ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بیاید اینجا به کمکتون احتیاج دارم

patriot1
25-01-2011, 00:08
سلام به همه ی اساتید
نظرتون درمورده مارک توشیبا چیه؟
ایا میشه به این مارک اعتماد کرد؟
کیفیت لپ تاپ هاش چطوریه؟
ولطفا با دلیل بگید
sateliite a655 3d

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hasansoft
25-01-2011, 10:44
مدل خوبیه امکانتش هم فوق العاده است

با با تو چرا همش از این مدل به اون مدل میری

pooriya_hp
25-01-2011, 13:46
توشیبا برند خوبی هست ..... و کیفیت عالی داره .... من قبل یکی داشتم .... (( سری Tecra ))

اما قیمتش خیلی بالاست .... و زیاد پیشتاز نیست ....

موفق باشید

patriot1
25-01-2011, 16:14
با با تو چرا همش از این مدل به اون مدل میری

آخه هر مدلی که انتخاب میکنم یه مشکلی داره
یکی وزنش زیاده
یکی داغ میکنه
روز به رو دارم گیج تر میشم

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------

توشیبا برند خوبی هست ..... و کیفیت عالی داره .... من قبل یکی داشتم .... (( سری Tecra ))

اما قیمتش خیلی بالاست .... و زیاد پیشتاز نیست ....

موفق باشید

ممنون که وقت گذاشتید
لپ تاپی با این مشخصات گرونه؟
سنسور ضربه گیر هارد
اسپیکر دالبی
باتری 12 سل
کارت گرافیک 3 بعدی
بلو ری
قابلیت تشخیص چهره
برنده ی 3 گواهینامه
نمایشگر 3 بعدی ال ی دی اچ دی
و...
شما با این مشخصات مدلی مد نظر دارید؟
مرسی

patriot1
26-01-2011, 20:49
فناوری جدید توشیبا در ساخت عینک مخصوص 3D
در حال حاضر فناوری ساخت نمایشگرهای سه بعدی رو به افزایش است، و موانع موجود در زمینه ساخت این فناوری کاهش یافته است. کمپانی توشیبا لپ تاپ Satellite A665-3DV 3D را به نمایشگر سه بعدی مجهز کرده است ، تا کاربران بتوانند بوسیله عینک مخصوص آن از دیدن تصاویر سه بعدی لذت ببرند. این نمایشگر که از طریق نصب یک نرم افزار مخصوص به عینک متصل می شود امکان تماشای تصاویر سه بعدی را فراهم می نماید. شاتری که برای هر یک از شیشه های عینک مخصوص درنظر گرفته شده در هر ثانیه چندین بار خاموش روشن می شود و در هر ثانیه 120 فریم را برای چشم چپ و راست به نمایش می گذارد تا بر این اساس چشم بتواند تصاویر را به صورت سه بعدی ببیند.
تصاویر نمایش داده شده در این نوع عینکها از کیفیت و وضوح تصویر بسیار بالایی برخوردارند و قابلیت پخش تصاویر سه بعدی را خواهند داشت.

hasansoft
27-01-2011, 00:52
برو بخر دوست عزیر

اگه اینقدر میتونه هزینه کنی دیگه از یک لپ تاپ چه چیزی میخواهی

patriot1
27-01-2011, 01:03
درود
مرسی که در بحث من شرکت کردی
مشکل اصلیه من مدلش نیست
مشکل اصلی مارکشه .آخه مارکش خیلی تو ایران مطرح نیست و همین من رو میترسونه که بعد از خرید متوجه بشم یه جنس بی کیفیت چینی خریدم و پولم رو دور ریختم
توشیبا یک سال بعد از شرکت اچ پی اولین لپ تاپ خودش رو ساخته
سوال من اینه که چرا بعد از گذشت 26 سال هنوز تو ایران مظلومه؟
درصورتی که شرکت های تازه وارد مثل ایسر بیشتر فروش دارن
ممنون میشم اگر نظرتون رو بشنوم

mani_2004_2006
27-01-2011, 02:33
باتری این مدل 12 سلولی هست ؟

anon85
27-01-2011, 06:09
درود
مرسی که در بحث من شرکت کردی
مشکل اصلیه من مدلش نیست
مشکل اصلی مارکشه .آخه مارکش خیلی تو ایران مطرح نیست و همین من رو میترسونه که بعد از خرید متوجه بشم یه جنس بی کیفیت چینی خریدم و پولم رو دور ریختم
توشیبا یک سال بعد از شرکت اچ پی اولین لپ تاپ خودش رو ساخته
سوال من اینه که چرا بعد از گذشت 26 سال هنوز تو ایران مظلومه؟
درصورتی که شرکت های تازه وارد مثل ایسر بیشتر فروش دارن
ممنون میشم اگر نظرتون رو بشنوم

