مشاهده نسخه کامل
: اين بار با 1055 و مادربرد msi و رمهاي کروشال
سلام دوستان من بنا به دلایلی (ارتقا گرافیک به 6870)سیستم قبلیم رو به شرکتمون فروختم(به همان قیمت خریداری شده) واین سیستم رو خریدم
MB:MSI 790FX GD 70
Cpu:AMD 1055T @4GHz Turbo: disabled
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1520 @7 7 7 20
VGA:ati 6870*2 cf (16.16)
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
حالا قصد اور 1055 را تا جای ممکن دارم لازم به ذکر است که رکورد من با 1090 4.4 بود اما با 1055 از 4 بیشتر نتونستم برم بالاتر دوستان اگه توصیه بهتری دارند بفرمایند درضمن ایا این پردازنده در فرکانس 4 ایا محدودیتی برای کراس دو عدد 6870 بامسیر 16و16 ایجاد میکند چون من هنوز نتونستم کرایسیس رو 60 فریم بگیرم (با رزولوشون 1920*1080 جزییات خیلی داکثر و ضد پلکی *8)حداکثر 45 فریم درضمن درایو کاتالیست 10.10 و ایا ولتاژ داده شده واور تا 4 برای 1055 در دراز مدت محدویت ایجاد میکند(مثلا سوختگی پردازنده)چون دمای پردازنده من حداکثر در لود کامل 46 است در اخر میخام بدونم کیفیت مادربردهای msi چطوره چون من این مین رو 150 خریدم چرا اینقدر ارزونه ایا دلیل خاصی داره چون من تا حالا همش با گیگا کار میکردم اینم چند تا عکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sir payman
25-01-2011, 09:21
سلام
اور خیلی خوبیه
من هر کاری کردم نتونستم از 3.8 بالاتر برم البته یکی از دلایلش نبود گزینه ای برای غیر فعال کردن توربو کور از داخل بایوس هست و ناچار بعد از بالا اومدن ویندوز از توی amd overdrive میتونم دیزیبلش کنم.
ولی فکر کنم حداکثر دما رو توی فول لود میخواستید 64 بنویسید و اشتباها 46 نوشتید درسته؟
چون 46 درجه برای این اور غیر ممکن هست.
کیفیت بوردتون هم شک نکنید که خیلی عالیه.
در مورد کرایسیس هم زیاد فکرتون رو مشغول نکنید چون بعضی مواقع کاملا بی حساب کتاب هستش
مثلا این بنچ رو ببینید:
در این تست cpu 1090 هست و با کارتهای مختلف تست شده و چیزی که باور نکردنیه اینه که 5870 از 5970 و 480 فریم ریت بالاتری رو به دست اورده
لطفا یه مقدار جزئیات بیشتری از اورت بذار
ممنون
alborz_k
25-01-2011, 10:10
عزیزم اگه قرار بود در کرایسس ، با یک کارت گراافیکی 6870 ، 60 فریم گرفت که دیگه اسم اون باز رو کرایسس نمی ذاشتن:دی
اور خیلی خوبی کردی . فقط اگه من جای شما بودم ، فرکانس پردازنده رو تا 3600 کم می کردم(برای کاهش فشار به مادربرد و پردازنده و اطمینان کاری بیشتر در فشار های بالا) و زمان تأخیر رم رو روی 8 ست می کردم و فرکانسش رو تا حدود 1700-1800 بالا می بردم .
و در مورد سوالتون ، شما یک گردازنده ی 6 هسته ای در فرکانس بسیار بالا دارین و برای استفده از دو کارت 68 ، هیچ محدودیتی ندارین .
رم رو از کجا و چند خریدین؟ سنسور دما هم داره؟
ولي فکر کنم حداکثر دما رو توي فول لود ميخواستيد 64 بنويسيد و اشتباها 46 نوشتيد درسته؟
چون 46 درجه براي اين اور غير ممکن هست.
