ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا اینقد مادربوردهای ایسوز کشیده بالا؟

FAKHER
24-01-2011, 21:51
سلام به همه

حدود 1ماه قبل یه سیستم جمع کردم با مین بورد p6t حدود 275 تومن آب خورد
مینهای زیادی از مارکهای مختلف هم تو بازار بررسی کردم ، تقربیاً قیمتاشون دستم اومده بود.

الان میخواستم یه سیستم برای یکی از دوستان بهش پیشنهاد دادم ، باهمون بابایی که سیستممو پیش جمع کردم یه تماس داشتم و دیدم که همون مین من الان 430 تومن شده ، والبته مارکهای دیگه هم به نسبت کمتر ، قیمتاشون رفته بالا ، این افزایش قیمت در حالی صورت گرفته که قطعات دیگه تغییر چندانی نداشتن و یا سی پی یو یکم هم ارزونتر شده.

میخواستم بدونم دلیل خاصی داره این افزایش تقریباً 100% قیمت مادربوردهای ایسوز (بقیه مارکهای مینهای مخصوص i7 هم همین افزایش رو داشتن) ، احتمال پایین اومدن قیمت مادربورد هم در آینده نزدیک وجود داره؟

pasargadd
24-01-2011, 22:34
مادربرد p6t قیمتش 280 است.

FAKHER
25-01-2011, 08:56
مادربورد P6T ایسوز به قیمت 2 روز قبل از پاساژ ایران 430 هزارتومن ، و P6T SE به همون تاریخ 400 هزارتومن قیمت داره
تو بقیه مراکز فروش هم یزه بالا و پایین داره ولی تو همین مایه هاست

حالا اگه شما جایی 280 سراغ داری به ما هم آدرس بده ، ایشالا خیر از جونیت ببینی

pasargadd
25-01-2011, 11:01
مگه ممکنه 120 تومان افزایش قیمت.واقعا بازاره ایران خیلی .....بازار شده.
شما میتونی از برندهای دیگه تهیه کنی یا اگر میخواین 400 پول بدین 380 واسه Giga بدین.

FAKHER
25-01-2011, 15:28
رئیس به حساب خودتم باشه 150 تومن نه 120 تومن ، تازه منم موقع خرید تقریباً گرون گرفته بودم و تا چند هفته قبل از اینکه من بخرم مادربورد P6T قیمتش 225 تومن بوده ولی الان واقعاً بازار مادربورد آتیش گرفته!!!

آخه حرفای زیادی در این رابطه زده میشه
مثلاً همون فروشنده رفیق ما گفتش که ایسوز تا ژانویه دیگه تو این سری (سوکت 1366) تولید نمیکنه تا بازار رو سبک کنه و آماده ورود سری های جدیدش بکنه ، از یه شخص دیگه شنیدم که این کار وارد کنندههای عمده قطعات کامپیوتریه که بارهای جدیدشون که کیفیت پایینتری داره رو راحت تر بفروشن و نقل قولهای خیلی زیاد دیگه ایی که اعتبار زیادی ندارن

حالا من میخواستم بدونم این افزایش قیمت دلیل خارجی داره و مربوط به خود ایسوزه و حل خواهد شد یا نه واقعاً خاص بازار خودمونه و حالا حالا ها هستش
در مورد گیگا هم من برند (نما نام به قول فرهنگستان زبان پارسی) ایسوز و ترجیح میدم و به نظرم تو این رنج قیمت از لحاظ اعتبار کارآمدی و کیفیت خیلی بالاتر از گیگا هستش (این صرفاً سلیقه شخصی منه و هیچ پاییه علمی نداره)

اگه از دوستان کسی در خارج از کشور هم دستی بر آتش قیمتها داره لطفاً منو روشن کنه!!!