ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه سوال درمورد Front Page

galaxy_110
20-05-2006, 21:51
عزيزان سلام

ميخواستم بدونم اگه بخوام تو اين برنامه يه عكسو طوري تعريف كنم كه بشه روش كليك كرد و اونو تو يه صفحه جديد نشون بده چه طوري ميتونم اينكارو بكنم. البته Auto Thumbnail رو امتحان كردم ولي اون عكسو كوچيك ميكنه و وقتي هم كه عكس بزرگ ميكنم اينقدر كيفيت پايينه كه اصلا تاره تاره.

مثل اين سايت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور كه ميبيند ميشه رو عكس اين طوطي كليك كرد و اونو تو يه صفحه جديد باز ميكنه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسي

mehrdad.f
21-05-2006, 12:33
دوست عزيز بايد يك عكس با كيفيت بزرگ داشته باشي و يك عكس كوچك.
بعد عكس بزرگ را داخل يك صفحه بذاري و بعد از عكس كوچك به اون لينك بدي.

my friend
21-05-2006, 12:51
توی html نمیدونم میشه یا نه
ولی هم php و هم asp میشه این کارو کرد
میتونی با فتوشاپ اون عکسو کوچک کنی
حالا دو تا عکس کوچک و بزرگ داری
کوچیکه رو توی صفحه اول بزار
بهش آدرس عکس بزرگ رو بده

موفق باشید

galaxy_110
21-05-2006, 14:28
بچه ها ممنون

ولي اينكه همون تعريف كردن يه صفحه اضافي هست و بعدشم اون عكس اول رو hyper link ميشه كرد رو صفحه دوم.

ولي منظور من اين نبود يعني من نيمخوام يه صفحه اضافي تعريف كنم.

galaxy_110
22-05-2006, 15:06
بچه ها كسي نميتونه منو راهنمايي كنه؟

Mirage
30-05-2006, 00:18
بچه ها كسي نميتونه منو راهنمايي كنه؟
نمیشه.

از اکشن اسکریپ استفاده کن یا اینکه از فتو گالری استفاده کن تا خود فرونت پیج اکشن اسکریپش رو بنویسه

Mirage
30-05-2006, 00:24
در فرونت پیج یک پایگاه داده ایجاد کردم، حالا نمی دونم چه جوری اطلاعاتم رو توی فایل پایگاه دادش بزارم؟

مشکل بزرگترم اینه که نمی دونم دقیقا کدوم فایل دیتابیسشه؟

فکر می کنم فایل دیتا بیسش اینه database1.mdb ولی نمی دونم چه جوری اطلاعاتم رو توش بزارم؟

mehdi936
28-06-2006, 09:58
سلام دوست عزيز . اين كار خيلي راحته برو رو عكست راست كليك كن برو تو هايپرلينك لينك عكستو بهش بده بعد از قسمت سمت راست پنجره هايپرلينك تب target frame رو انتخاب كن و بعد تو قسمت comman target ، نيو ويندوز رو انتخاب كن تا عكس رو با كيفيت اصليش تو يه صفحه ي جديد برات باز كنه. خيلي راحت مثل آب خوردن.نظر يادت نره

ashkanbuffon
28-06-2006, 10:02
سلام دوست عزيز . اين كار خيلي راحته برو رو عكست راست كليك كن برو تو هايپرلينك لينك عكستو بهش بده بعد از قسمت سمت راست پنجره هايپرلينك تب target frame رو انتخاب كن و بعد تو قسمت comman target ، نيو ويندوز رو انتخاب كن تا عكس رو با كيفيت اصليش تو يه صفحه ي جديد برات باز كنه. خيلي راحت مثل آب خوردن.نظر يادت نره
اینم از جواب شما:

بچه ها ممنون

ولي اينكه همون تعريف كردن يه صفحه اضافي هست و بعدشم اون عكس اول رو hyper link ميشه كرد رو صفحه دوم.

ولي منظور من اين نبود يعني من نيمخوام يه صفحه اضافي تعريف كنم.