دوست عزيز به اين عکس نگاه کنيد دماي هسته در حالت عادي28 درجه و در حالت ماکزيمم 43 است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گه من جای شما بودم ، فرکانس پردازنده رو تا 3600 کم می کردمدوست عزیز من میخوام بازم بیشتر اور کنم شما میگی فرکانس پایینتر بیارموقتی جا برای اور بیشتر وجود دارد
سلام.
توصیه من این هست که یک پاور نسبتا قویتر تهیه کنید.
Green GP1035B
Enermax 1050W
sir payman
25-01-2011, 14:14
دوست عزيز به اين عکس نگاه کنيد دماي هسته در حالت عادي28 درجه و در حالت ماکزيمم 43 است
این دما برای فول لود هست؟
اگر هست با چه برنامه ای و چه مدت تحت استرس بوده؟
alborz_k
25-01-2011, 14:45
ولتاژ 1.55 ، فرکانس بیش از 4 گیگاهرتز ، خنک کننده ی معمولی... این ها چیزی نیستن که به صورت طولانی مدت بشه ازشون استفاده کرد .
در مورد پردازنده توصیه می کنم که با نرم افزار occt ، پایداری و حداکثر دما رو چک کنید و اندازه گیری دما هم از نرم اافزار realtemp استفاده کنید ..
---------------------------------------------------------------------
در مورد نظرم برای کاهش فرکانس هم بگم که من نطر خودم رو بر طبق تجربیات قبلی خودم در مورد استفاده ی سیستم به صورت طولانی مدت در حالت اورکلاک گفتم.......مسلمأ این قطعات کامپیوتری تحمل فرکانس و ولتاژ بالا رو دارند و می شه به کارایی بسیار بالایی رسید ولی طول عمر رو خیلی سریع تر از اونی که فکرش رو بکنید کم می کنند! در هر صورت اختیار مال خودتون رو دارین... فقط توصیه بود .
توصیه من این هست که یک پاور نسبتا قویتر تهیه کنید مگه با این پاور چه مشکلی به وجود می اید من حتی گرافیکهامم اور کردم وهیچ نشانی از کمبود توان در پاور ندیدم
این دما برای فول لود هست؟
اگر هست با چه برنامه ای و چه مدت تحت استرس بوده؟ بله برای فول لود واز برنامه amd over drive برای تست پایداری استفاده میکنم به مدت 2ساعت تمام هسته ها روی صددرصد تمام تیکهازده شده بدون هیچ اروری البته لازم به ذکر است که در ولتاژ1.5 من نتونستم استیبل بشم ومجبور شدم به هسته 1.55 ولت بدم در ضمن تست پریم هم گرفتم اینم عکسش
ولتاژ 1.55 ، فرکانس بیش از 4 گیگاهرتز ، خنک کننده ی معمولی... این ها چیزی نیستن که به صورت طولانی مدت بشه ازشون استفاده کرد .
در مورد پردازنده توصیه می کنم که با نرم افزار occt ، پایداری و حداکثر دما رو چک کنید و اندازه گیری دما هم از نرم اافزار realtemp استفاده کنید ..