سلام،
يكي از دلايلي كه لپ تاپ هاي توشيبا تو ايران به اصطلاح بفروش نيست، قيمت نسبتا بالاشه؛
وگرنه مارك معتبريه كه مدلاي با كيفيتي داره.
شما نبايد ايسر و شركتايي از اين دست رو با توشيبا مقايسه كنين؛ (هر چند اونا هم محصولاتشون خوبه...)
چون اون شركتا تمركزشونو مي زارن رو ارائه محصولاتي با قيمت پايين تر، نسبت به مدل هاي هم رده تو باقي مارك ها... (عجب جمله اي شد :46:)
دليل اين كارشونم واضحه : جلب مشتري و سود بيشتر...

patriot1
27-01-2011, 13:50
باتری این مدل 12 سلولی هست ؟

بله
در ضمن یک گواهینامه به دلیل مصرف پایین کسب کرده

---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------

سلام،
يكي از دلايلي كه لپ تاپ هاي توشيبا تو ايران به اصطلاح بفروش نيست، قيمت نسبتا بالاشه؛
وگرنه مارك معتبريه كه مدلاي با كيفيتي داره.
شما نبايد ايسر و شركتايي از اين دست رو با توشيبا مقايسه كنين؛ (هر چند اونا هم محصولاتشون خوبه...)
چون اون شركتا تمركزشونو مي زارن رو ارائه محصولاتي با قيمت پايين تر، نسبت به مدل هاي هم رده تو باقي مارك ها... (عجب جمله اي شد :46:)
دليل اين كارشونم واضحه : جلب مشتري و سود بيشتر...

این مدل ساخت چین هست به نظر شما مشکلی داره؟

patriot1
27-01-2011, 14:14
سیستم سرگرم کننده حرفه ایی با قابلیت نمایش تصاویر برجسته سه بعدی
با لپ تاپ جدید توشیبا A665-3DV از تماشای تصاویر سه بعدی و بلندگوهای باکیفیت آن لذت ببرید. این لپ تاپ با ابعادی جدید و فناوری پیشرفته طراحی شده و مجهز به نمایشگر 15.6 اینچ وایداسکرین با فناوری HD TruBrite 3D و نورپس زمینه LED می باشد. این لپ تاپ با پردازنده چهارهسته ایی 1.73GHz Intel Core i7-740QM به قدرت فوق العاده دست یافته و بهترین عملکرد را در وضعیت Turbo Mode با سرعت 2.93گیگا هرتز نشان می دهد. این لپ تاپ در مقایسه با نسل قبلی پردازنده های Core 2 Duo به لحاظ عملکرد حدود 137درصد ارتقاء یافته است.
شما می توانید با استفاده از کیت NVIDIA 3D Vision (با کمک نرم افزار، و یک عینک بی سیم و یک امیتر ) به دنیای سه بعدی گام برمی دارید و از تصاویر خارق العاده آن نهایت لذت را ببرید. این سیستم با تنظیمات ساده و امکانات پیشرفته شرایطی را برای شما فراهم می کند تا تصاویر برجسته سه بعدی را مشاهده کنید. همچنین می توانید از قابلیتهای جدید آن نظیر امکان اجرای دیسکهای سه بعدی بلوری و بسیاری دیگر بهره مند گردید.
لپ تاپ A665-3DV شامل یک درایو اپتیکال بلوری است که به شما این اجازه را می دهد تا فیلم های HD Blu-ray Disc را با رزولوشن بالا اجرا کنید و DVDها و CDهای خود را با کمک Super-Multi drive بسازید و ویدئوهای خود را با بهترین و عالی ترین کیفیت اجرا کنید. این لپ تاپ با داشتن کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTS 350M و حافظه ویدئویی 1GB DDR3 امکان اجرای بازیهای رایانه ایی را می دهد و در کنار نمایشگر سه بعدی آن با تجربه بی نظیری روبرو خواهید شد.
لپ تاپ A665 که مجدداً طراحی شده مجهز به بافت مات ظریف با سطح براق تر و بادام تر Fusion X2 Finish است که هم به لحاظ طراحی و هم از نظر دوام منحصر به فرد است و اثرانگشت کمتری روی آن قرار می گیرد. این سیستم که با فناوری ویژه توشیبا طراحی شده، دارای برنامه Eco Utility جهت کاهش مصرف انرژی و تنظیم میزان مصرف برق براساس نیاز کاربر است، همچنین دارای پورت USB Sleep-and-Charge و سنسور ضربه گیر هارد جهت حفاظت از اطلاعات شما می باشد.
لپ تاپ جدید A665-3DV در سایه دوربین داخلی و نرم افزار تشخیص چهره Face Recognition از قابلیت برقراری ارتباط تصویری و استفاده از سرویس های گفتگوی آنلاین پشتیبانی می کند. شما می توانید با استفاده از این امکانات تصویر دوستان و عزیزانتان را در هر جای دنیا ببینید و گفتگوی صمیمی و دوستانه ایی برقرار کنید. این لپ تاپ همچنین، مجهز به قابلیت Sleep and Music است که امکان گوش دادن به موسیقی را از طریق بلندگوهای سیستم بدون بوت کردن فراهم می نماید.

