله DVD و PC و دوربین فیلمبرداری و موبایل و ....
این فیلم ها رو که گرفتم وقتی تموم شد چه جوری باید از اول بیاد ایا دستگاه این قابلیتو داره که از اول بیاره یا یکی باید اونجا وایسته و ران کنه فیلمو
بله این قابلیت رو داره که فیلم رو مجددا تکرار کنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.