---------------------------------------------------------------------
در مورد نظرم برای کاهش فرکانس هم بگم که من نطر خودم رو بر طبق تجربیات قبلی خودم در مورد استفاده ی سیستم به صورت طولانی مدت در حالت اورکلاک گفتم.......مسلمأ این قطعات کامپیوتری تحمل فرکانس و ولتاژ بالا رو دارند و می شه به کارایی بسیار بالایی رسید ولی طول عمر رو خیلی سریع تر از اونی که فکرش رو بکنید کم می کنند! در هر صورت اختیار مال خودتون رو دارین... فقط توصیه بود یعنی مگید احتمال داره مین یا پردازنده بسوزه ببین دوست عزیز هدف من از اور فقط از بین بردن محدودیت (گلوگاه)پردازنده برای بازیها است فقط همین قدر حالا به نظر شما تا چه قدر باید اور کنم که به مدت 24 ساعت در7 شبانه روز به مشکلبر نخورم در ضمن نحوه کار با این نرم افزار پریم 95 هم بگید من که چیزی از این نرم افزار نمیدونم
من هر کاری کردم نتونستم از 3.8 بالاتر برم البته یکی از دلایلش نبود گزینه ای برای غیر فعال کردن توربو کور از داخل بایوس هست دوست عزیز من هم همچین مشکلی داشتم که با اپدیت بایاس مشکلم حل شد
مگه با این پاور چه مشکلی به وجود می اید من حتی گرافیکهامم اور کردم وهیچ نشانی از کمبود توان در پاور ندیدم
سلام.
پاور شما نسبتا برای این سیستم با توجه به اینکه بیشترین مصرف شما مربوط به ریل 12V میشه کم هست.
محاسبه که من برای سیستم شما در حالت اورکلاک قیقا با همین پروفایل که شما استاده کردید انجام دادم حدودا مصرف سیستم شما به 820W میرسه که حدودا 780W مربوط به ریل 12V شما میشه که به طور ساده بخوایم بیان کنیم قابلیت Share کردن مقدار آمپر رو بین ریل ها نداره.. و همین باث میشه آمپر کمتر به VGA ها با توجه به CorssFire بودنشون برسه همچنین پردازنده شما که یک 6 هسته ای هست.
این مشکل رو شما احساس نمیکنید سیستم احساس میکنه که در طولانی مدت باعث آسیب دیدن میشه.
یعنی مگید احتمال داره مین یا پردازنده بسوزه ببین دوست عزیز هدف من از اور فقط از بین بردن محدودیت (گلوگاه)پردازنده برای بازیها است فقط همین قدر حالا به نظر شما تا چه قدر باید اور کنم که به مدت 24 ساعت در7 شبانه روز به مشکلبر نخورم در ضمن نحوه کار با این نرم افزار پریم 95 هم بگید من که چیزی از این نرم افزار نمیدونم
به نظر من 3.8GHZ برای سیستم شما کافی هستش وفعلا Limitation ندارید تا آینده...!
1.55V هم نسبتا ولتاژ بالایی برای CPU روی خنک کننده های Air Cooling هست و با توجه به Six-Core بودن پردازنده افزایش دمایی شدید خواهید داشت.
+
به مادربرد شما با توجه به اینکه از نسل قبلی مادربرد های AMD هست و برای پردازنده های 6 هسته ای ساخته نشده امکان داره به قسمت مدار تغذیه پردازنده فشار بیاد و دچار مشکل نسبتا جدی بشه.(مادربردت سابقه داره ! )
یک روش دیگه هم وجود داره برای جلوگیری از فشار به مادربرد و دما بالا :
شما از داخل BIOS با توجه به اینکه بازی ها و Application های نسبتا کمی از حالت 6 هسته استفاده میکنند شما 2 تا از هسته های پردازنده رو Disable کنید تا هم فشار کمتری به Phase ها بیاد و هم افزایش دما نداشته باشید.
موفق باشید.