anon85
27-01-2011, 16:04
این مدل ساخت چین هست به نظر شما مشکلی داره؟

سلام،
به نظر من كه ساخت چين بودن اصلا نقطه ضعف حساب نميشه.
ما متاسفانه خيلي هامون رو اين قضيه اشتباه فكر مي كنيم؛ وقتي مي شنويم يه جنسي ساخت چينه همش ذهنمون مي ره طرف بنجل و اين حرفا...
اگه يه جنس چيني كپي باشه، آره، درسته.
ولي الان خيلي از كمپاني هاي بزرگ تو چين مدلاشونو اسمبل مي كنن.
دليلشم نيروي كار ارزون تو اون جاس.
وقتي هم كه با برند (و تحت ليسانس) خودشون ارائه مي دن ديگه نيازي نداره كه نگران كيفيتش باشين...

patriot1
27-01-2011, 21:17
..............
امروز رفتم سرزمین رایانه بهش گفتم که نمیتونم به مارک توشیبا اعتماد کنم .
بهم گفت کمپانی های سازنده لپ تاپ از نظر کیفیت ساخت و فروش تو ی اروپا و امریکا
اول اپل
دوم توشیباست
سوم سونی
...............
از بین دو مدل
sony f13fx/b
toshiba satellite a665 3d
گفت توشیبا بهتره

anon85
28-01-2011, 01:27
..............
امروز رفتم سرزمین رایانه بهش گفتم که نمیتونم به مارک توشیبا اعتماد کنم .
بهم گفت کمپانی های سازنده لپ تاپ از نظر کیفیت ساخت و فروش تو ی اروپا و امریکا
اول اپل
دوم توشیباست
سوم سونی
...............
از بین دو مدل
sony f13fx/b
toshiba satellite a665 3d
گفت توشیبا بهتره

منم با نظرش موافقم؛
توشيبا برند معتبريه...

hasansoft
28-01-2011, 01:50
من هم موافقم
توشیبا کلا خوبه
حداقل پیشکسوت تولید کننده لپ تاپ است و اکثر تکنولوژی های امروزی اولا توسط توشیبا عرضه شده است

mani_2004_2006
28-01-2011, 02:14
عجب کانفیگی داره این مدل !!!
احتمالا بخرمش

mani_2004_2006
28-01-2011, 02:14
حذف شود :دی

سایت قاط زد پست ها تکراری ارسال شدن

patriot1
28-01-2011, 02:15
فکنم باید به حرف فروشنده اعتماد کنم:14:

mani_2004_2006
28-01-2011, 02:29
حذف شود ...

patriot1
28-01-2011, 12:12
بچه ها به نظرتون کارت گرافیکش ضعیف نیست؟
واسه بازی میگم

taban341
28-01-2011, 12:27
پست هاتون رو خوندم لپ تاپ جالبیه ...
اگه در مورد بازی حساسی میتونی تو سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه review بگیری و با خیال راحت انتخاب کنی.واسه همه ی بازیهای جدید با
گرافیک بالا احتمالا این مدل کارت گرافیک تست شده .

patriot1
28-01-2011, 12:54
پست هاتون رو خوندم لپ تاپ جالبیه ...

