ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تو رو خدا کمکم کنید

yashgin128
25-01-2011, 04:09
سلام
من یع SQL Server2005 Studio Express دارم و یه ویژوال استدیو 2010.
تو سرور اکسپلورر هم به راحتی به بانک کانکت میشیم (بانک ما mobile نام دارد)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی وقتی کد نویسی می کنیم ارور میده که بیشتر هم مربوط به data source هست
دو حالت را امتحان کردم ولی باز نشد.
این یکی از کد هامه برای چک کردن نام کاربری و رمز عبور

دقت شود که data source برابر با . هست.وقتی که اجرا می کنم و دکمه ورود رو میزنم این ارور رو میده

وقتی هم که data source برابر با ZAREI-PC\SQLEXPRESS میذارم این ارور رو میده(این بار حتی اون فرم بالایی هم باز نمیشه)

دو روز دیگه باید پروژه رو تحویل بدم
منتظرتونم

Macdiano
25-01-2011, 14:20
وقتی هم که data source برابر با ZAREI-PC\SQLEXPRESS میذارم این ارور رو میده(این بار حتی اون فرم بالایی هم باز نمیشه)
منتظرتونم

سلام

دوست عزیز

Data Source شما باید عین همون چیزی باشه که در قسمت Server name در Sql Server وارد میکنید یعنی: Zarei- Pc\SqlExpress (به جای اسم کامپیوتر میتونید از "." استفاده کنید.)

Error ی که دریافت کردید Compile Error هست. باید در استرینگ به جای "\" از "\\" استفاده کنید یا اگر هم میخواهید همان "\" را بنویسید باید قبل از استرینگ "@" را بنویسید. (این Syntax را باید برای همه رشته ها در سی شارپ رعایت کنید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yashgin128
25-01-2011, 18:07
سلام

دوست عزیز

Data Source شما باید عین همون چیزی باشه که در قسمت Server name در Sql Server وارد میکنید یعنی: Zarei- Pc\SqlExpress (به جای اسم کامپیوتر میتونید از "." استفاده کنید.)

Error ی که دریافت کردید Compile Error هست. باید در استرینگ به جای "\" از "\\" استفاده کنید یا اگر هم میخواهید همان "\" را بنویسید باید قبل از استرینگ "@" را بنویسید. (این Syntax را باید برای همه رشته ها در سی شارپ رعایت کنید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون دوست عزیز
چون برنامه در سیستم خودم نیست تست نکردم ولی این کد رو از قسمت دیتا سورس خود سرور اکسپلورر کپی کردم یعنی شما میگی خود کد هم غلط است.
البته با sql 2008 ما همین کد رو کپی پیست میکردیم و ارور هم نمیداد

Macdiano
25-01-2011, 22:19
ین کد رو از قسمت دیتا سورس خود سرور اکسپلورر کپی کردم یعنی شما میگی خود کد هم غلط است.

متاسفانه متوجه نشدم شما کدام قسمت رو میگید.

شما چون از نسخه (Sql Server (Express Edition استفاده میکنید, میبایست "SqlExpress\" هم بعد از نام کامپیوتر در مقدار Data Source قرار دهید. (همانند Server name در صفحه لاگین Sql Server)

مشکل دیگر کد شما این بود که در مقدار رشته شما (در کد) کاراکتر "\" وجود دارد, لذا باید آن را به صورت "\\" بنویسید در غیر اینصورت کامپایلر به شما Error میدهد. (عکسی هم که شما گذاشتید گویای همین امر بود) (این قانون باید برای تمام رشته ها در

سی شارپ رعایت شود)

yashgin128
26-01-2011, 08:59
متاسفانه متوجه نشدم شما کدام قسمت رو میگید.

شما چون از نسخه (Sql Server (Express Edition استفاده میکنید, میبایست "SqlExpress\" هم بعد از نام کامپیوتر در مقدار Data Source قرار دهید. (همانند Server name در صفحه لاگین Sql Server)

مشکل دیگر کد شما این بود که در مقدار رشته شما (در کد) کاراکتر "\" وجود دارد, لذا باید آن را به صورت "\\" بنویسید در غیر اینصورت کامپایلر به شما Error میدهد. (عکسی هم که شما گذاشتید گویای همین امر بود) (این قانون باید برای تمام رشته ها در

سی شارپ رعایت شود)
ممنون
منظور شما از" مقدار رشته شما (در کد)" همان دیتا سورس هست ؟درسته؟ چون نوشتید کد گفتم شاید منظور در درون کد ها (به غیر از دیتا سورس) هم مشکا وجود دارد
دوست عزیز یه دنیا تشکر

Macdiano
26-01-2011, 12:12
ممنون
منظور شما از" مقدار رشته شما (در کد)" همان دیتا سورس هست ؟درسته؟ چون نوشتید کد گفتم شاید منظور در درون کد ها (به غیر از دیتا سورس) هم مشکا وجود دارد
دوست عزیز یه دنیا تشکر

منظورم مقادیر از نوع String بود. (کدهای بین دابل کوتیشن (" ") را یک رشته یا String می گویند)

مقدار دیتا سورس شما SqlExpress\. میباشد ولی در کد باید به صورت SqlExpress\\. بنویسید (به علت همان قانونی که گفتم)