ess_1362
27-01-2011, 17:22
آقا توصیه اکید می کنم که که با این بورد بیشتر از 3.6 اور نکنید
ماسفت های این بورد کیفیت خوبی ندارند
من با همین بورد و فرکانس 3.9 با VCORE حدود 1.5 متاسفانه دو تا از ماسفت های بورد آتیش گرفت
باز هم توصیه می کنم که بیشتر از 3.6 از این بورد فرکانس نگیرید
موفق باشید
قا توصیه اکید می کنم که که با این بورد بیشتر از 3.6 اور نکنید
ماسفت های این بورد کیفیت خوبی ندارند
من با همین بورد و فرکانس 3.9 با VCORE حدود 1.5 متاسفانه دو تا از ماسفت های بورد آتیش گرفت
باز هم توصیه می کنم که بیشتر از 3.6 از این بورد فرکانس نگیرید
یعنی واقعا این مادر برد این قدر مزخرفه چون من تحقیق کردم فهمیدم که ای مین از 5 فاز بهره می برد در صورتی که مین قبلیم (giga 790fxta ud5) از 10 فاز استفاده می کرد ودر فرکانس 4 گیگا هرتز وا قعا هیت سینک روی فازها به شدت گرم بود بر عکس پردازنده که خنک بود در فرکانس 3.5 هم بازم هیت سینک گرم بود حال سوال من اینه اگه اتفاقی برای فازها ومدارات تغذیه پردازنده پیش بیاد اولا ایا گارانتی قبول میکند دوما دوستان لطف کنند بگند تا چقدر به پردازنده ولتاژ بدم تا نه سیخ بسوزه نه کباب منظورم اینه که نه روی مین فشار بیاد نه برای کراس دو عدد 6870 محدودیت ایجاد بشه در ضمن اینم بگم به محض وارد شدن پردازندهای بولدوزر من قصد تعویض مین و پردازنده رو دارم بخاطر همین 1090 با مین 890 نخریدم حال تا اون موفع این مین جواب کار ما رو میده یا نه بدبخت نشیم یک وقت در ضمن سوال اخر اینکه ایا مینهای جدید برای پردازندهای نسل اول بولدوزر چیپ 990 کوات کانل هستند یا دوال کانل
ess_1362
27-01-2011, 19:47
یعنی واقعا این مادر برد این قدر مزخرفه چون من تحقیق کردم فهمیدم که ای مین از 5 فاز بهره می برد در صورتی که مین قبلیم (giga 790fxta ud5) از 10 فاز استفاده می کرد ودر فرکانس 4 گیگا هرتز وا قعا هیت سینک روی فازها به شدت گرم بود بر عکس پردازنده که خنک بود در فرکانس 3.5 هم بازم هیت سینک گرم بود
در برد 790FX-GD70 ماسفت ها به امان خدا رها شده در نتیجه اصلا شما گرمای اونها را احساس نمی کنید اون سینک هم فقط دمای پل شمالی را دفع می کنه
حال سوال من اینه اگه اتفاقی برای فازها ومدارات تغذیه پردازنده پیش بیاد اولا ایا گارانتی قبول میکند
اصلا و ابدا
وما دوستان لطف کنند بگند تا چقدر به پردازنده ولتاژ بدم تا نه سیخ بسوزه نه کباب منظورم اینه که نه روی مین فشار بیاد نه برای کراس دو عدد 6870 محدودیت ایجاد بشه
نهایت 1.45 با فرکانس 3.6
در این فرکانس به مادربرد فشار نمیاد ضمن اینکه پردازنده هم به خوبی کار می کنه
در ضمن اینم بگم به محض وارد شدن پردازندهای بولدوزر من قصد تعویض مین و پردازنده رو دارم بخاطر همین 1090 با مین 890 نخریدم حال تا اون موفع این مین جواب کار ما رو میده یا نه بدبخت نشیم
این مین برا گیم مین بسیار خوبی هست
فقط من هر کاری کردم نتونستم روی RAID0 روی این بورد وین XP نصب کنم
این مین برا گیم مین بسیار خوبی هست
فقط من هر کاری کردم نتونستم روی RAID0 روی این بورد وین XP نصب کنم منم نتونستم ولی با درایور مین قبلیم (گیگا بایت ) مشکلم حل شد