اگه در مورد بازی حساسی میتونی تو سایت

یه review بگیری و با خیال راحت انتخاب کنی.واسه همه ی بازیهای جدید با

گرافیک بالا احتمالا این مدل کارت گرافیک تست شده .

میشه بگید چطوری باید این کار رو بکنم آخه زبانش آلمانیه

hasansoft
28-01-2011, 13:13
بچه ها به نظرتون کارت گرافیکش ضعیف نیست؟
واسه بازی میگم

کارت گرافیک این دستگاه که GT350 ، دیگه آخرشه:31:

biostar
28-01-2011, 13:26
لپتاپ خوبی هست اما گول تبلیغات و بزرگ نمایی ها رو نخور که پشیمونت میکنه

صدای دالبی چیز جدید و شاخی نیست ....... به مراتب کیفیت صدای ایسوس بهتره

قابلیت تشخیص صورت که مال 3 سال پیشه و چندان هم کاربردی نشد، خیلی شرکت ها هم از استفاده ازش پشیمون شدن

و ضربه گیر هارد هم که روی نوت بوک 600 هزار تومانی هم هست..

متن هایی که گذاشتید توش کلماتی مثل خارق العاده و فوق العاده و بی نظیر و.... اینها خیلی زیاد بود که همش گول زنی تبلیغاتی هست.

در مورد اینکه گفتین اول اپل و دوم توشیبا و ..... چندان این حرف نمی تونه معتبر باشه ، هیچ فردی در دنیا هم نمی تونه بر اساس کیفیت نمره دهی کنه ! اگر میشد که دیگه برند های مختلف به وجود نمی اومدن ، فقط از نظر میزان فروش و میزان خرابی و ... میشه رتبه بندی کرد

از نظر میزان فروش در امریکا هم توشیبا شماره ی 5 یا 6 هست.

در کل نوت بوک خوبی هست و راضیت می کنه اما زیاد بزرگش نکن

patriot1
28-01-2011, 18:10
لپتاپ خوبی هست اما گول تبلیغات و بزرگ نمایی ها رو نخور که پشیمونت میکنه

صدای دالبی چیز جدید و شاخی نیست ....... به مراتب کیفیت صدای ایسوس بهتره

قابلیت تشخیص صورت که مال 3 سال پیشه و چندان هم کاربردی نشد، خیلی شرکت ها هم از استفاده ازش پشیمون شدن

و ضربه گیر هارد هم که روی نوت بوک 600 هزار تومانی هم هست..

متن هایی که گذاشتید توش کلماتی مثل خارق العاده و فوق العاده و بی نظیر و.... اینها خیلی زیاد بود که همش گول زنی تبلیغاتی هست.

در مورد اینکه گفتین اول اپل و دوم توشیبا و ..... چندان این حرف نمی تونه معتبر باشه ، هیچ فردی در دنیا هم نمی تونه بر اساس کیفیت نمره دهی کنه ! اگر میشد که دیگه برند های مختلف به وجود نمی اومدن ، فقط از نظر میزان فروش و میزان خرابی و ... میشه رتبه بندی کرد

از نظر میزان فروش در امریکا هم توشیبا شماره ی 5 یا 6 هست.

در کل نوت بوک خوبی هست و راضیت می کنه اما زیاد بزرگش نکن

بعضی از توضبحات رو از سایت سرزمین کپی کردم تا دوستان بهتر آشنا بشن
واسه همین از واژگان غریبه استفاده کرده:16:

anon85
28-01-2011, 22:11
میشه بگید چطوری باید این کار رو بکنم آخه زبانش آلمانیه

سلام،
اينجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم يه review از همين سايت راجع به اين مدل: (Toshiba Satellite A665-3DV)