درضمن من الان روی این پروفایل ست کردم استیبل صد در صد فقط یک چیزی با این تنظیمات پاورم کم نمیاره با توجه به کراس گرافیکها ویک چیز دیگه ایا فرکانس مسیر 2500 به ماسفتهای مین فشار نیاره بدون اضافه ولتاژ ودر اخر ایا با این اور محدودیت پردازنده برای کراس دو عدد 6870 برداشته میشه چون من در بازیهایی مثل lost plant 2 drit2 افت فریم دارم (البته با حداکثر جزییات و ضد پلگی روی 16 واقعا 700 هزار توان گرافیک جوابگوی این بازیها نیست اصلا از کجا مطمئن بشم که محدودیت فرکانس پردازنده رو در بازیها ندارم یک چیز دیگه شاید جاش اینجا نباشه ولی ایا پلتفرم جدید اینتل سوکت 1155 ارزش خرید رو دارند یا باید منظر همون بولدوزر باشم ممنون
ess_1362
29-01-2011, 17:29
درضمن من الان روی این پروفایل ست کردم استیبل صد در صد فقط یک چیزی با این تنظیمات پاورم کم نمیاره با توجه به کراس گرافیکها ویک چیز دیگه ایا فرکانس مسیر 2500 به ماسفتهای مین فشار نیاره بدون اضافه ولتاژ ودر اخر ایا با این اور محدودیت پردازنده برای کراس دو عدد 6870 برداشته میشه چون من در بازیهایی مثل lost plant 2 drit2 افت فریم دارم (البته با حداکثر جزییات و ضد پلگی روی 16 واقعا 700 هزار توان گرافیک جوابگوی این بازیها نیست اصلا از کجا مطمئن بشم که محدودیت فرکانس پردازنده رو در بازیها ندارم یک چیز دیگه شاید جاش اینجا نباشه ولی ایا پلتفرم جدید اینتل سوکت 1155 ارزش خرید رو دارند یا باید منظر همون بولدوزر باشم ممنون
خیر مشکلی پیش نمیاد و افت فریم بخاطر ضعف پردازنده نخواهید داشت
Mohammad Resa
28-02-2011, 01:01
ali2424
بگو از كجا خريدي مادربور رو ما هم برويم بخريم
ali2424
بگو از كجا خريدي مادربور رو ما هم برويم بخريم دوست عزیز فکر نکنم دیگه الان این مین پیدا یشه سری جدیدترش 890fx gd 70 به قیمت 245 مشهد نمایندگی ماتریکس
دوستان من بنا به دلایلی پردازنده خودم رو عوض کردم با 955 والان روی فرکانس 4 استیبل هستم با ولتاژ وی کور 1.455 میخواستم بدونم ایا با توجه به 4 هسته ای شدن پردازنده بازم در این فرکانس روی تغذیه پردازنده فشار میاد در ضمن یک مسئله دیگه چرا دمای 955 این قدر بالست در حالت عادی 40 در صورتی که با 1055 دما در حالت عادی 30 بود
MB:MSI 790FX GD 70
Cpu:AMD 955 @4GHz
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @8 8 8 24
VGA:ati 6870*2 cf (16.16)
به هیچ عنوان رو MSI 790'FX-GD70 فنوم 2 شش هسته ای نزارید . اینقدر موراد اتیش گرفتن و سوختگی VRM ها وجود داره که اصلا به ریسکش نمی ارزه.
فقط تو سایت overclock.net قسمت کلاب GD70 رو چک کنید. تازه 890FX-GD70 هم فرقی نداره و از بس تعداد کیسهای اتیش گرفتن و سوختگیش زیاد که برای کلاب 890FX-GD70 سوخته درست کردن XD
ess_1362
02-03-2011, 18:36
دوستان من بنا به دلایلی پردازنده خودم رو عوض کردم با 955 والان روی فرکانس 4 استیبل هستم با ولتاژ وی کور 1.455 میخواستم بدونم ایا با توجه به 4 هسته ای شدن پردازنده بازم در این فرکانس روی تغذیه پردازنده فشار میاد در ضمن یک مسئله دیگه چرا دمای 955 این قدر بالست در حالت عادی 40 در صورتی که با 1055 دما در حالت عادی 30 بود
اگر نیاز نمی بینی فرکانسش را بذار روی 3.8
اون مشکل دما هم بدلیل تکنولوژی بروزتر سری توبان هست
به هیچ عنوان رو MSI 790'FX-GD70 فنوم 2 شش هسته ای نزارید . اینقدر موراد اتیش گرفتن و سوختگی VRM ها وجود داره که اصلا به ریسکش نمی ارزه.
فقط تو سایت overclock.net قسمت کلاب GD70 رو چک کنید. تازه 890FX-GD70 هم فرقی نداره و از بس تعداد کیسهای اتیش گرفتن و سوختگیش زیاد که برای کلاب 890FX-GD70 سوخته درست کردن XD
یکیش خودم:31:
وقتی آتیش گرفت تمام خونه را دود برداشت
اقا دیروز من 955 با 965 مدل c3 عوض کردم ولی یک مشکلی که هست باید واتاژ هسته به صورت پیش فرض 1.325 باشه ولی در این مین 1.4 کسی میدونه مشکل از مین یا پردازنده در ضمن تا 3.8 پایدار وهیچ گونه اضافه ولتاژ نمی خواد ولی در 4 گیگا هرتز پردازنده ولتاژ 1.5 ولت رو طلب میکنه که با توجه به فورمهی مختلف این ولتاژ زیاده
MB:MSI 790FX GD 70 Cpu:AMD 965 @3.8GHz HT FERQANCE:2500 NB Ferqance:2500 (NB+SB=5000 GH)
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
VGA:ati Sapphire 6870*2 cf (16.16) core clock 950 memory clock 1150*4=4600
اقا چند وقت پیش من 955 با 965 مدل c3 عوض کردم ولی یک مشکلی که هست باید واتاژ هسته به صورت پیش فرض 1.325 باشه ولی در این مین 1.4 کسی میدونه مشکل از مین یا پردازنده
من قصد دارم فرکانس پل شمالی وجنوبی رو به مرز 5200 برسونم کسی میدونه چقدر باید ولتآژ اعمال کنم به چیپ ست شمالی
چون الان روی 4800 استیبل صد در صد هستم بدون افزایش ولتاژ
MB:MSI 790FX GD 70 Cpu:AMD 965 @3.8GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
VGA:ati Sapphire 6870*2 cf (16.16) core clock 1000 memory clock 1250*4=4800
سلام دوست عزیز.
هدف شما از افزایش این فرکانس ها چیه؟
شما از طریق ضریب اورکلاک میکنید؟ درسته؟
در این حالت ضریب CPU NB Frequency رو محدود میکنه شما باید از طریق تغییر Host Clock این مولفه ها رو افزایش بدید (هر چند توصیه نمیکنم از مقدار 2400MHZ فراتر برید) ..شما با استفاده از تغییر Host Clock و افزایش ولتاژ ( حداکثر تا 1.375V CPU NB) میتونید به 2.8xGHZ برسید و بالا تر از این مقدار هم دما زیر صفر احتیاج هست.
موفق باشید.
هدف شما از افزایش این فرکانس ها چیه؟ افزایش کارایی
شما از طریق ضریب اورکلاک میکنید؟ درسته؟ بله
در این حالت ضریب CPU NB Frequency رو محدود میکنه دوست عزیز ولی در پردازندهای بلک ضربی مولفه های cpu nb و ht بازه واحتیاج به افزایش فرکانس مرجع نیست من الان ضرایب رو 12 تنظیم کردم که میشه 12*200+2400
دوست عزیز ولی در پردازندهای بلک ضربی مولفه های cpu nb و ht بازه واحتیاج به افزایش فرکانس مرجع نیست من الان ضرایب رو 12 تنظیم کردم که میشه 12*200+2400
سلام.
دوست عزیز بنده میدونم تا ضریب 20x فرکانس های NB/HT Link باز هستند.