patriot1
01-02-2011, 14:07
تلویزیون سه بُعدی؛ دشمن سلامتی

تلویزیون ‌های سه بُعدی برای کودکان، سالمندان، زنان باردار و افرادی که دچار بیماری‌‌ های حاد پزشکی هستند خطرناک است.
تلویزیون های سه بعدی را بسیاری پدیده سال ۲۰۱۰ می دانند. عرضه این تلویزیون ها از سوی بسیاری از برندهای معروف لوازم صوتی و تصویری در این سال، خیلی ها را منتظر استقبال از این فناوری در خانه ها کرده است.
مسلما لذت تماشای فیلم و سریال و فوتبال به صورت سه بعدی آن قدر هست که خیلی ها بی صبرانه منتظر همه گیر شدن امکان استفاده از تلویزیون‌ های سه بُعدی باشند؛ انتظاری که تنها با خرید یک دستگاه تلویزیون سه بُعدی برآورده نمی شود و تا هنگامی که تولید کننده‌ ها به اندازه ی کافی برنامه‌ سه ‌بعدی از فیلم گرفته تا گیم و برنامه‌ های تلویزیونی سه‌ بعدی تولید نکنند، نه این رویا محقق می شود و نه شرکت‌ های تولید کننده تلویزیون های سه بعدی می ‌توانند امید زیادی به فروش محصولات شان داشته باشند.
علاوه بر این مشکلات، حالا گروهی از محققان هشدار داده اند که تماشای تلویزیون‌ های سه بعدی می ‌تواند سبب بروز حالت تهوع، استفراغ و گرفتگی عضلانی شود.
کودکان، سالمندان و زنان باردار گروه هایی هستند که بیشتر در معرض این مشکلات قرار می گیرند.
پژوهشگران همچنین معتقدند از آن جایی که تماشای این تلویزیون ها فشار غیر معمولی را به بدن وارد می ‌سازد و به میزان شدیدی، چشم‌ ها و مغز را دچار آشفتگی و پریشانی می ‌کند، تماشای این تلویزیون ها باعث حملات و غش در بیماران مبتلا به صرع می ‌شود.
این هشدارها آن قدر جدی هستند که یکی از بزرگ ‌ترین شرکت های تجهیزات الکترونیکی دنیا، برای استفاده از تلویزیون های سه بعدی در سایت شرکت توصیه هایی قرار داده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این شرکت کره ای که به زودی عرضه تلویزیون‌ های خود را آغاز می‌ کند، با اعلام این که ممکن است برخی افراد با مشاهده برنامه در این تلویزیون ها دچار مشکلاتی چون حملات صرع، مشکل تخمین فاصله، سرگیجه و حالت تهوع، انقباض عضلات، تشنج و حرکات غیر ارادی مانند تکان‌ های ناگهانی چشم و عضلات بدن شوند؛ از بینندگان این تلویزیون‌ ها خواسته است بین زمان ‌های تماشای خود استراحت ‌های کوتاه مدت داشته باشند تا از اثرات جانبی در امان بمانند.
این شرکت هم چنین به افرادی که دچار کمبود خواب هستند و یا مشروبات الکلی مصرف کرده اند توصیه کرده از تماشای این تلویزیون‌ ها اجتناب کنند.
نظارت دقیق بر زمان تلویزیون دیدن کودکان و نوجوانان از سوی والدین توصیه دیگری است که این شرکت کره ای برای خریداران این محصول دارد.
در قسمت دیگری از این اعلامیه آمده است: ” ممکن است برخی افراد در هنگامی که در معرض تصاویر یا نورهای خاصی که در بعضی از بازی ‌های کامپیوتری و برنامه ‌های پخش شده از این تلویزیون قرار می ‌گیرند، دچار حملات صرع یا سکته شوند.”
به همین دلیل این شرکت از افرادی که دارای سابقه حملات صرع یا سکته هستند خواسته است قبل از استفاده از این وسایل با پزشک خود مشورت کنند.
البته گفته می شود که امکان ابتلا به این مشکلات حتی در افرادی که تا کنون دچار این مشکلات نشده اند نیز کاملا منتفی نخواهد بود.
خوب، با همه این اوصاف اگر ترجیح می دهید به محض ورود تلویزیون های سه بعدی به بازار ایران از اولین خریداران این فناوری جدید باشید، دست کم توصیه های ایمنی را جدی بگیرید!
منبع:
همشهری آنلاین

kiuq
01-02-2011, 14:28
دوست عزیز . . .
شما معبارهات رو دقیق بگو . . .تا بشه برای خرید مشاوره داد . . . :46:

alil1369
01-02-2011, 14:48
تو با این وضع و حرفات تا 220 سال دیگه هم هیچی نمیخری !! چقدر حساس و دو دلی !!!
شماره من تو امضام هست تماس بگیر راحت کمکت کنم

patriot1
01-02-2011, 22:25
به احتمال زیاد انوی 15 میخرم:3:

patriot1
01-02-2011, 22:32
دوست عزیز . . .
شما معبارهات رو دقیق بگو . . .تا بشه برای خرید مشاوره داد . . . :46:

درود
واسه بازی:34: میخوام و نرم افزار های مهندسی
زیر 2000000 بودجمه:15:
و دوست دارم یه جورایی تک باشه:21:
این چند ماه که تحقیق کردم فکر میکنم انوی بهترین باشه:28:
البته با این قیمت و کانفینگ:38:

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

تو با این وضع و حرفات تا 220 سال دیگه هم هیچی نمیخری !! چقدر حساس و دو دلی !!!
شماره من تو امضام هست تماس بگیر راحت کمکت کنم

درود
آخه اون قدر پول دار نیستم که جنس نامناسب بخرم

kiuq
02-02-2011, 19:15
1- خرید لپتاپ برای بازی کاری بس بیهوده است !!
2- هیچکس از رو قیافه مدل و کانفیگ رو نمیتونه تشخیص بده !! اگه میخوای تک باشه حتما مک بوک پرو بگیر !
اضافه پول هم میتونی Xbox بگیری ..

hasansoft
04-02-2011, 18:15
تحقیقت درسته برو انوی بخر
من جای شما کمی خسته شدم:20:

patriot1
04-02-2011, 21:07
تحقیقت درسته برو انوی بخر
من جای شما کمی خسته شدم:20:

:31::31::31::31::31:
خرید لپ تاپ از ازدواج کردن سخت تره:19:
:15::15::15::15:

pooriya_hp
04-02-2011, 21:30
خرید لپ تاپ از ازدواج کردن سخت تره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سخت میگیری !!!

hasansoft
04-02-2011, 21:51
با با برو بخر، نمیدونم شما هم اینقدر سرپ میکنه وسواس میگیری بعدش نمیتونی انتخاب کنی
پوریا مثال خوبی زد

patriot1
04-02-2011, 23:50
با با برو بخر، نمیدونم شما هم اینقدر سرپ میکنه وسواس میگیری بعدش نمیتونی انتخاب کنی
پوریا مثال خوبی زد

مثال؟
انشاالله انوی 14 رو میخرم
فقط کاستو مایز هستش
یکی از دوستان میگوفت خوب نیست
نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

taban341
05-02-2011, 10:54
اگه بازی می کنی و تا 2میلیون دویست بودجه داری به نظرم Asus سری Gaming بهتریت انتخابه مدل:Asus G53JW-SX163V 3D
اینم مشخصات کاملش :

اینم عکسش :

موفق باشی دوست عزیز .

pooriya_hp
05-02-2011, 12:40
ببین دوست عزیز انقدر لپ تاپ زیاد هست که اگه بخوایی در مورد هرکدومشون بشینی تحقیق کنی یا تاپیک بزنی چندین سال طول میکشی

شما چندتا لپ تاپ به عنوان گزینه انتخاب کن بعد از بین اونها یکی رو انتخاب کن ...

همین تموم ....

این میشه یه انتخاب خوب لپ تاپ

ضمنن پول + کاربرد + سلیقه و ... هم خیلی مطرح هست

patriot1
08-02-2011, 13:07
ببین دوست عزیز انقدر لپ تاپ زیاد هست که اگه بخوایی در مورد هرکدومشون بشینی تحقیق کنی یا تاپیک بزنی چندین سال طول میکشی

شما چندتا لپ تاپ به عنوان گزینه انتخاب کن بعد از بین اونها یکی رو انتخاب کن ...

همین تموم ....

این میشه یه انتخاب خوب لپ تاپ

ضمنن پول + کاربرد + سلیقه و ... هم خیلی مطرح هست

اگر بخوام کاربردم رو نگاه بکنم باید از سری elitebook بخرم
ولی این سری اصلا زیبا نیستن