منظور بنده این هست که برای این فرکانس روی خنک کننده Air Cooling از طریق ضریب NB بیشتر از این مقدار نمیتونید اورکلاک کنید و احتیاج به تغییر Host Clock دارید!
شما این تغییرات رو اعمال کنید:
CPU Host Clock : 225MHZ
NB Multi : 12x
HT Mutli : 11X
CPU Multi : 16x = 3600MHZ
CPU NB Voltage : 1.375 - 1.40V
افزایش کارایی
این اورکلاک برای افزایش بازده سیستم اصلا ارزش نداره...!
ولی من تو سایت اورنت دیدم که با ضرایب 14 برای ht .nb بدون تغییر در فرکانس مرجع اور شده تازه با مین خودم بهر حال من با ولتاژی که شما برای nb نوشتید تونستم به ضریب 13 دسترسی پیدا کنم البته من یه nb چیپ مین ولتاژ دادم نه به nb cpu
ولی من تو سایت اورنت دیدم که با ضرایب 14 برای ht .nb بدون تغییر در فرکانس مرجع اور شده تازه با مین خودم بهر حال من با ولتاژی که شما برای nb نوشتید تونستم به ضریب 13 دسترسی پیدا کنم البته من یه nb چیپ مین ولتاژ دادم نه به nb cpu
سلام.
درسته میشه ولی احتیاج به ولتاژ بیشتری هست...!
در ضمن سایت های خارجی خیلی کارا رو انجام میدن که کاربران معمولی با چیپ ها معمولی قادر به انجام دادنش نیستند...!
چرا به NB ولتاژ دادید؟! (ربطی ندارند به هم) ! شما در واقعا دارید North Bridge رو اورکلاک میکنید که در پردازنده های PhenomII به داخل پردازنده منتقل شده و ولتاژ مربوطه هم CPU NB Voltage هست...!
اینکه با ولتاژ پایین به فرکانس ها بالا برسید طبیعتا به بچ نامبر پردازنده .......بر میگرده.
شما CPU NB Voltage رو در حالت Auto قرار دادید؟!
من یک سوال داشتم میخواستم بدونم این مین با 1090 مشکل خاصی نداره
من یک سوال داشتم میخواستم بدونم این مین با 1090 مشکل خاصی نداره
طبق گزارشاتی که شده 1090T رو حالت Stock در بیشتر مواقع باعث آتیش گرفتن مدار تغذیه این برد میشه....!
طبق گزارشاتی که شده 1090T رو حالت Stock در بیشتر مواقع باعث آتیش گرفتن مدار تغذیه این برد میشه....!
شما منبهتون کجاست چون من توی سایت اورنت دیدم که با همین مین 1090 رو به 4.2 رسوندن انوقت شما میگی در حالت استوک مدار تغذیه پردازنده میسوزه اصلا مدار تغذیه این مین چی مشکلی داره
اجناسی که در اروپا و آمریکا و آسیای شرقی عرضه میشه فرق میکنه با اجناسی که وارد ایران میشه...!
این مادربرد یکی از بهترین مادربرد های Am3 هست البته نه در ایران یا خاور میانه...! بلکه در سایر نقاطی که در بالا اشاره کردم...
اجناسی که در اروپا و آمریکا و آسیای شرقی عرضه میشه فرق میکنه با اجناسی که وارد ایران میشه...!
این مادربرد یکی از بهترین مادربرد های Am3 هست البته نه در ایران یا خاور میانه...! بلکه در سایر نقاطی که در بالا اشاره کردم...
بهر حال الان روی دست من این مینه با 1090 قصد اور هم ندارم و به محض ورود مینهای 900 قصد تعوض مین رو دارم ولی تا اون موقعایا امکان اسیب دیدن به تغذیه فازهای مین وجود داره به خصوص برای استفاده 24 ساعت البته من گزینه اکتیو فاز رو داخل بایاس فعال کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.